- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi minnakpiyemses
Takmayın bu kadar. Alırsa alsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece zararı bu kadarsa mutlu bile olmalıdın canım.Ne görümceler var bir bilsen.Merhabalar, görümcemle altlı üstlü oturuyoruz aynı apartmanda. Yeni gelinim 2 aylık. O ise 1,5 senelik evli. Sorun daha doğrusu benim artık sorun ettiğim, sinirlerime dokunan şey ne alıyorsam aaa nerden aldın deyip gidip ertesi gün aynı şeyin renk farkıyla aynısını alması. Evler ikiz gibi oldu sanki. Onun tarzı daha pembişken benim tarzım daha bohem. Ona göre aksesuar vs alıyorum. Gördüğü an aaa ne nerden aldın deyip ertesi gün aynısını evinde görmem. Birşey demedim bunca zaman ama kapı süsümünde aynısını alınca benimkini söktüm sinirden tepki olarak. Artık bana değil eşime soruyor farklı birşey görünce evde. Ne yapacağım ben bu kızla?
Haklısın sanırım. Daha yeniyiz bakalım umarım ileride başka şeyler yaşanmazSadece zararı bu kadarsa mutlu bile olmalıdın canım.Ne görümceler var bir bilsen.
Bazı görümceler aynı sanırımBu konunun aynısını daha once gormstum sanki
Merhabalar, görümcemle altlı üstlü oturuyoruz aynı apartmanda. Yeni gelinim 2 aylık. O ise 1,5 senelik evli. Sorun daha doğrusu benim artık sorun ettiğim, sinirlerime dokunan şey ne alıyorsam aaa nerden aldın deyip gidip ertesi gün aynı şeyin renk farkıyla aynısını alması. Evler ikiz gibi oldu sanki. Onun tarzı daha pembişken benim tarzım daha bohem. Ona göre aksesuar vs alıyorum. Gördüğü an aaa ne nerden aldın deyip ertesi gün aynısını evinde görmem. Birşey demedim bunca zaman ama kapı süsümünde aynısını alınca benimkini söktüm sinirden tepki olarak. Artık bana değil eşime soruyor farklı birşey görünce evde. Ne yapacağım ben bu kızla?
Hayır şimdilik bir sorunumuz yok. Kişisel olarak da bir sıkıntım yok ama bu yaptığı hoşuma gitmiyor sadeceBaşka sorun yoksa aranızda sanki tolere edilebilir gibi geldi bana... Bunun dışında başka sorunlarınız var mı ?
Hayır eşimin işi merkezde, onun eşinin de işi merkezde, daha önce şehire uzak bir yerde yaşıyorlardı, eşim işine yakın bulunca evi ve alt katta boş olunca onlarda taşınmak istiyordu altlı üstlü taşındıkgorumceyle neden aynı apartmandasınız ? aıle bınası mı ?
Vaaay teşekkür ederimTaklitler her zaman asıllarını yaşatır. Sallama ..
Bende olacağım da böyle de yapmam herhaldeHeves ediyor demekki ben olsam bende alirdim gelinin zevkini seviyorsam hatta beraber cikalim falan derdim
ama senin tarafindan bakinca gorumce diye iyyy gicik oldum görümceye
benimde gorumcem yok allahtan yok ama gorumce olacagim
kabul etmeseydınız dıyecegım ama ınsan bastan bısey dıyemıyorHayır eşimin işi merkezde, onun eşinin de işi merkezde, daha önce şehire uzak bir yerde yaşıyorlardı, eşim işine yakın bulunca evi ve alt katta boş olunca onlarda taşınmak istiyordu altlı üstlü taşındık
İnternetten aldığım şeyden bile aldı buluyor daInternetten aliyorum de sende bakalim bulabilcekmi aynini bidaha
Annemde aynısını dedikabul etmeseydınız dıyecegım ama ınsan bastan bısey dıyemıyor
yaptıgı rahatsız edıcı ama gormezden gelemezmısınız ? gıtsın alsın alıyorsa kendı zevkı begenısı yok demekkı sızı taklıt edıyor
Buna empati diyoruzAy yazik,iki yeni gelinin tatli heyecanlari
Soyle bir hayatim olsa ne yapardim acaba.
Yok yani zorladim ama cikmiyor bir sey. Bendeki kafa farkli sizdeki farkli ondan,herkes herkese empati yapamiyor. Kendi kafama gore cevap verebilirim ancak,rahatsiz olmazdimBuna empati diyoruz