• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce sorunsalı

minnakpiyemses

Aslına sadık, sanılandan muaf.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
62
33
88
34
Merhabalar, görümcemle altlı üstlü oturuyoruz aynı apartmanda. Yeni gelinim 2 aylık. O ise 1,5 senelik evli. Sorun daha doğrusu benim artık sorun ettiğim, sinirlerime dokunan şey ne alıyorsam aaa nerden aldın deyip gidip ertesi gün aynı şeyin renk farkıyla aynısını alması. Evler ikiz gibi oldu sanki. Onun tarzı daha pembişken benim tarzım daha bohem. Ona göre aksesuar vs alıyorum. Gördüğü an aaa ne nerden aldın deyip ertesi gün aynısını evinde görmem. Birşey demedim bunca zaman ama kapı süsümünde aynısını alınca benimkini söktüm sinirden tepki olarak. Artık bana değil eşime soruyor farklı birşey görünce evde. Ne yapacağım ben bu kızla?

Bidaki sorduğunda tek kaldi ben aldim deyin ;)
Yada konuşun neden böyle yaptığını ve rahtsız olduğunuzu

O da yeni gelin o da heves ediyordur cicili bicili şeyler var ya çok, internette de görüyoruz sanki onlar olmayınca yeni gelin olmamış gibi geliyor insanlara görümcen ondan öyle yapıyor sanırım.Bence çok da kötü niyetli değil ama sinir bozucu olduğu kesin.Ben de sinir olurum açıkçası

Sinir bozacak bisi goremedim burda. Alsin ne olacak size ozel uretilmedi sanirm aldiklarinz. Bi cok kisinin evinde olabilir. Olsun da. Size zarari ne olabilir ki?

Olsun kiz nolcak oraya gidince kendi evine gitmis kadar rahat olur 🤣
Yok ya🤣 aldıgım seyı sen begenıp alsan okey. Ya da iste cok sevdıgım bi arkadasım istese gider ben hediye alırım hatta ama, gorumce ne bileyim..... 🤣🤣🤣🤣
Sevmedıgım insan sıralamasında 2. sıra gorumce 🤣belki de buyuzden durumu sevmedim 🥰

Size özeniyor işte. Bunda dert edecek bişey bulamadım. Yeni evliymişsiniz tadını çıkarın. Küçük şeylere takılmayın 🙄 ceyizden çıkardım diyin geçin.

Yok ya🤣 aldıgım seyı sen begenıp alsan okey. Ya da iste cok sevdıgım bi arkadasım istese gider ben hediye alırım hatta ama, gorumce ne bileyim..... 🤣🤣🤣🤣
Sevmedıgım insan sıralamasında 2. sıra gorumce 🤣belki de buyuzden durumu sevmedim 🥰
Ahahaha 🤣 vallahi gorumcem yok o yuzden bilemiycem gorumce konularina yabanciyim🤣

O da yeni gelin o da heves ediyordur cicili bicili şeyler var ya çok, internette de görüyoruz sanki onlar olmayınca yeni gelin olmamış gibi geliyor insanlara görümcen ondan öyle yapıyor sanırım.Bence çok da kötü niyetli değil ama sinir bozucu olduğu kesin.Ben de sinir olurum açıkçası
Başlarda bende olsun ya dedim de evin şeklini bile aynı yapmaya başlayınca artık bi sinir oluyor insan 😶

Back