Görümce olmak

Bu senaryolar bana cok çok tanıdık geldi. Demek sadece benim abim değilmiş evlenince annesini kizkardesini degersizlestiren degersiz gören.
Canım bu yasananlar bir kısır döngü gibi sürekli basina gelir de gelir. Onemli olan bu saatten sonra kisilere soylenenlere bana şunu dedi boyle davrandilara takilma. Takilmadan kendi kişisel gelistir. Sessizim cekingenim diyorsun saniyor musun disarinin insanlari hep cok ince kibar anlayisli?? Abin ve eşi size el olmus aile olmamis. Insan manevi beklenti icine girer giriyor biliyorum. Ancak sen bosverbu beklentileri. Dedigim gibi seni acacak ozguven sahibi yapacak calismalar yap. Zihnini beynini kalbini buna yogunlastir. Sen zaten birey olarak degerli bir insansin. Iyi kaliteli bilgili gorgulu saygin bir tu lu olmayi da hak ediyorsun.
Sevgiler

sizin gelin baya dişli çıkmış bacım. yapacak tek şey ağzının payıı vermek. bu kadarına cürret edemeyecek. herkesin kendi evi kendi yurdu canım Allah allah

Anneniz bence çok pasif kalmış korkmuştur muhtemelen gelininden niye korkuyorsa oda ayrı bir soru ? Artık bişeyleri değiştirmelisiniz sen ve annen babanız haklı hemen cevabını yapıştırılan gitsin siz düşünüp kendinizi yiyeceğine o gelin hanım yesin. Bir daha gelin hanım laf sokmaya çalışırsa çekinmeyin söyleyın bu şekilde -beğenmiyorsan bu senin sorunun bizde senin çok şeylerini hiç beğenmiyoruz saymaya kalksak sabaha kadar bitmez .Burada biz yaşıyoruz bizede karışma hakkını sana vermiyoruz bizim ağız tadımızı bozmak için geliyorsanda hiç gelme bukadar yaf sonra sen sağ one hali varsa görsün

X