- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Keşke size film gibi hayatımı seyrettirebilsem . Küçükken peltektim onunla mi dalga geçilmedi . Annem dayanamayıp gitti babam bizi ona göstermedi arkadaşlarım benimle dalga geçtiler Sinan cetine çık da anneni ara belki o kapiiya gelir diye güldüler. Ben de bunları düşünebilirim su anda ki şu anda hayatımda o kadar kötü şey var ki annem hasta bebeğim hasta . Nelerle bogustum bir bilseniz hala bazen gözlerim dolar hickira hıçkıra aglarim .ama diyorum ki bu benim imtihanim Allah beni srviyo ki bu kadar siniyo beterin beteri var. Ben kendimi sevdiğimden beri dünyamı değiştirdim. Yaşadıklarımı kabul ettim onlar beni bu olgunluğa ulaştırdı . Şuanda da yaşıtlarımla kafamın uymamasini buna bağlıyorumHemen hemen benzer seyleri yasamisiz psikologa gittigimde konustugunuzda kendimi sevmedigimi bir cok sıkintımin altinda bunun oldugunu soyledi yani söyledigi seyin dogru oldugundan emin olsamda sasirmasamda o zamana kadar dusunmeyisim bunu biri tarafindan duymak dumura ugratti
Suan deniyorum kendim icin birseyler yapmaya calisiyirum kendim icin ihtiyac disinda igne alan biri bile degilim kendim icin birseyler alarak birseyler yapmaya cabalayarak adim atmaya calisiyirum elimden gwleni yapiyorum bu surecte onemli olan gelwcegim olsada gecmisime uzulmeden edemiyirum
Hele yirmili yaslarinda bakimli kizlari gorunce acaba o yaslarimda giyinen suslenen bi kiz olsaydim bende onlar gibi guzel gorunurmuydum diye dusunmeden edemiyirum
Sizin adiniza cok sevindim insallah bendede olumlu yonde degisiklikler olur
Geçmişinde yaşadığım hiçbir şeyi duzeltemem . Ama yaşamamış ve hataya dussbilcek insan gibi de hataya dusmem çünkü çok şey gördüm genç yasjmda. Önüme bakıyorum bundan sonra neyi değiştirebilirim nelere dokunabiliirm diye. .