- Konu Sahibi Maariftakvimi
ben de aynı sorunları yaşıyorum. yaşlarımız aynı. evlilik muhabbetine girmem akrabalarımla, konuşmaları 1 dkda tutuyorum. moral bozucu hepsi. sizin işiniz varmış,en büyük zenginlik bu. şimdi olmasa bile belki 40 yaşında çıkacak karşınıza istediğiniz gibi biri. Doğru insanla evlenmenin şans olduğunu düşünüyorum:
Çok güzel bir polis arkadaşım vardı, çevresi de çoktu, erkek arkadaşından ayrılınca bir daha evlenmeyi düşünmedi, 40 yaşında evleniyor.
Bir başka arkadaşım çok büyük bir kurumda şef 37 yaşında evlendi.
Bir başka arkadaşım 40 yaşında hala evlenemedi. Çok sosyal bir kız, tanımadığı yoktur.
Yalnız kalmamak için evlenmektense ya da sevgili yapmaktansa bence yalnızlık daha güzel.
Evlenmekte geç kaldığını düşünen başka bir 30luk arkadaşım önceden kendisini aldatan eski erkek arkadaşıyla evlendi. Intstagrama bakarsan çok mutlu. Herkes yarış halinde.
Çok güzel bir polis arkadaşım vardı, çevresi de çoktu, erkek arkadaşından ayrılınca bir daha evlenmeyi düşünmedi, 40 yaşında evleniyor.
Bir başka arkadaşım çok büyük bir kurumda şef 37 yaşında evlendi.
Bir başka arkadaşım 40 yaşında hala evlenemedi. Çok sosyal bir kız, tanımadığı yoktur.
Yalnız kalmamak için evlenmektense ya da sevgili yapmaktansa bence yalnızlık daha güzel.
Evlenmekte geç kaldığını düşünen başka bir 30luk arkadaşım önceden kendisini aldatan eski erkek arkadaşıyla evlendi. Intstagrama bakarsan çok mutlu. Herkes yarış halinde.