- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
-
- Konu Sahibi sessizsokak
Bişey kaybediyorum ama nedenini beğenmek olarak söylemiyor hicbirsey demiyor kendine atfediyor
Ne olursa eşten oluyor vezir,de rezilde yapan maalesef eş .....Eşim sessiz biri zaten ses etmiyor
yorum yapan bayanların hangisine bu yapılsa çok hoş karşılarlardı emin olun !
Bi filmde görmüştüm gorumce onu sevmiyordu pek oda öyle diyordu :)Görümcek ne demek?
Size uzak o kadar yakın değil ve aralarında yaş var sanırım aynı senenin çocukları değillerŞimdi bebek adına kadar ben de belki dedim sonra durdum düşündüm
Mesela benim dayımın ikizleri var. Kaç yıllardır bir kız bir de oğlan için beğendiğim iki isim vardır.
İkisini de onlar koymuş iyi mi, çocuğum olursa ben yine o isimleri koyacağım valla banane benzesin kaç yıllardır hoşuma giderler:)
Espri amaçlı manası yok :)Yahu yapsın ne çıkar ki, aynısı olsun ee boşver, gül geç.
Bu arada görümcek ne demek?
Evet isme canım sıkıldı bana dese koyacağım diye degistirirdim aynı ismi sevmiyorum çok yakın akraba vs de..DİĞERLERİ HADI BI NEBZE NEYSE DE ÇOCUK İSİMLERİNİN AYNI OLMASI NEDİR YAAAYY BEN BOZULURDUM SEN IYI DAYANIKLISINNN
32 yaşındakesinlikle rastlantı değil, bu durumdan rahatsız olmayacak kadın sayısı azdır bence. şahsen ben rahatsız oldum.
ama görümcenize gittiğinizde kendi evinizmiş gibi davranabileceksiniz, eşyalardan ötürü yadırgamazsınız
yaşını merak ettim görümcenizin bu arada
Sanmam ama takılmiyorum zaten..yanibelkide zevkleriniz aynıdır.
takılmamak gerek...
O espri amaçlı bir söz konuma bakarsaniz bir nefret söylemi,bir kızgınlık emaresi yok.Sadece kendisine soramadigim için;neden böyle yapıyor acaba diye fikir almak için açtığım bir konuZevkinize güvenmiş ve kendince rol model seçmiş..Neden hemen görümcek mi sıfatına yakıstırmaya çalısıyorsunuz ki..Boşverin bırakın istediğini yapsın..