Görümce mi;görümcek mi?

Bebegin ismine kadar normal dedim ama yok degilmis..
Kadin resmen taklitcii , seni kendine örnek aliyor olabilir ama biraz fazla örnek almis ..

Bişey kaybediyorum ama nedenini beğenmek olarak söylemiyor hicbirsey demiyor kendine atfediyor

Kendine atfetmesi neden sorun oluyor bunu anlayamadım. Kusura bakmayın. İlk gördüğünüzde yüzünüz düşmüştür , şaşırmışsınızdır anlarım.

Görümce mi görümcek mi demek yerine " aaa meğer zevklerimiz ne kadar " deyip gülüp geçseniz ne çıkar ? bunu anlayamıyorum.

Aynı işyerinde birbirinden habersiz aynı gün baştan aşağı aynı giyinmiş o kadar çok arkadaşımız oluyor ki. Aynı kıyafetten diğerinde olduğunu dahi bilmeden almışlar mesela.

Detaylara takılmak yerine birbirinizle arkadaş olmayı deneseniz daha güzel olmaz mı her şey ?

Şimdi bebek adına kadar ben de belki dedim sonra durdum düşündüm

Mesela benim dayımın ikizleri var. Kaç yıllardır bir kız bir de oğlan için beğendiğim iki isim vardır.
İkisini de onlar koymuş iyi mi, çocuğum olursa ben yine o isimleri koyacağım valla banane benzesin kaç yıllardır hoşuma giderler:)

Hayat sizin baktiginiz kadar güzel olamıyor maalesef te zaten gorumceyle aramda bir sorun yok iyiyiz ama bu isim olayı sıktı beni.Benim ismi koyacağım belliydi deseydi canım bu hayalim benim başka isim koyardım ben..

Size uzak o kadar yakın değil ve aralarında yaş var sanırım aynı senenin çocukları değiller

DİĞERLERİ HADI BI NEBZE NEYSE DE ÇOCUK İSİMLERİNİN AYNI OLMASI NEDİR YAAAYY BEN BOZULURDUM SEN IYI DAYANIKLISINNN

kesinlikle rastlantı değil, bu durumdan rahatsız olmayacak kadın sayısı azdır bence. şahsen ben rahatsız oldum.

ama görümcenize gittiğinizde kendi evinizmiş gibi davranabileceksiniz, eşyalardan ötürü yadırgamazsınız

yaşını merak ettim görümcenizin bu arada

32 yaşında

Zevkinize güvenmiş ve kendince rol model seçmiş..Neden hemen görümcek mi sıfatına yakıstırmaya çalısıyorsunuz ki..Boşverin bırakın istediğini yapsın..

Zevkinize güvenmiş ve kendince rol model seçmiş..Neden hemen görümcek mi sıfatına yakıstırmaya çalısıyorsunuz ki..Boşverin bırakın istediğini yapsın..
O espri amaçlı bir söz konuma bakarsaniz bir nefret söylemi,bir kızgınlık emaresi yok.Sadece kendisine soramadigim için;neden böyle yapıyor acaba diye fikir almak için açtığım bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…