Görümce mi;görümcek mi?

bende pek hoşlanmam bu tür şeylerden ama bir taraftan da hoşuma gider demekki beğeniliyorum diye düşünürüm hiç takılmayın bence sonuçta ilk siz alışmışsınız.

anlattıklarına bakılırsa tehlikeli türünden bir örümcek dikkat et ısırmasın

çocuğunun ismini bile aynı koymak nedir ya hiç mi uyaran eden olmamış

Bende inanın öyle düşündüm ama gorumcem beni çok şaşırttı ismi bile taklit etti gerçi ben beklerim çünkü evimizdeki plastik kap kacaklarin çoğu aynı hayal ürünü demenizi anlıyorum benim başıma gelmese bende pek inanmazdım herhalde :)

anlattıklarına bakılırsa tehlikeli türünden bir örümcek dikkat et ısırmasın

çocuğunun ismini bile aynı koymak nedir ya hiç mi uyaran eden olmamış
Yoo kaynana bizzat yardım ediyor hatta gülerek anlatıyordu oda sizin koyduğunuz ismi cik begeniyormus diye ev eşyalarını da beraber almışlar sözde güya Kv benimkileri pek begenmiyodu.

bende pek hoşlanmam bu tür şeylerden ama bir taraftan da hoşuma gider demekki beğeniliyorum diye düşünürüm hiç takılmayın bence sonuçta ilk siz alışmışsınız.
Ben takılmiyorrum zaten bu kadına anlam veremiyorum insan gelinini niye taklit eder millet neler diye de mi düşünmüyor hiç acaba :O)

Çok teşekkürler bu bakış acisi hoşuma gitti :)

Isme kadar Ok olabilir mağzalar zaten hep aynı tarz son moda mobilya falan dolu. Ama kardeşim yaaaa memlekette isimmi kalmadı, buna bende olsam çoook kızardım

Evet benim sessizligim yüzünden belki de ben hazır cevaplikta ustayimdir ama gel gör eşimin ailesine gelince dilim tutuluyo hatta elimde tutuluyo hep sakatlık yapıp kesemez gibi konusuyorum.

ben kendi kardeşimle bile aynı şeyi almam, sinir olurum. görümcek yapacak bi de bunu acayip kıl olurdum ya ama bişey de denmez ki, kendi kendine eğlensin garibim

Takilmiyorum hatta yorum bile yapmiyorum canım

Yok popüler bi isim değil ki hayır aldıklarını kendi seçmiş gibi kendine atfediyor.

Yoo kimse demez o kıymetli kız..

Ya işte dedikodu tarzı fena gelinmisim fesatmisim kocamın onlardan uzaklastirirmisim gezmeciymisim vs

Salonunu aynı tarzımız aynı mutfağının aynı bebek isimleri aynı abartmışım. Galiba. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…