- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
-
- Konu Sahibi sessizsokak
Ne guzel işte sizi kendisine idol seçmiş. Eger takıntın yoksa biseylerin ayni olmasi konusunda bosver dert etme bence. Neticede once yapan sen taklit eden o olmuş.İyi geceler kızlar!Benim bir gorumcem var aramızda üç yaş var.Ben ondan iki ay önce evlendim..İşte eşyalarımı ben begendim oturma grubu falan..İki ay sonrada o evlendi.Evine gidip baktık oturma gruplarimiz aynı;perdelerimiz çok benziyor.Ve halilarimiz yolluklarimiz bile aynı..Ben ne aldiysam ondan almış..Kiyafetlerimin yanından alıyor sürekli tarzımı taklit ediyor..Ve yeni bebeği oldu ismini benim bebeğimle aynı koymuş.
Yuzume çok iyi ama arkamdan çok konuştuğunu duydum.Anlam veremiyorum neden böyle size danışmak istedim.Tekrar iyi geceler..
Aynı olmasıyla size bir kötülük yapmış olmuyor, sizden de eksilen birşey. Takılacak birşey değil bence...
Evet aynen..Oda seviyormuş o ismi öyle dedi..Bebek adına kadar olabilir özeniyordur diye düşündüm ama şimdi iki kuzenin ismi aynı mı yani
Hayır neden böyle yapıyor ona takıldım fikir almak için açtım konuyu uzulmem asla zaten :)
Valla ben dusunemiyorum bişey..Kiskanilacak ya da ozenilecek bi insan gibi değilim anlamadım bende :0)Denk gelmiştir, sizi seviyordur, sizi kıskanıyordur ya da özeniyordur; hepsi olabilir.. Bunların hiç biri size zarar vermez. Belki kıskanıyorsa azıcık sıkıntı olabilir o da siz mesafenizi koyarsanız yine sorun olmaz.
Siz neden olduğunu düşünüyorsunuz?
arkandan atıp tutuyorsa seni kıskandığı için yapıyor bunları..hazmedemiyor seniİyi geceler kızlar!Benim bir gorumcem var aramızda üç yaş var.Ben ondan iki ay önce evlendim..İşte eşyalarımı ben begendim oturma grubu falan..İki ay sonrada o evlendi.Evine gidip baktık oturma gruplarimiz aynı;perdelerimiz çok benziyor.Ve halilarimiz yolluklarimiz bile aynı..Ben ne aldiysam ondan almış..Kiyafetlerimin yanından alıyor sürekli tarzımı taklit ediyor..Ve yeni bebeği oldu ismini benim bebeğimle aynı koymuş.
Yuzume çok iyi ama arkamdan çok konuştuğunu duydum.Anlam veremiyorum neden böyle size danışmak istedim.Tekrar iyi geceler..
Ben söylemedim ama anlam da veremedim.Benim kardeslerimle Kiyafetlerim aynı olsa rahatsız olurum böyle şeyleri asla yapamam zaten..Bence durum o kadar da normal değil. İnsan birinde gördüğü çok beğendiği şeyi alır ama herşeyi de değil. Abartmış görümceniz, hastalık boyutuna getirmiş olayı. Normal, sağlıklı bi insan başkasıyla aynı olmasını istemez. Ben olsam çok sinir olurdum ve kesin söylerdim de. Allah sabır versin size...
Evet isme bende çok takıldım.Örümcektir o örümcek :) yahu bırakın alsın , yapsın diyecektim isim konusuna kadar. Bilemedim şimdi..
Valla ben dusunemiyorum bişey..Kiskanilacak ya da ozenilecek bi insan gibi değilim anlamadım bende :0)
Güzel fikir ama diyemiyorum gorumce ya cekiniyorum işte.Rol model secmis seni kendine
Ben olsam evine gidince derdim, ayy benimkilerin aynısı iyi ki almisim sanada örnek olmus ne güzel gule gule kullanalim
:) Yok konuşamıyorum cekiniyorum elimde değil.Eşim gülüyor bişey demiyor.Pek araları yok.Çocuklarımız aynı yasitlar :)Belki psikolojik bir rahatsızlığı vardır.
Konuşmayı denediniz mi ? Eşiniz ne diyor?
Son soru , çocukların ismi bilindik bir isim mi, aralarında kaç yaş var ?