• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce illeti

Bekarken çalışıyordum. Evlenince çalışamadım esim musade etmedi meslegimde var aslinda

çalışmak için eşinizin müsadesini isteyerek zaten en başında yenik başlamışsınız evliliğe.
yapılanlar yanlış. eş suçlu, görümceler suçlu. ama işte bi yere kadar siz de suçlusunuz. silkelenin kendinize gelin. işe başlayın, azıcık sesiniz çıksın, kendinize güveniniz gelsin.

çalışmak için eşinizin müsadesini isteyerek zaten en başında yenik başlamışsınız evliliğe.
yapılanlar yanlış. eş suçlu, görümceler suçlu. ama işte bi yere kadar siz de suçlusunuz. silkelenin kendinize gelin. işe başlayın, azıcık sesiniz çıksın, kendinize güveniniz gelsin.
Ben kucuk yasta sorumluluk aldigim icin birazda calismamak ilk etapda kafama yatmisti ama simdi cok pismanim çalışmak icin planlama yapiyorum kendime butik tarzi biyer acacagim. Calismak = ozguven bunu farkettim calisan bir bayanken ev hanimi olunca. Ve hata bende evet benden yuz buldular

Kocanıza ablanı aramayacaksın diye surat asamazsınız.Asarsanız da karşılığını alırsınız. Sizden soğutursunuz. Olay eşinizde bitiyor size hakaretler saydırmadan önce ablalarıyla konuşması lazımdı, ona böyle diyorsunuz benim eşim vs gibi. Herkesin lafıyla üstünüze gelebilen yatak ayırabilen adamla evlendiyseniz de suç görümcenizde değil, eşinizde ve onunla yatak ayırmasına rağmen hemen barışan sizde.
Ben aile kavramini cok iyi biliyorum annemi kaybettim kucuk yasta kardeslerimizle birbirimize sarildik. Ama bunlarin konusmasi normal degil anlatabiliyormuyum aramasi bna nispet yapmak zaten surekli mesajlasiyorlar. Ablasini aradigindada inkar ediyor dogru soylemiyorki kendini iyi gosteriyor en son esime dedimki yalan soyluyo bunlari bunlari dedim. Onlari anlatirmi kendini iyi gosterecek dedi bu gecenlerde oldu yani biraz biraz oda goruyor artik

Ben aile kavramini cok iyi biliyorum annemi kaybettim kucuk yasta kardeslerimizle birbirimize sarildik. Ama bunlarin konusmasi normal degil anlatabiliyormuyum aramasi bna nispet yapmak zaten surekli mesajlasiyorlar. Ablasini aradigindada inkar ediyor dogru soylemiyorki kendini iyi gosteriyor en son esime dedimki yalan soyluyo bunlari bunlari dedim. Onlari anlatirmi kendini iyi gosterecek dedi bu gecenlerde oldu yani biraz biraz oda goruyor artik

Eşinizi ablalarına karşı doldurmaya çalışmaktan vazgeçmezseniz yalan söylüyor derseniz, aradığında surat asarsanız tamamen size sırtını döner ki çoooook haklı.
siz ablalarıyla neden tartıştınız, öyle hakaret edecek kadar?Hani niye o mesafe perdesi kalktı onu merak ediyorum.

boyle evlılık yurumez ... bence kınınızı bır kenara bırakın yaşananları sılemesenızde eşinize birşey bellı etmeyın...

Eşinizi ablalarına karşı doldurmaya çalışmaktan vazgeçmezseniz yalan söylüyor derseniz, aradığında surat asarsanız tamamen size sırtını döner ki çoooook haklı.
siz ablalarıyla neden tartıştınız, öyle hakaret edecek kadar?Hani niye o mesafe perdesi kalktı onu merak ediyorum.
Ben doldurucak olsam o adimi atmazdim ? Iste anlatiyorumya 2 haftalik gelindim anneleri hasta gitmedim diye. Kendileri ayni sehirde balmaya inciniyorlar

boyle evlılık yurumez ... bence kınınızı bır kenara bırakın yaşananları sılemesenızde eşinize birşey bellı etmeyın...
Yani evet genelde susuyorum belli etmemeye calisiyorum ama kendimi yiyorum. Tabiki esime karsi. Soyledim yani görümcelerle artik iyi olamam bunu bekleme diye yapılan hakaretleri unutamam

daha 2 haftalikken boyle yatak ayirmissa isin yaş senin.bu adamdan koca falan olmaz diyim ben sana.sakin gidip hamile falan kalma genelde boyle evliliklerde hadi cocuk yapalim aramiz duzelsin denir ve yapilir.sonra buraya yazarsin kucucuk bebekle ortada kaldim diye.6 ay kisa bi sure ama bu adamin duzelecegi yok

daha 2 haftalikken boyle yatak ayirmissa isin yaş senin.bu adamdan koca falan olmaz diyim ben sana.sakin gidip hamile falan kalma genelde boyle evliliklerde hadi cocuk yapalim aramiz duzelsin denir ve yapilir.sonra buraya yazarsin kucucuk bebekle ortada kaldim diye.6 ay kisa bi sure ama bu adamin duzelecegi yok
Doğru bizde kimi zaman yapalim eve nese olur diyoruz bazende aman yok olmasin oda bu cehennemi yasamasin diyorum ozellikle ben. Kizlar esimin isinden dolayi surekli sehir degisiyorum ve oldugum yerde hic kimsem yok esim tek siginagimdi

hakaret derken ne dedi mesela
bide malesef et tınak olayı erkekler evlendikten sonra daha baskı oluyor
Yani inanin soylemek istemiyorum o derece igrenc, kufur yok ama aşşagılama en agir sekilde ve bunu aylardir yapiyor esime bile demis ama esim ne demis bilmiyorum bana anlatmiyo buyuk ablasiyla konusunca (asil problem en kucukle) esime hakaret ediyo vs deyip cikisti duydugum tek sey buydu budah daha yeni yeni arkamda duruyo yani duruyo dedigim tek bunu dedi. Onlara bunu diyo ama telefonu kapatinca bana bağırıp cagiriyo, evlendigime pismanima kadar geldi bosanalim dedim nasil olsa sana bulurlar hemen dedigimde bidaha evlenmem dedi. Bende dedimki sorun bende degil ailende farkindasin demi onlar gelen kadinada zehir edecekler cevap bile veremedi

Siz bu adama çok güvenmeyin hele hele düzelir diye çocuk filan sakın ola ki yapmayın .

Zaten ancak böyle evliliklerde 2-3 tane cocuk yaparlar.

Adam yatagini ayiriyor ve ona kinlenmenin yerine yook, suc görümcede. Hii sanki o kapisitede bir adam, konu sahibini esya olarak görmüyor, asla aklina gelmez konu sahibini annesine yollamayi. Konu sahibinden isini birakmasini isteyen, eminim cok moderndir, asla karisini annesine köle yapmaz. Iste bunlar hep görümce, hep!

:KK14::KK14:

Zaten ancak böyle evliliklerde 2-3 tane cocuk yaparlar.

Adam yatagini ayiriyor ve ona kinlenmenin yerine yook, suc görümcede. Hii sanki o kapisitede bir adam, konu sahibini esya olarak görmüyor, asla aklina gelmez konu sahibini annesine yollamayi. Konu sahibinden isini birakmasini isteyen, eminim cok moderndir, asla karisini annesine köle yapmaz. Iste bunlar hep görümce, hep!

:KK14::KK14:
Ailesi dışında mutluyuz cok iyiyiz ama iste konu oraya geldimi paramparca hersey

Yani inanin soylemek istemiyorum o derece igrenc, kufur yok ama aşşagılama en agir sekilde ve bunu aylardir yapiyor esime bile demis ama esim ne demis bilmiyorum bana anlatmiyo buyuk ablasiyla konusunca (asil problem en kucukle) esime hakaret ediyo vs deyip cikisti duydugum tek sey buydu budah daha yeni yeni arkamda duruyo yani duruyo dedigim tek bunu dedi. Onlara bunu diyo ama telefonu kapatinca bana bağırıp cagiriyo, evlendigime pismanima kadar geldi bosanalim dedim nasil olsa sana bulurlar hemen dedigimde bidaha evlenmem dedi. Bende dedimki sorun bende degil ailende farkindasin demi onlar gelen kadinada zehir edecekler cevap bile veremedi
ne biçim insan bunlar
ezdirmeyin kendinizi ne olursa olsun
çocuk da düşünmeyin bu aralar

birde yatak ayrılmaz eşinize ailesi öğretmemiş deme ki!!

ne biçim insan bunlar
ezdirmeyin kendinizi ne olursa olsun
çocuk da düşünmeyin bu aralar

birde yatak ayrılmaz eşinize ailesi öğretmemiş deme ki!!
Söyledim pişmanım o noktada hata yaptım dedi. Ama yeni evliydim evliligimin en guzel zamanlari ziyan oldu. Ama kocam 4 kadinla ayni evde büyüyünce evinde kucugu olunca dedim kadin gibi yetistirmisler seni onlar akil versin sen uygula. Beni ziyan etme dedim bak annem yok sahip cikamayacaksan babamin evinden cikarmasaydin beni isim vardi gencecigim hayatımı eziyet etme dedim ve diyorumya bulundugum yerde esimden baska tutunacak dalim yok...

Kızlar merhaba, 6 aylik evliyim. Esimin kiz kardeslerinden nefret ediyorum. Yani nefret etmemide onlar sağladılar. Henüz 2 haftalik gelindim ve esimin gorev yeri icin a sehrindeydik aileside b sehrindeydi diyelim arasi 1200 km turkiyenin diger ucu diyelim. Annesi ameliyat oldu gelin gelsin baksin oldu 3 tane ablasi varken ? Hepside 30/38 yas arasi bend3 gitmedim esimede dedim onlarin akliyla hareket etmem tabiki kıyametler koptu kocam yatak ayirdi vs vs. Evimizde nezaman tartışma olsa ablalari yuzunden ben adima hakaretler etti ablalari yine ben aradim barismak icin kocama karin bana hakaretler etti demezmi sonra esim yine bana bagirip cagirmalar bana inanmadi nasil bir aileye gelin geldim bilmiyorum tiksiniyorum. Esim dun bacisini aradi enistesi hastaymis tartismadim ama tsrtismakdan beter oldum otomatikmen suratim dustu yuzune bakmadim sabahda kahvalti yapmadi cikti gitti. En ufak bisey olsun söyleyeceğim ablan esine hakaretler ediyor sende enisten icin ablani ariyorsun niyetin nispetmi diyecegim isin kötüsü adlarini duymaya tahammul edemiyorum bosanacak hale geldim

Derdimle dertlendiginiz icin simdiden tesekkur ederim...
Kendinizi enisteyle kıyaslamayıp samimi olsanız eşiniz de durumu anlayacak ama buna fırsat vermemissiniz. .Saygı görmek istiyorsanız saygı duymalixiniz.

Kayınvalide hastalanmişsa gidip eşinizle ziyaret edip donebilirdiniz o zaman eşiniz bir nebze olsa ailesine karşı sizi savunabilirdi daha 6 aylık evlisiniz ve her şeyi kestirip atıyorsunuz .Bu hangi ortamda olursanız olun itici bir davranış. .Politik olmalısınız. Yoksa bu evliliğin sonu pek parlak görünmüyor.

Kendinizi enisteyle kıyaslamayıp samimi olsanız eşiniz de durumu anlayacak ama buna fırsat vermemissiniz. .Saygı görmek istiyorsanız saygı duymalixiniz.

Kayınvalide hastalanmişsa gidip eşinizle ziyaret edip donebilirdiniz o zaman eşiniz bir nebze olsa ailesine karşı sizi savunabilirdi daha 6 aylık evlisiniz ve her şeyi kestirip atıyorsunuz .Bu hangi ortamda olursanız olun itici bir davranış. .Politik olmalısınız. Yoksa bu evliliğin sonu pek parlak görünmüyor.
Esim gelmiyorduki beni tek yolluyordu onuda teklif ettim beraber gidelim dedim gelmedi

Back