• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Politik olmaktan uzaklaşmış olduğu gibi dan dan gidiyor işte. Sağlıklı mı değil, kendisine zarar verecek bir durum ama görmek istemediklerinizi pat pat söylediği için sizin de epey canınız sıkılacak bu süreçte.
Yüz yüze görüşmek istiyorum döksün eteğindeki taşları bir bir.

Eşim biliyor mesajlarını okuduğumu daha önce de farketti uyarmadı beni.Uzun süredir okumuyordum iki yıl kadar.O yatarken okuyordum gördü okuduğumu da gizli yapmıyorum ki.
ben sizizn yerinize olsam hiç sesimi çıkarmama, ikisisni takibe alırım . görümcemlede baya mesafe koyarım amam yavaş yavaş

çok mutlularmışta görümce çekemiyormuş gibi anlattı. Objektif olamadım
Görümcenin üstüne çok gelinmiş gibi görünüyor boşanıyor diye, destek görememiş, sıkıntı çekmiş, şimdi herkesin içinden geçiyor sanki o yüzden. 😬 Konu sahibinin kocası bizim de tonla sorunumuz var ama boşanmıyoruz demiş, görümce demiş ki seviyorsun sen ben sevmiyorum, o da karımı sevmiyorum demiş. Boşanma sürecinde destek görmeyen bir kadın ne kadar sağlıklı olabilirse görümce de o kadar sağlıklı. Yuva yıkmaktan ziyade intikam alır gibi tavırları var, elinde de malzeme bol.

ben sizizn yerinize olsam hiç sesimi çıkarmama, ikisisni takibe alırım . görümcemlede baya mesafe koyarım amam yavaş yavaş
Mesafeyi koydum bana sormasını istiyorum.Daha önce tavırlarından hissediyordum.Topluluk içinde bana laf sokmalar, küçük düşürmeye çalışmalar bir süredir var.Hep alttan alıyordum geçen yaptı tine ben cevabını verdim.Sonra kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum bazen dedi

Görümcenin üstüne çok gelinmiş gibi görünüyor boşanıyor diye, destek görememiş, sıkıntı çekmiş, şimdi herkesin içinden geçiyor sanki o yüzden. 😬 Konu sahibinin kocası bizim de tonla sorunumuz var ama boşanmıyoruz demiş, görümce demiş ki seviyorsun sen ben sevmiyorum, o da karımı sevmiyorum demiş. Boşanma sürecinde destek görmeyen bir kadın ne kadar sağlıklı olabilirse görümce de o kadar sağlıklı. Yuva yıkmaktan ziyade intikam alır gibi tavırları var, elinde de malzeme bol.
Çok iyi özetlemişsiniz durumunu görümcemin.Benim anlatamadığımı anlatmışsınız.Ama eşimin beni sevdiğini bilir her fırsatta da söyler.Sizin gibi olamadık diye abim sevgisini gösteriyor bwnimki hiçbirşwy yapmıyor gibi.

Çok iyi özetlemişsiniz durumunu görümcemin.Benim anlatamadığımı anlatmışsınız.Ama eşimin beni sevdiğini bilir her fırsatta da söyler.Sizin gibi olamadık diye abim sevgisini gösteriyor bwnimki hiçbirşwy yapmıyor gibi.
Konu ile alakası yok ama görümceniz niye ayrıldı?

Eşinizin ne söylediğini yazmayıp, sadece görümcenizin mesajlarına bakarak ; görümcenizin sizi çekemediği sonucuna nasıl vardınız ?
Her fırsatta bwni eleştiriyor bir süredir bu ev benim olsa şöyle yapardım sen yapmıyorsun.Abim sana bunu alıyor benimki hiçbirşwy yapmıyor? Abim swni seviyor benim eşim bwni sevmiyor gibi çok şey söylüyor.

Hanımefendi, eşiniz sizi sevmediğini söylemiş ona. Evet görümceniz hepinizden nefret etmiş destek görmediği için ama çok harika evlilikleriniz olsa bu kadar kendine güvenmezdi. O üstünüze geliyorsa malzemeyi de veren sizsiniz.

Her fırsatta bwni eleştiriyor bir süredir bu ev benim olsa şöyle yapardım sen yapmıyorsun.Abim sana bunu alıyor benimki hiçbirşwy yapmıyor? Abim swni seviyor benim eşim bwni sevmiyor gibi çok şey söylüyor.
Önce görümcem ile kardeşten daha yakındık yazmışsınız,şimdi de beni çekemiyor.Hangisi doğru?

Ya konu sahibi 2 kere sordum neden cevap vermiyorsunuz? Neden eşinizin mesajlarını okuyorsunuz sürekli? Demek ki görümceniz haklı,eşiniz dışarıda gönül eğlendiriyor. Yanlış yazmışım falan dediniz ama ben hiç inanmıyorum. Yoksa neden mesajlarını okuyasınız ki eşinizin sürekli?

Bu yazdığınız cümleler, karşılıklı bir konuşma olduğunu düşündürüyor. Siz kadına ne söylediniz de, kadın bunları söyledi ?

Kadının eşi ve biten evliliğine dair; söylediklerinize karşılık, verdiği cevaplar olabilir mi bunlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back