• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de neden öyle düşünüp bileniyosunuz? Eşiniz kardeşine ben bu evliliği çocuklar için yürütüyorum demese görümceniz böyle bir laf eder mi?
Biz konuşurduk onunla da beni tutardı hep bir sorun çıktığında beni haklı bulurdu.Abisi böyle konuştuğunda abi ne diyorsun sen diyemez miydi?

gonlunu eglendirme meselesi cok mide bulandirici .ben gorumceyim mesela aklima bile gelmez bunu demek hadi mesaja ekleyim diyerek yazilacak cumleler degil bunlar
Bu aralar dengesiz geçen annesine babası için bu adamı boşa çekilme bu adam dedi de babası görüşmüyor onunla.Eltime de kardeşini kötülemiş bu adama nasıl katlanıyorsun diye.

Çabuk halledemiyormuşsunuz işte, kadını şişirmiş durmuş dertleri ile, kadın da demiş bu kadar şikayetleniyorsan boşan. Kadın eşinize demiş sen gönlünü dışarda eğliyorsun ben yapmam diye, eşinizin bu durumda onun boşanmasına laf etmiş olması çok olası. Görümcenizin yazdıkları cevap niteliğinde hep. Kime diyecekti, kilimciye diyecek hali yok sen dışarda gönlünü eğliyorsun diye. Çatır çatır aldatılıyorsunuz hanımefendi, bunu yapan da görümce değil. Her ne kadar kabul etmek istemeseniz de olan bu.

Özetle bu🎯

aramalarina bakin aramis mi aramamis mi netlesirsiniz en azindan.ama bence kimse yuz bulmadan oncesi olmadan damdan duser gibi cocuklarin icin evlilik yurutuyorsun diyemez .nereden bilecek ki boyle durum oldugunu
Bizde de sorunlar var am açocuklar için gözarsı esiyoruz demiştir boşanmaması için.O dönemde görümceme ben de tartışıyoruz biz de dediğimde ama siz birbirinizi seviyorsunuz ben sevmiyorum demişti.Eşim ona karımı sevmiyorum dememiş.Yoksa böyle demezdi.

Bu aralar dengesiz geçen annesine babası için bu adamı boşa çekilme bu adam dedi de babası görüşmüyor onunla.Eltime de kardeşini kötülemiş bu adama nasıl katlanıyorsun diye.
bana biraz aklamaya calisirken fazla polyana geldiniz .simdi cekilmez, bosan demek kendi gozlemine dayanir ama gonul eglendirme niye desin .soyledikleriniz ve sizin konusma paralel konusmalar degil ne yazik ki

Politik olmaktan uzaklaşmış olduğu gibi dan dan gidiyor işte. Sağlıklı mı değil, kendisine zarar verecek bir durum ama görmek istemediklerinizi pat pat söylediği için sizin de epey canınız sıkılacak bu süreçte.

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?

Siz 41 yaşındaymışsınız. Mesajlarını okumak için telefonunu aldığınız kızınız kaç yaşında ? Evinizde eşiniz ve çocuklarınızın özeline hiç saygınız yok mu ? Çocuğumu korumak vb demeyin, bu çocuğunuzun kişisel alanlarına saldırı ve saygısızlık. Çocuk yaşça küçükse; güvenli internetten tutun da, telefona yüklenecek programlara kadar onlarca koruma ve kısıtlama seçeneği mevcut.

Gelelim eşinizin telefon mesajlarını okumanıza. Kadının ağır bir boşanma süreci geçirdiğini yazan sizsiniz. Kardeşi ona her ne söylediyse; o da kardeşine, ona göre cevap vermiş.

Eşinizin , çocuğunuzun telefonlarını karıştırıp; mesajlarını okumayı da bırakın. O konuşmaya dahil edilmek istenseniz; whatsapta grup kurup, sizi de sohbete dahil ederlerdi.

Biz konuşurduk onunla da beni tutardı hep bir sorun çıktığında beni haklı bulurdu.Abisi böyle konuştuğunda abi ne diyorsun sen diyemez miydi?
Yav diyorum ya işte demek ki kadının bir bildiği var. Benim abimde gelip bana çocuklar için evli kalıyorum dese. Madem öyle boşan derim. Bu yengemi sevmediğim,onları ayırmak istediğim anlamına gelmez.

bana biraz aklamaya calisirken fazla polyana geldiniz .simdi cekilmez, bosan demek kendi gozlemine dayanir ama gonul eglendirme niye desin .soyledikleriniz ve sizin konusma paralel konusmalar degil ne yazik ki
Evet bu konuşma aldatıldığıma işaret ediyor olabilir de sırf bu konuşmaya bakarak evet aldatılıyorum diyemem.Konuşmanıın öncesi yok sonrası yok.Hem kimseyi de akladığım yok.Olanı söylüyorum sadece.Ailede herkesle kavgalı geçen bu aralar seni kırdıysam kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum bu aralar dedi.

Siz saglikli dusunemiyorsunuz ve asil farketmeniz gerekeni farketmemezlikten geliyorsunuz gorumce size bisey dememiski karaktersiz kocaniz ona ne dediyse ben senin gibi serefsiz karaktersiz degilim cocuk icin evliligime devam etmem demis cokta dogru soylemis siz at gozluklerinizle bakmaya devam edin

Siz 41 yaşındaymışsınız. Mesajlarını okumak için telefonunu aldığınız kızınız kaç yaşında ? Evinizde eşiniz ve çocuklarınızın özeline hiç saygınız yok mu ? Çocuğumu korumak vb demeyin, bu çocuğunuzun kişisel alanlarına saldırı ve saygısızlık. Çocuk yaşça küçükse; güvenli internetten tutun da, telefona yüklenecek programlara kadar onlarca koruma ve kısıtlama seçeneği mevcut.

Gelelim eşinizin telefon mesajlarını okumanıza. Kadının ağır bir boşanma süreci geçirdiğini yazan sizsiniz. Kardeşi ona her ne söylediyse; o da kardeşine, ona göre cevap vermiş.

Eşinizin , çocuğunuzun telefonlarını karıştırıp; mesajlarını okumayı da bırakın. O konuşmaya dahil edilmek istenseniz; whatsapta grup kurup, sizi de sohbete dahil ederlerdi.
Eşim biliyor mesajlarını okuduğumu daha önce de farketti uyarmadı beni.Uzun süredir okumuyordum iki yıl kadar.O yatarken okuyordum gördü okuduğumu da gizli yapmıyorum ki.

Al birini vur ötekine. İkisinide aç rezil et. Ama görümcenden duyacagın lafı sölim karılık yapsaydında baskasına gitmeseydi.
Ben gelinimizden nefret etsem bile aldatıldıgını görsem kardeşime kızarım. Görümce yuvam yıkıldı die herkesinki yıkılsın diyor

Al birini vur ötekine. İkisinide aç rezil et. Ama görümcenden duyacagın lafı sölim karılık yapsaydında baskasına gitmeseydi.
Ben gelinimizden nefret etsem bile aldatıldıgını görsem kardeşime kızarım. Görümce yuvam yıkıldı die herkesinki yıkılsın diyor
Harika evlilikleri var da görümce bozuyor evet.

Eşim biliyor mesajlarını okuduğumu daha önce de farketti uyarmadı beni.Uzun süredir okumuyordum iki yıl kadar.O yatarken okuyordum gördü okuduğumu da gizli yapmıyorum ki.

Eşiniz de yanlış yapıyor; eşinize mesaj atan herkesin özel hayatını da ihlal ediyorsunuz. Eşinize mesaj atan arkadaşları da, umarım eşinizin kendisine gönderilen mesajlara saygısı olmadığını ve mesajlarını başkalarıyla paylaşmaktan çekinmediğini öğrenirler.

Kızınız kaç yaşında ?

Eşiniz de yanlış yapıyor; eşinize mesaj atan herkesin özel hayatını da ihlal ediyorsunuz. Eşinize mesaj atan arkadaşları da, umarım eşinizin kendisine gönderilen mesajlara saygısı olmadığını ve mesajlarını başkalarıyla paylaşmaktan çekinmediğini öğrenirler.

Kızınız kaç yaşında ?
10 yaşında

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öylekonusman zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Konuşmanın tam detayı ne idi ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back