• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz sizi görümcenize kötülemis o yüzden öyle yazmistir.
O kesin zaten de niye o da gömmüş beni? Bu kadar çekilemeyecek ne yapmışım.Çocuk için bile benimle durulmazmış.Ya çocuğuma ne alsam onunkine de alırım özenmeain diye.Tatil olur hergün gelir ağırlarım.

O kesin zaten de niye o da gömmüş beni? Bu kadar çekilemeyecek ne yapmışım.Çocuk için bile benimle durulmazmış.Ya çocuğuma ne alsam onunkine de alırım özenmeain diye.Tatil olur hergün gelir ağırlarım.
Siz de hosuna gitmeyen seyler varmis demek ama esinizin anlattiklarina göre demistir öyle diye düsünüyorum.

Görümce burda ne suç işlemiş ben anlamadım. Kocaniza gönül eglendiriyosun çocuklar var diye de evli kalıyorsun demiş farkında mısınız? Kardeşi olarak çok da doğru laflar etmiş. Başkasının ettiği üç beş lafa bileneceginize kocaniza hayatı dar etmeniz gerekirdi
Benim için başkası olsa çoktan kapının önüne koyardı demiş.Çocuk için bile çekilmez demiş.Görümceniz bunları arkanızdan söylese size canım cicim deyip ne yapardınız?

O hiç birşey yazmamış.Belki de tel açıp aağzına geleni saymıştır bilmiyorum.
sizi uzmek istemem ama esinizden yuz bulmadan,bu konusmanin oncesi olmadan gorumce kendi kendine boyle bir konusma yapamaz.gorumceyi birakin esiniz tarafiniza kanalize olun bence . orada daha buyuk problem var

Evet sonradan okudum. Fakat birisi size *sen gönlünü dışarda eğlendiriyorsun, ben yapamam" dese tepkiniz ne olurdu? Ne diyorsun sen o ne demek demez miydiniz? Eşiniz buna nasıl sessiz kalabilir.
Belki de tel açıp konuşmuştur.O yazışmayı hiç sevmez.

Benim için başkası olsa çoktan kapının önüne koyardı demiş.Çocuk için bile çekilmez demiş.Görümceniz bunları arkanızdan söylese size canım cicim deyip ne yapardınız?
Bu detaylara dikkat etmedim. Belli ki kocanız sizi ona cekistirdi ya da başkalarının yanında kocaniza belirgin şekilde kötü davranışlarınız var. Ama bunda kesin olan şey kocanizin sizi cekistirdigi. Yoksa ben de bir baldız olarak kardeşlerimi uzduklerini görürsem o kişiler hakkında çok kötü konuşurum enistelerimle hiçbir kavgam yoktur ama kardeş başka enişte baska

sizi uzmek istemem ama esinizden yuz bulmadan,bu konusmanin oncesi olmadan gorumce kendi kendine boyle bir konusma yapamaz.gorumceyi birakin esiniz tarafiniza kanalize olun bence . orada daha buyuk problem var
Tabi ki illa ki benim eşim anlatmış birşeyler.Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum sakinleşmeyi bekliyorum.Sakin konuşmam eşimi daha iyi konuşturur.

Görümceniz bu cesareti eşinizden alıyor olabilir.Aksi takdirde görümceniz böyle rahat konuşamazdı.

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Çabuk halledemiyormuşsunuz işte, kadını şişirmiş durmuş dertleri ile, kadın da demiş bu kadar şikayetleniyorsan boşan. Kadın eşinize demiş sen gönlünü dışarda eğliyorsun ben yapmam diye, eşinizin bu durumda onun boşanmasına laf etmiş olması çok olası. Görümcenizin yazdıkları cevap niteliğinde hep. Kime diyecekti, kilimciye diyecek hali yok sen dışarda gönlünü eğliyorsun diye. Çatır çatır aldatılıyorsunuz hanımefendi, bunu yapan da görümce değil. Her ne kadar kabul etmek istemeseniz de olan bu.

Boşanmayacaksa hiç sormasın.
Sadece bir söze bakarak boşanmam.Çok sağlam kanıtlarım olması lazım.Elbette sorucam bir tartışmada ben çok ağır konuştum.O da istemiyorsan kapı orda dedi.Ben de çocuklarımı bırakıp gitmem çok istersen sen git demiştim.Ben de çocuklarım için kaldım bu durumda.

Görümceniz bu cesareti eşinizden alıyor olabilir.Aksi takdirde görümceniz böyle rahat konuşamazdı.
Evet maalesef öyle.Sadece bir kere böyle yazışma var.Yüz bulsaydı daha çok dile getirirdi bence.Eşim birşey yazmamış.Açıp telde söylenmiş olabilir.Tarihlere baktığımda o dönem görüşmüyorlardı.

Tabi ki illa ki benim eşim anlatmış birşeyler.Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum sakinleşmeyi bekliyorum.Sakin konuşmam eşimi daha iyi konuşturur.
gonlunu eglendirme meselesi cok mide bulandirici .ben gorumceyim mesela aklima bile gelmez bunu demek hadi mesaja ekleyim diyerek yazilacak cumleler degil bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back