Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatmıyorum dese ne olacak bir kere güvenim bitti.Acaba kalır hep kafamın bir köşesinde.Bundan sonrası ona bağlı çabasına bağlı.
Sözüne güvenmek zor bu saatten sonra delillerle öğrenin bunu yani. Bu kadar laf olduğuna göre ortada vardır aldatıyorsa bir şeyler ortada.

Benim bir arkadaşım vardı eski iş yerinde, 2 çocuğu vardı, 3.ye kazara hamile kalmıştı. İyi ki olmuş, ben bu adamı eninde sonunda boşarım zaten, çocuklarım tek adamdan olsun, hepsi bir yere gitsin gelsin, hem ayrılık gayrılık olmaz hem de rahatlık olur diyordu.

Babam daha zengindir çok şükür babamın evinde en iyisini gördüm ben.Benim istediğim şeylwr genelde Türkiyede olmayan şeyler öyle bakkaldan alınan şeyler değil

Aaa desene adam benim canimin cektigi şeyleri toplayabilmek icin ulke ulke geziyor devamli.
Sabah kahvaltisinda farkli bir ulke aksam yemeginde farkli ulkede de oluyorsunuzdur siz şimdi caniniz cekince.

Mutluluklar.

Ben de onun arkasından da yüzüne de sevmediklerimi söylüyorum.
O zaman eşiniz de başkası ile konuşmalarınızı okuyup aynı sizin gibi davranabilir. İyice yüzgöz olun, başkalarını suçlayın aman bırakmayın birbirinizi. Ayrı ayrı başkalarının başına saracaksınız daha fena olacak. Sıkı sıkı tutun bırakmayın aman.

Aaa desene adam benim canimin cektigi şeyleri toplayabilmek icin ulke ulke geziyor devamli.
Sabah kahvaltisinda farkli bir ulke aksam yemeginde farkli ulkede de oluyorsunuzdur siz şimdi caniniz cekince.

Mutluluklar.
Bu da görgü meselesi işte.Bakkal ne ya?

Mutluluklar.
Ya ne geliyor ki başka ülkelerden , aşırı merak ettim . Ne düz insanım elma , armut ile ömür geçirdim:)

Kadınlar kulübü girişine pankart açıcam yakında.
Eş ailesiyle sorun yaşıyorsanız sorunuz eşinizdir diye.
Adam saygı duymaz, arkadan konuşturur, anasının babasının yaptığına ses etmez. Sorunu kaynana görümce zannedersiniz ama değil. Adam tampon olacak.
Bitti.

Biliyor zaten, bazıları kendi bile inanmadığı şeyleri burda bize inandırmaya çalışıyor, bi başarabilse aaaa bak herkes böyle düşünüyor ben de böyle düşüneyim diyecek.

Ya ne geliyor ki başka ülkelerden , aşırı merak ettim . Ne düz insanım elma , armut ile ömür geçirdim:)
Pitaya,rambutan,karambola,graviola,durian,passion fruit,marula..vs vs
Bakkal da yokmuş.Boşuna gitmeyelim.
Senelerdir ben etrafta bakkal görmüyorum ya.Bakkal da meyve satıldığı nerde görülmüş.Manav dese neyse.
Babam daha zengindir çok şükür babamın evinde en iyisini gördüm ben.Benim istediğim şeylwr genelde Türkiyede olmayan şeyler öyle bakkaldan alınan şeyler değil

Senelerdir ben etrafta bakkal görmüyorum ya.Bakkal da meyve satıldığı nerde görülmüş.Manav dese neyse.
Ya geçenlerde villa balkonunda küçük tüpte et kavuran üyeden sonra yine bir kez daha çok fakir oldugumh fark ettim . :) Aynen en son ne zaman bakkala gittik ki

Neden sakin olmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Iki kisi arkanizdan cekilmez oldugunuzu konuşmuş. Esinizin su an hesap verme zamani, onun sakinligini koruyup sizi alttan almasi gerekir. Vurdulu, kırdılı kavga edin demiyorum. Bu mesajlarin anlami nedir diye sormak icin bir gece bekleyip cesaret toplamaya calistiniz. Psikologmussunuz. Adam sizi bariz sekilde bastirmis farkinda degil misiniz?

arkasında durup yüzleşemiyeceksem konuyu kapardım , mutsuz görümceniz size saydırmış eşinizde alttan almış olabilir. yüzleşebileceksem eşime de görümceme de hesabını sorar kapı dışarı atardımm onları , adam sizi aldatsa bilirsiniz herhalde

Bizim buradaki bakkalda meyve de var sebze de var sizin yoksa ben napayım?

Bizim buradaki bakkalda meyve de var sebze de var sizin yoksa ben napayım?
Acaba saydığım hangi meyve sizin bakkal da satılmıyor?Cevap hiçbiri.Eskiden bakkallar vardı.Minik market gibi olurdu.Sebze,meyve satılan yer manavdır.Neyse ben yıllardır bakkal görmüyorum,küçük tekel büfelerini saymazsak.Demek istediğim eşin gidip istediğiniz bakkalda satılmayan meyveyi alması çok seviyor anlamına gelmez.Kriteriniz bu olmasın.

Bu yazı hariç mesajlarda başka yetde hiçbir belirti yok.Ne zaman arasam açar görüntülü de açar .Teli açıktadır gizlemez.İlgisiz değil.Çocuklar hasta olsa sabaha kadar benimle oturur yarın işim var uyuyayım demez.Baba olarak çocukların şampuanından kıyafetine herşeylerini takip eder.Diyeceksiniz bu adamla neden tartışıyorsun diye de hep ben bilirim der hatasını kabul etmez.Tartışmalar da ordan çıkıyor zaten

Yok başka kriterlerim de var o sadece bir örnek.Beni mutlu etmeye çalışması yeter her ortamda.

Yok başka kriterlerim de var o sadece bir örnek.Beni mutlu etmeye çalışması yeter her ortamda.
Verdiğiniz örnek çiğ duruyor.
Ayrıca buradaki bir üyeye yaptığınız beddua da hiç hoş değil.Müge anlı’da çıkan kadınlar gibi.Bir de psikoloji mezunuymuşsunuz.Ben hiç yakıştıramadım.Zaten beddua etmek kimseye yakışmıyor.

adamın sizi aldatması için giriş çıkışının belli olmaması gerekli öyle bir durum var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…