• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verdiğiniz örnek çiğ duruyor.
Ayrıca buradaki bir üyeye yaptığınız beddua da hiç hoş değil.Müge anlı’da çıkan kadınlar gibi.Bir de psikoloji mezunuymuşsunuz.Ben hiç yakıştıramadım.Zaten beddua etmek kimseye yakışmıyor.
Kime ne beddua etmişim dalga geçtiyse etmişimdir.Ben kolay kolay beddua etmem tutar çünkü.Eşim senin öl dediğin bir gün yaşamaz der.

Allah sizin başınıza da vermesin.Olur da böyle dalga geçenler olursa sizle o zaman anlatsınız ne hissettiğimi belki ama sizde empati olduğunu düşünmüyorum olsa bu şekilde alaya almazdınız.Eşim de ben de tahsilli yüksek lisans yapmış insanlarız.Paikoloji mezunuyum Az çok anlaeım insanın duygularından yani.
Etmişsiniz işte.Tutmaz hanımefendi.Ne hakkınız var bu üye üzerinde?Siz bunları eşinizle görümcenize söyleyin.

Son düzenleme:
Etmişsiniz işte.Tutmaz hanımefendi.Ne hakkınız var bu üye üzerinde?Siz bunları eşinizle görümcenize söyleyin.
Okumanız yok mu Allah sizin de başınıza vermesin olur da verirse beni anlarsınız demişişim.İnşallah sizin başınıza da versin mi demişim?

Okumanız yok mu Allah sizin de başınıza vermesin olur da verirse beni anlarsınız demişişim.İnşallah sizin başınıza da versin mi demişim?
Ben ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.Kınamayın beni başınıza gelir sonra.Alttan ince ince tehditvari.Siz kimsenin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz ya burada bu kadar sayfa sayfa yazıldı.Tek anlamayan sizsiniz.Diyecek bir şey yok.

Düşündüm de kimseyi elimin beni sevdiğine ikna etmek zorunda değilim.Herkesin sevgi anlayışı başka.Sevilmediğimi hissetsem şu ana kadar şüphelenirdim.Yok manavmış bakkalmış boş yorumlarla uğraşmayın.Ben neyin derdindeyim siz nelere takılmışsınız.Doğru düzgün uslupla yorum yapanlara teşekkür ederim.Kendinize başka eğlence bulun.

Ben ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.Kınamayın beni başınıza gelir sonra.Alttan ince ince tehditvari.Siz kimsenin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz ya burada bu kadar sayfa sayfa yazıldı.Tek anlamayan sizsiniz.Diyecek bir şey yok.
Evet çok iyi anlamışsınız beddua değil insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.

Düşündüm de kimseyi elimin beni sevdiğine ikna etmek zorunda değilim.Herkesin sevgi anlayışı başka.Sevilmediğimi hissetsem şu ana kadar şüphelenirdim.Yok manavmış bakkalmış boş yorumlarla uğraşmayın.Ben neyin derdindeyim siz nelere takılmışsınız.Doğru düzgün uslupla yorum yapanlara teşekkür ederim.Kendinize başka eğlence bulun.
Doğru, daha büyük dertleriniz var. Daha eşinizin nerde gönül eğlediğini bulacaksınız. Kolay gelsin.

Babam daha zengindir çok şükür babamın evinde en iyisini gördüm ben.Benim istediğim şeylwr genelde Türkiyede olmayan şeyler öyle bakkaldan alınan şeyler değil

Cok guldum yaa ne istiyorsunuz esinizden cok merak ettim😂

Dip not: Turkiye'de yasamiyorum.

Bu arada profilinizde ogretmen oldugunuz yaziyor, PDR mezunu musunuz da psikologum diyorsunuz?

Çok kıskancım vs dediniz bir güven problemi ki oldu daha önce? İş yemeklerinin çoğuna gitmek garip geldi bana

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Valla kadınlara en büyük zararı yine kadınlar veriyor ya😏22 yıllık yaşantımda bile anladım bunu

Valla kadınlara en büyük zararı yine kadınlar veriyor ya😏22 yıllık yaşantımda bile anladım bunu
Evet ben de katılıyorum.İnsan insanın kurdudur derler ya kadın kadının kurdudur.Erkekler arasında bögle bir çekememezlik yok ama en iyi arkadaşlar hatta kardeşler arasında bile kadınlarda kıskançlık var.

Cok guldum yaa ne istiyorsunuz esinizden cok merak ettim😂

Dip not: Turkiye'de yasamiyorum.

Bu arada profilinizde ogretmen oldugunuz yaziyor, PDR mezunu musunuz da psikologum diyorsunuz?
Bazı içkiler çikolatalar parfümler gibi ama şunu al demem.O getirir a bu güzelmiş derim ara ara alır.Psikoloji mezunuyum.Sosyoloji ile çap yaptım.Pdr de yaptım felsefe grubu öğretmenliği de

O zaman eşiniz de başkası ile konuşmalarınızı okuyup aynı sizin gibi davranabilir. İyice yüzgöz olun, başkalarını suçlayın aman bırakmayın birbirinizi. Ayrı ayrı başkalarının başına saracaksınız daha fena olacak. Sıkı sıkı tutun bırakmayın aman. 🥴
Eşimle aramdaki konuda görümcemi suçlamıyorum.Eşimin davranışları tamamen onu ilgilendirir.Görümcem benim yüzüme gülüp arkamdan konuştuğu için suçlu gözümde.Benim de hatalarım olabilir kimse mükemmel değil.Ama bunları hakedecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.

Eşimle aramdaki konuda görümcemi suçlamıyorum.Eşimin davranışları tamamen onu ilgilendirir.Görümcem benim yüzüme gülüp arkamdan konuştuğu için suçlu gözümde.Benim de hatalarım olabilir kimse mükemmel değil.Ama bunları hakedecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.
Eşiniz de aynısını yapıyor.Yüzünüze gülüp görümcenizle konuşuyor,dertleşiyor.Yani eşiniz hiç arkanızdan konuşmamış mı görümcenizle?Kendi kendinizi yalanlamayın bari.

Bir 22 sene daha yaşayın,insana en büyük zararı kendisinin verdiğini anlarsınız.
Evet bu sefer size katılıyorum.Bize zarar veren insanlara o potansiyeli biz veriyoruz.Ben çok saf davranmışım güvenmiişim insanlara. Artık herkese karşı daha temkinli olucam.

Bu arada Müge Anlı gibi programları seyretmem sevmem de o yüzden ne var o programlarda pek bilmem.Etkilenmedim yani tamamen kendi düşüncem.
Kınama olayını herkes bilir.Siz icat etmişsiniz gibi davranmasanız.Beni kınama başına gelir diyerek alttan altan beddualar edilir.Siz de yaptınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back