• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbirşey yazmamış
inşallah cevap verirsiniz
buradaki daha önemli mesele eşiniz bunu yapıyor mu gerçekten

ve evet evet kızınızla eşinizin telefonunu karıştırmışsınız
yahu kayıt bile farklı olur halayı eşiniz halam diye kaydetmez ya :)

eşiniz sizi aldatıyorsa buna yoğunlaşsanız?

Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Bütün yazışmaları alır sonra bir grup kurardım.Eşim , ben ve görümcem.Şu konuyu bir de ben varken konuşalım derdim.Ama buradaki faktör görümce değil eşiniz.Aldatmışsa zaten izahı olmaz

Bütün yazışmaları alır sonra bir grup kurardım.Eşim , ben ve görümcem.Şu konuyu bir de ben varken konuşalım derdim.Ama buradaki faktör görümce değil eşiniz.Aldatmışsa zaten izahı olmaz
Yüz yüze görüşücem bu akşam ikisiyle de zaten.Daha fazla içimde tutamam.

inşallah cevap verirsiniz
buradaki daha önemli mesele eşiniz bunu yapıyor mu gerçekten

ve evet evet kızınızla eşinizin telefonunu karıştırmışsınız
yahu kayıt bile farklı olur halayı eşiniz halam diye kaydetmez ya :)

eşiniz sizi aldatıyorsa buna yoğunlaşsanız?
O zaten kafamda var hesap soracağım iki kişi var sakin bir şekilde halletmem lazım.İkisi de laf cambazıdır beni suçlu çıkarırlar. Burdaki herkes salağa yattığımı sanıyor ama eşim konusında.O zaten cepte belli yani hiçbir açıklama tatmin etmez beni.İstediğim ikisinin de burnundan getirmek.Çekilmez kadın nasıl oluyormuş göstericem ben onlara

Abisine ben senin gibi dışarıda gönlümü eglendirmiyorum demiş. Abisi de itiraz etmemiş. Bu ne demek sizce. Gönlünü eglendirmekten kastı okey oynamak değilse adam eşini aldatıyor ama siz görünceye iftiracı diyorsunuz.
Ben zannetmiyorum aldattığını.

Yine eşin market alisverişinde istediklerini almasina ne istersem yapar +10 ozellik olarak yazmak.👍

Ne çok kadin babasinin evinde caninin cektigini yiyemiyormuş. 🤷
20 yıllık karısı yav, çocuğunun anası, azcık insan evladı olması yeterli karısının istediğini alması için. Adam sabah akşam karısını gömmüş kardeşine, ama istediğini alıyormuş sıkıntı yok. Görmek istemeyen görmüyor yapacak bir şey yok.

Yine eşin market alisverişinde istediklerini almasina ne istersem yapar +10 ozellik olarak yazmak.👍

Bizimkiler almıyor sanki.Aç bırakıyor.
Bu devirde görümce olmak da zor.

Babam daha zengindir çok şükür babamın evinde en iyisini gördüm ben.Benim istediğim şeylwr genelde Türkiyede olmayan şeyler öyle bakkaldan alınan şeyler değil

Aldatmasa abla ne saçmalıyorsun ne gönül eğlendirmesi demez mi? Görümce aldattı diye iftira atacak olsa konu sahibine mesaj atar. Kardeşine sen gönül eglendiriyorsun demez.
Görümcem iftira atıyor demiyorum zaten beni ona kötülemiş yüzüme gülüp arkamdan bu lafları etmesi sıkıntı

Görümcem iftira atıyor demiyorum zaten beni ona kötülemiş yüzüme gülüp arkamdan bu lafları etmesi sıkıntı
Sizin koca da yapıyor aynısını, yüzünüze gülüp arkanızdan tef çalıyor orada burada. Görümceden önce koynunuzdaki yılana bakın.

Bu arada iki çocuğum var ikincisini hala emziriyorum.Geçen bana bir tane daha çocuğumuz olsun mu ister misin dedi? Çocuklar için benimle duran adam benden yine çocuk ister mi? Tabi ki hayır dedim bu yaştan sonra istemiyorum başka çocuk.

Ben öyle tartışma sırasında sus pıs oturan biri değilim. Ağzım iiyi laf yapar kalmam altta kendimi ezdirmem.Ben anama babama laf söyletmem kwndim hakkımda ona mı söyleticem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back