- 8 Kasım 2014
- 17
- 2
- 3
- 49
- Konu Sahibi Begonvil19
-
Ozaman çok seviyordum eşimi. Aslında eşim iyi birisi kızkardesine aileme söylersen beni unut kimse gelmese de ben yine de yapacagım bu dügunü dedi.Keske evlenmeseydiniz
aYaptıgî seyleri kaldıramıyorum ben de dayanamayıp eşime başından beri yaptıgı seylerden cok rahatsız oldugumu bu yüzden onu artık sevmem gerekmedigini anlattım aile terapistine gittik o da anlattı eşim onu sevmemi istemiyor zaten zaten sadece ben gidince benim yanımda ol diyor ama kız cok çirkef dayanamiyorum . Benim mutlulugum icin katlanamaz misin diyor ama ben cok mutsuz oluyorum.Benim ikinci evliliğim olsa kimseden saklamazdım.Görümcenizin sizin bilgilerinizi araştırması çok tuhafmış şok oldum okuyunca. En önemlisi de bence eşinize görüncenizle ilgili hiçbir düşüncenizi söylemeyin,nefret ediyorsanız bile söylemeyin,adamın gelip evet sen haklısın,kardeşim iğrenç bir insan diyecek hali yok. MEsafeli olun,o size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın yeterli bence.
Bilmiyprum ki ben kotuluge sinir oluyorum ama kotuk yapamiyorum en fazla laf sokarim hepsi bu.dogum yapınca ne yazıkki gidiceksiniz.
mesafenizi korumaya calışmakta fayda var.
bi sürü hediye almışınız neden? almasaydınız.
Esim daha onceki kızarkadasiyla evlenmek istemis o da benim gibi bosanmis evlatliktan redetmisler zorla ayirmislar sevenleri esim de 2. Ye ayni hatayi yapmayacagim birakmayacagim ama soylemeyelim dedi ailesini de kaybetmek istemedi saygi duydum ne yapabilirim.Adam kız kardeşini atamaz o yüzden bir orta yol bulmanız gerekir. Zaten olaylar başdan belliymiş evlenmeseydiniz keşke... Sizde ki hata evliliğinizi saklamakla yapmışsınız görümce ona takılı kalmış sanki... Her ne kadar görümceni ilgilendirmesede ortada bir yalan var keşke ilk başda açık olsaydınız ...Eşiniz durumu bildikden sonra başkalarından niye sakladınız bu kimseyi ilgilendirmezdi...
YAni eşim bazı yaptıklarına farkındayım seni anlıyorum diyor ama ben pek anladigini dusunmuyorum surekli savunuyor.Kızın çirkefliğini eşiniz görmüyormu peki? "sevmeni istemiyorum yanımda ol sadece"diyormuş,demek ki o da farkında ama ailesi olduğu için ters konuşmuyor.Baştan gizlemesi de bu tepkileri alacağınızı bildiği içinmiş demekki.
Ben sizin yerinizde olsam en başta sizin bilgilerinizi araştırdığı için ağır bir konuşma yapardım,zaten sonrasında da mesafe koyardım.Evime bir kere davet ederim,gelmedi mi? kendi bileceği iş,daha fazla niye davet edeyim ki,niye gelmiyor diye üzüleyim ki? Çocuğu olacak diye hediye filan almazdım,doğumda hastaneye gider takımı takar gelirdim. Bırak abin de gitsin gelsin,görüşsün.
Ben de seninle aynı fikirdeyim eşime de defalarca söylwyelim beni taniyinca severler dedim kendisi iatwmedi kızkardesi ona birsey demiyor sanki ben iatwmiaim gibi bana tepki goateriyor bwn bunu da anlamıyorum.Bu arada benim de ikinci evliligim ve esimin ilk evliligiydi ve ilk gun tm ailesine acikladi.. yalanlarla sırlarla hayat kurulmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?