Görümce bile demek istemiyorum sinsi yılan.

Begonvil19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
17
2
3
49
Inanamıyorum bu insanlara insan abisinin yuvasının huzurunu kacırmak için elinden geleni yapar mı? Öncelikle yeni evliyiz. Ve severek evlendik eşimle hatta benim 2. Evliligim esimin ilk evliligi. Esim bana bu daha once evlenigim mevzusunu saklayalim cunku benim ailem tutucu bu konuda istemez dedi be de sen daha iyi tanirsin tamam dedim. Sonra kızkardeşi bankacı ve benim özel bilgilerime girerek herşeyi ögrenmiş. Sonra abisini doldurmus abi iste annem babama soyleyecegim duyarlarsa neolur bir suru seyler saymis duygu somurusu yapmis iste duyarsa babam kalp krizinden ölür bu vebali taşıyacak mısın gibi seyler soylemis esim beni o gun hic aramadi telefonlarimi acmadi suphelendim ters giden birsey var dedim acmayacaksan nisani atalim dedim. Sonra acti konustu bunlari anlatti.sonra bize cephe aldi ben de dugun hazirliklari icin kayinvalidemdeydim dedim esime cagir bir cafeye konusacagim onunla. Tamam dedi cagirdi konustum bu senin de basina gelebilirdi hala da gelebilir dedim hayatta ne olacagı belli olmaz beni ancak kız cocugun olursa anlarsın dedim o zamanda yeni hamileydi evlendikten sonra biz duyduk ki kız cocugu olacakmis (hasminAllah ve nimel vekil) Allaha havale ettim beni bununla yargiladigi icin ,sürekli esime mudahale ediyor ; iste seni bizden uzaklastirmaya calisiyor abi, gelenek görenek isine girmeyin gibi hep esimi yonlendiriyor ama kendisine gelince evlilik arefesinde esim bana 1 tane makyaj malzemesi alamadı sırf kardeşine alabilmek icin cok kavgalar ettik esimle bunun yuzunden esim benim istedigim parfumu bile tutmus kizkardesine almis bilerek mi yaptin dedim hayir dedi.kardesi liste vermis sozde ama benden liste istemedi. Sonra beni isteme olayinda benim cikolatami kiz kardesi yaptirmis esim bana dedi ki cok pahali 24 ayarlatin parcalari var icinde kardesim aldi cok da pahaliya almis. Sagolsun dedim. Nisandan sonra sekerlik dustu kirildi. Dedim ki bunu ben hatira saklamak istiyordum neren aldiysaniz ben de gidip alayim saklayayim iste kizkardesi eşi yok 1 tane vardi falan dedi. Orada bir dümen döndürdügünü anladım baktim kirilan parcalara altinda bernar yaziyor hemen bernardoya gittim aynisini buldum 19 liraya aldim abisine kimbilir ne kadar dediyse gitmis 19 liraya almis sonra ben bu durumu sanki haberim yokmus gibi abisine anlattim gayri ihtiyari once nasil olur ya tepkisi verdi kim aldi dedigimde kardesim diyordu bu olaydan sonra ben aldim ikimiz aldik gibi degisti cevaplar onu korudugunu anladim. Ve gorumcem evlendigimiz gun cok mutsuzdu. Aileme selam bile vermedi cikista gorusmedi bizimle beni zaten hic arayip sormuyor surekli abisinden birseyler koparmaya calisiyor. Evimize davet ettik kackere hep bir bahane uyduruyor. Abisi de dogum yapacak mazereti var diye hep onu savunuyor hic sevmiyorum ama bebegi icin bir suru sey aldim o bana benim ona verdigim kadar bile deger vermiyor cok sinir oluyorum ve abisi de onu savunuyor beni zorla onun evine goturmeye calisiyor biz ona bu yoklugumuzda bir suru dogum hediuesi aldik 1 tane eline takip da bir ev hediyesi alip gelemedi evimize görümceme sinir oluyorum ne yapacam nasil davranacam bilmiyorum evine de gitmek istemiyorum. Yüzünü görmeye tahammülüm yok.

Benim ikinci evliliğim olsa kimseden saklamazdım.Görümcenizin sizin bilgilerinizi araştırması çok tuhafmış şok oldum okuyunca. En önemlisi de bence eşinize görüncenizle ilgili hiçbir düşüncenizi söylemeyin,nefret ediyorsanız bile söylemeyin,adamın gelip evet sen haklısın,kardeşim iğrenç bir insan diyecek hali yok. MEsafeli olun,o size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın yeterli bence.

Esiniz cok pasif kalmis kardeşine guzel bir konusma yapip "ben bu kadini seviyorum"diyerek rest cekebilirdi.. Keske kendinizi boyle bir kaos ortamina atip evlenmeseydiniz:-(

dogum yapınca ne yazıkki gidiceksiniz.
mesafenizi korumaya calışmakta fayda var.
bi sürü hediye almışınız neden? almasaydınız.

Bu arada benim de ikinci evliligim ve esimin ilk evliligiydi ve ilk gun tm ailesine acikladi.. yalanlarla sırlarla hayat kurulmaz canim

Ama y
aYaptıgî seyleri kaldıramıyorum ben de dayanamayıp eşime başından beri yaptıgı seylerden cok rahatsız oldugumu bu yüzden onu artık sevmem gerekmedigini anlattım aile terapistine gittik o da anlattı eşim onu sevmemi istemiyor zaten zaten sadece ben gidince benim yanımda ol diyor ama kız cok çirkef dayanamiyorum . Benim mutlulugum icin katlanamaz misin diyor ama ben cok mutsuz oluyorum.

Kızın çirkefliğini eşiniz görmüyormu peki? "sevmeni istemiyorum yanımda ol sadece"diyormuş,demek ki o da farkında ama ailesi olduğu için ters konuşmuyor.Baştan gizlemesi de bu tepkileri alacağınızı bildiği içinmiş demekki.

Ben sizin yerinizde olsam en başta sizin bilgilerinizi araştırdığı için ağır bir konuşma yapardım,zaten sonrasında da mesafe koyardım.Evime bir kere davet ederim,gelmedi mi? kendi bileceği iş,daha fazla niye davet edeyim ki,niye gelmiyor diye üzüleyim ki? Çocuğu olacak diye hediye filan almazdım,doğumda hastaneye gider takımı takar gelirdim. Bırak abin de gitsin gelsin,görüşsün.

Adam kız kardeşini atamaz o yüzden bir orta yol bulmanız gerekir. Zaten olaylar başdan belliymiş evlenmeseydiniz keşke... Sizde ki hata evliliğinizi saklamakla yapmışsınız görümce ona takılı kalmış sanki... Her ne kadar görümceni ilgilendirmesede ortada bir yalan var keşke ilk başda açık olsaydınız ...Eşiniz durumu bildikden sonra başkalarından niye sakladınız bu kimseyi ilgilendirmezdi...

Esim daha onceki kızarkadasiyla evlenmek istemis o da benim gibi bosanmis evlatliktan redetmisler zorla ayirmislar sevenleri esim de 2. Ye ayni hatayi yapmayacagim birakmayacagim ama soylemeyelim dedi ailesini de kaybetmek istemedi saygi duydum ne yapabilirim.

YAni eşim bazı yaptıklarına farkındayım seni anlıyorum diyor ama ben pek anladigini dusunmuyorum surekli savunuyor.

Bu arada benim de ikinci evliligim ve esimin ilk evliligiydi ve ilk gun tm ailesine acikladi.. yalanlarla sırlarla hayat kurulmaz canim
Ben de seninle aynı fikirdeyim eşime de defalarca söylwyelim beni taniyinca severler dedim kendisi iatwmedi kızkardesi ona birsey demiyor sanki ben iatwmiaim gibi bana tepki goateriyor bwn bunu da anlamıyorum.

siz bunları kafanıza takarak eşinizle niye mutsuz oluyorsunuz ki
uzak durun size bir laf dediğinde ağzının payını verin sakince

sabır herşeyin ilacı eşiniz de arada kalıyor biri için mutsuz olmaya değmez hayat

bir de hemen çocuk yapmayın derim kendi fikrimce
görümce rahat durmaz gibime geliyo

Burda konular acilinca , devali gorumce kaynana suclaniyor

Elbete suclular elbete hatalari var , ama bu durumda esler daha cok suclu ..

Esin kiz kardesine okadar taviz vermis , ve veriyorki kadinda istedigi gibi at kosturuyor ...

En basta esin gereken cevabi verse , susturdaydi bugun gorumcen hala huzursuzluk cikarmazdi ...

Evlenip bosaninca ne oluyormuski? Kadere yazilmissa önüne geçilmiyor bazı şeylerin sizin suçunuz ne ki.boyle ön yargili insanlar büyük konustuklarini yaşamadan ölmuyorlar merak etmeyin...

Insaallah ya§asin da ya kendimde ya cocugunda Allah ona bu olaydan sonra kiz cocugu verdi ama kafasi basmiyor anlasaydi yapmazdi ya üzdüğü kulu Allah cok seviyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…