Görümce bile demek istemiyorum sinsi yılan.

bugune kadar olan olmus. birsey diyemezsiniz. herkes kendi dogrusunu yasar. kardesi ile evlilik oncesi bazi seyleri konusmasi da bi sakinca yok. hele de cidden soylene yalan ortaya cikinca baba bunun icin olay cikaracaksa uyarmasi d normal. ha tabi kimseyi ilgilendirmeyrn bir konu bu aslinda ama benim de kardesim basindan dvlilik gecmis bi kizla evlense iki kez dusun derdim. neyse evlendiniz Allah bozmasin. madem gorumce ile anlasamiyorsunuz cok yakin olmayin. bundan sonra evliliginizi bozmaya calisirsa o zaman onlem Lirsiniz ama konu anlattiginiz kadar ise kinlenecrk birsry yok bence. bircok insan benzerlerini yasiyor.

Çok üzülüyorum ya böyle konulara. Ben de evleneceğim, benim de görümcem olacak, benden yaşça küçük ama yüzü asılsa içime dert oluyor. İstediği her şey onun olsun, hep mutlu olsun istiyorum. Biliyorum ki o da beni seviyor, çünkü abisinin benimle mutlu olduğunu biliyor. Bu insanlar neden böyle?

Bir yandan da şöyle düşünüyorum. Bir abim olsa evlenmek istediği kadını incik cincik bilmek isterdim mutsuz olmasından korkardım. Acaba yalan söyleyip bir şeyler sakladığınız için bu kadar tepkili olabilir mi? Umarım huzurunuz kaçmaz, mutlu olursunuz...
Yani ben acik olalim dedim yalan da soylemedik sadece sormadilar soylemedik o kadar. Bir de abisi soyleymedi bana tepki abisinden cikari var ona birsey yok bu iki yuzlulugu anlamiyprum ben.

Valla eşim ne zaman gerçek yüzünü görecek kardesinin bilemiyorum ama onu kendine cekmwmin bir yolu olmalı ne yapmalıyım bilemiyorum:(((

Ozel bilgilerinizi kullandigi icin kendisini mahkemeye vermeyecek misiniz?

Anlamıyorum nıye saklama ihtiyacı duyuyorsunuz.
seni isteyen adam öyle kabul etsin,ailesinden korkarak saklayarak değil.
Eş dediğin karısının arkasında kapı gibi olmalı,korkak değil.
Böyle uzaylıları nerden buluyorsunuz hayret ediyorum

Si
Vermem ki nasıl vereyim arada eşim var o olmasa verirdim ama böyle bir mahkemede bakmis bilgilerime diye nasil ispat edecegim. Gecmisten siler.
Lemez. Bankacıların kodları vardır. Her personelin kodu kendine özgüdür ve sizin bilgilerinize hangi kodla girilip bakıldığı her zaman yetkililerce görülebilir. Ben mahkrmeye verin demiyorum ama sizib aile hayatınıza ve özelinize daha fazla burnunu sokarsa kendisini genel müdürlüğe şikayet edeceğinizi söyleyin. Bulamazlar ben olduğumu anlayamazlar vs diyerek sizi kandırmasına da izin vermeyin.

Herşeyi geçtim de o onu aldı bu bunu almadı genel konu para. Siz niye takıyosunuz ki? Herkesin kesesi ayrı aldığınız hediyelerin de lafını yapmayın yapacaksanız da almayın. Diğer konuda görümcenize halt yemek düşmüş ki eşiniz sizinle evlenmiş eee sorun ne o zaman? Bırakın kim ne derse desin siz eşinizle mutlu olmaya bakın..

Benim kuzenim eşiyle küsüp anne evine gitmişti baba tarafından bir dengesizde kızım onunla gezemez o kocasıyla küs demiş kuzenim çok üzüldü şimdi o dengesizin kızı boşandı KINAMA ALLAH KINADIĞINI YAŞATMADAN ALMAZ CANINI

Ah cnm ah isin cok zor vallahi benim bir tane gorumce vardi Allah dusman basina vermesin tipki senin anlattigin versiyon ! annesiyle bir olup dir dir dir dedikodumu yaparlardi kardesini bana karsi kiskirtirlardi neler yapamadilar neler hatta huzurumuzu bozmak icin annesiyle plan yaparlardi gece gunduz iftira boyutuna bile gelmislerdi ! sirf zengin olabilmek adina namaz kildiklarini hatta gece gunduz dua ettiklerini bilirim ! cok kalitesiz ve sinsi insanlara denkgeldim maalesef dugunun ertesi gunu tepeme coktuler resmen ve basardilarda o geri zekalida onlarin lafina gitti beni gectim kardesinin huzurunuda bozarlardi ki onlar yanimizda degilken biz ne kdr mutluyduk onlar eve adim atar atmaz hersey tepe taklak olurdu ! hayatimda bu kadar cahil bu kadar gorgusuz insanlar gormemistim demekki dort duvar arasindayken anlasiliyor hersey hatta anne kiz beni dovmekle bile tehdit ederlerdi ! bende bosanmayi bastim dayamadim anlican yuvamiz dagildi ! Allah yardimcin olsun sakin kendini ezdirme ben sabrettim sabrettim ama patladim bir noktadan sonra ! gorumcenin kocasi desen tam bir fiyasko adami almislar avuclarinin icine oynatiyorlar adam kacacak yer ariyor ama olmuyor cunku tehditi yemis zamaninda bitmis evliligin uzerinede bir cocuk daha eeeeee okuz gorumce cocukla duzelir zannediyor ! ay bir gorsen kendilerini ne kdr kaliteli gostermeye calisiyorlar normal etrafindaki insanlarin cogu bilmiyor ne b... olduklarini ! hatta evlendikten sonra bazi insanlar bana onlarin nasil bir aile oldugunu anlatti sok gecirdim ! yuva bozanin yuvasi olurmu arkadaslar ? o serefsizlerin yuvasi oluyor vallahi asil oluyor bende anlam veremiyorum ama inaniyorum Allah vaktini ve zamanii bekliyor !

Back