görümce belası

Ama olmediysen ve yazmiyorsan bu haksızlık nasıl karar verdiysen lütfen açık yüreklilikle gel soyle ...bir çok kişi seninle birlikte üzüldü ufak bir cevabı hakediyor herkes

Nisanimiza dugunumuze gelmedi kısmından sonra okuma gereği duymadım şahsen,zaten bu kalitede bir insanla görüşmuyor olmanız bir nimet salin gitsin

Bence barıştı. Buraya yapacağım dediği hiçbir şeyi yapmadı ve o yüzden girmek istemedi tekrar

Açıkçası çok şaşırdım. Belli görümce dediğiniz kişi henüz olgunlukta değil çokta büyütmeseydiniz keşke en azından yuvan yıkılmazdı. Ama telefonda konuşulanlar kabul edilir şeyler de değil. Ne diyim bu zaman da evlilik kurtarmak büyük nimet bence benim tavsiyem büyüklük göster ve kabul et zaten herşey zamanla rayına oturur. Ve sanmıyorum ki kızın sürekli sizde kalacağını. En azından iyilik yapmışlığınla kalırsın

Aselcik barıştı ikinci tura dönüyor bence.
Hatta görümce ile felan iyi geçiniyor da olabilir.
Kv de özür üzerine özür dilemiştir.
Mutlu mesut hayatlarına devam ediyordur.

Eğer işler tekrar sarpa sarınca başka bı hesap açıp aramıza döner kızlar.
Ama konusundan bı nokta bulup Asel olduğunu hemen anlarız. Kimin askerleriyiz biz

Çoğunu okudum durumun bende merak ettim gerçekten. Barıştıysa bile en azından girip beni merak etmeyin müsait olduğum zaman anlatırım vs gibi bişi yazabilir bence. Farklı bi mevzu olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…