- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle hissetim ya, emrivakiyle görümceyi getircekler gibi. Ne yüzsüz arsız insanlar varSiz defalarca konuşup sonuç alamadıysanız geriye tek bir seçenek kalıyor. Müsait ve sakin bir vakitte arayıp gayet ciddi bir şekilde konuşmak istediğinizi söyleyin. Sesinizi yükseltmeden ve suçlamadan, "buna kırıldım, buna üzülüyorum gibi" cümlelerle tane tane anlatın her şeyi. Sebeplerinizi sıraladıktan sonra da görümcenizle yaşamak istemediğinizi, tek kalmasında sıkıntı olacaksa ailesinin yanında ya da bir apartta kalmasının en doğrusu olacağını, bu konuyu da son kez konuştuğunuzu, bir daha açılmasını istemediğinizi söyleyin. Eğer bu sebeple eşimle aram bozulursa vebali boynunuza diyerek kapatın telefonu. Madem eşiniz kaçak dövüşüyor siz net olun. Bu gidişle işten geldiğiniz bir gün görümcenizle karşılaşabilirsiniz.
Ya öyle olur ya da ev, iş bulana kadar bir müddet kalsın diye oyalayıp yerleştirirler. Eşinin tavrı bunun zeminini hazırlıyor gibi maalesef.Bende öyle hissetim ya, emrivakiyle görümceyi getircekler gibi. Ne yüzsüz arsız insanlar var
kv seni çok seviyo zaten heyecanlanıyo diyo bizde kalmak için sanırım meraklıgorumcenizi de sizinle ayni evde yasamaya pek merakliymis gibi görmedim ben
maalesef zemin hazırladıklarını düşünüyorum bendeYa öyle olur ya da ev, iş bulana kadar bir müddet kalsın diye oyalayıp yerleştirirler. Eşinin tavrı bunun zeminini hazırlıyor gibi maalesef.
bende kalsın ailesinin yanında dedim benim bi düzenim var çalııyorum hatta kv ye biz birbirimizi zor görüyoruz özelimiz kalmaz bile dedim düşünün artık benim başıma atıcaklar ben bakıcam ona oda burda para biriktiricek gezicek tozucak olan bana olucakErgeni ailesi idare etsin, kalsın ama bir ev bulana kadar, doğuran sen değilsin niye onun nazını tuzunu sen çekesin, anneside uyanıkmış kızının ne mal olduğunu bildiği için, uzak kalmasını istiyor ki stres yaşamasın kızı uzakta olsun, ohhh ne güzel hayat, bence bu konuda şöyle güzel bir kavga çıkar ki yani hayır de, olsun seni kötü bilsinler, doğuran ilgilensin gerekirse kızı için taşınsınlar
okadar seviyosa neden dar gunlerimde bir telefon etme geregi duymamis acaba diye sorsaydiniz istemediginizi anlarlardi heraldekv seni çok seviyo zaten heyecanlanıyo diyo bizde kalmak için sanırım meraklı
resmli cuma meaajı gönderiyo ya onlra göre seviyo dakikası interneti yokmuş yoksa ararmış mış mış herşeye bi cevapları varokadar seviyosa neden dar gunlerimde bir telefon etme geregi duymamis acaba diye sorsaydiniz istemediginizi anlarlardi heralde
istanbul dayız biz evet fazlasıyla var hemde hemşirelik bölümü
iyi ama herşeyde vazgeçtim koca istanbulda başına bir şey gelse suçlusu siz olacaksınızistanbul dayız biz evet fazlasıyla var hemde hemşirelik bölümü
Aynen burdakilerin yorumları için kötü kalpli olmazsın.bende en sonunda sağlığımdan olucam
kötü kalpli diye yorum yapan bile olmuş benim için
benim yuvam bozulduğunda kim kötü olucak herkes gününü gün edicek
sıkıntı yaşamanıza üzüldüm ,kurtulmussunuz çok sevindim kafanız rahat olur artık en azından
başına bişey gelse dayanırlar kapımıza bakmadınzı etmediniz diye onuda söyledim eşime birini bulur sever kaçar gider bile dedim iyi olur Allah tan kötü olur kuldan demişleriyi ama herşeyde vazgeçtim koca istanbulda başına bir şey gelse suçlusu siz olacaksınız
sorumuluğunu alamam deyin eşinize gerçi eşiniz annesine tamam ben halledicem demiş bile büyük ihtimalle ama
restinizi çekersiniz gelirse yok mu kız kardeşiniz o da gelip yerleşsin aynı zamanda ya da çekin ailenizin yanına gidin iyiymiş gelip otel gibi kullanacak evi siz onun donlarını yıkarken fink atacak istanbullarda
yorumlarada üzüldüm açıkçası kimse empati yapmıyoAynen burdakilerin yorumları için kötü kalpli olmazsın.
Yorum yazmak kolay ayrıca bu konuda empatiden yoksun insanların bende aynı konuda şikayet edilen kişiler gibi olduğuna inanıyorum.
Dediğiniz gibi yuva bozuluyor bı sure sonra huzur kalmıyor.
Yanlız benim eşim Allah bın kere razı olsun. Benim hep arkamda durdu. Çünkü haklı olduğumu biliyordu.
Ben yazsam destan olur.
Doktorlar tedavi etti kaslarım açılmıyor. Psikiyatri ye yönlendirdiler. Gittim anlattım konuştum ruhsal sorunun yok dediler.
Neyse bı psikiyatri doktoruna daha gideyim dedim, sorunun yok ruhsal olarak sağlıklısın ama ne dedi biliyormusun, hayatında seni üzen insan annen bile olsa hayatından çıkaracaksın. İşte o gün dank etti.
Şimdi eş ailesinden kimse ile görüşmüyorum. Kendi ailem de asla müdahale edelim o tarz insanlar değiller ama ailemi evliliğine asla karıştırmıyorum.
Sizde kesinlikle kendinizi huzursuz etmeyin.
Evinize de kabul etmeyin.
Eğer gelirse gemileri yakın, diş göstermedikten sonra iyice tepeme biniyorlar.
Ben olsam bende aynısını yapardım inanın öyle oldu bittiye getirilip sizi küçük görümcenin hizmetçisi yapacaklar akılları sıra ki kızımızı çok özledik diyerek annesi babası da sürekli kalmaya gelecektir eminim eşiniz de salağa yatıyor ama resti çekip ailenize giderseniz tam ters köşe olur ki istedikleri tam olarak böyle bir tepki yoksa vazgeçmeyecekler gibi görünüyorbaşına bişey gelse dayanırlar kapımıza bakmadınzı etmediniz diye onuda söyledim eşime birini bulur sever kaçar gider bile dedim iyi olur Allah tan kötü olur kuldan demişler
benim kardeşim yok maalesef ama eğer konu gerçekleşirse ailemin yanına gidicem
onun donlarını yıkıcağıma gider anneme babama bakarım dimi ama
evet başıma atıcaklar ben bakıcam ona hizmetçisi olucam arada onlarda gelicek bende köle isauraBen olsam bende aynısını yapardım inanın öyle oldu bittiye getirilip sizi küçük görümcenin hizmetçisi yapacaklar akılları sıra ki kızımızı çok özledik diyerek annesi babası da sürekli kalmaya gelecektir eminim eşiniz de salağa yatıyor ama resti çekip ailenize giderseniz tam ters köşe olur ki istedikleri tam olarak böyle bir tepki yoksa vazgeçmeyecekler gibi görünüyor