görümce belası

yorumlarada üzüldüm açıkçası kimse empati yapmıyo
ben düşüncesin gaddar biri değilim tabiki ama bu konu öyle bişey değil tamamen keyfi
biçok şeye ses çıkarmamaya çalışıyorum ama artık tahammülüm kalmadı
uğraştığım şeylere inanamıyorum bile saçmalık
diş göstermeye çalışıyorum başarabilirim umarım
siz başarmışsınız çok şükür
Ya kk da linç bende çok yedim ama hiç bi yerine takmam.
Sanal ortam kim kimi ne kadar bilir.
Hiç moralini bozma.
Ama o görümcenin yuvasını yap.
Kendisi acaba evlenince evine görümcemsini ister mi?

Madem ki görümce gelirse ailenizin yanına dönmeye karar verdiniz. (ki çok haklısınız) O zaman diyeceksiniz ki benim kararım net ben kabul etmiyorum. Ha siz illa ısrar ediyorsanız o zaman buyurun abi, kardeş kalsınlar ben yokum . O zaman ya oğullarının evliliği, ya da kızlarının rahatı

Görümce niye sizi arayıp merak etsin ki? Bunun için hesap sormanız çok tuhaf..

Sizinle kalmaya geliyor mudur bilinmez. Siz ona kendiniz için hesap sorunca yengem beni yanında istiyor diye mantık geliştirmiş olabilir de. Hadi hayırlısı :KK48:
bir büyük olarak bayram seyranda aranmazmı sizde mesela bizde aranır,hastalık olur ne biliyim bi geçmiş olsun denir beni merak etmesin zaten neden etsinki ben merak etsin diye hesap sormadım zaten kv ve kp e ben yengemi çok seviyorum diyomuş bizimle kalıcakmış öyle diyomuş zemin yapıyo yani iyi günümde ortada yok kötü günümde yok işi düşünce aa benim bi görümcem varmı dicem gelsinmi dicem kim için ne için fedakarlık yapıcam siz olsanız kabul edermisiniz

Madem ki görümce gelirse ailenizin yanına dönmeye karar verdiniz. (ki çok haklısınız) O zaman diyeceksiniz ki benim kararım net ben kabul etmiyorum. Ha siz illa ısrar ediyorsanız o zaman buyurun abi, kardeş kalsınlar ben yokum . O zaman ya oğullarının evliliği, ya da kızlarının rahatı
bende aynen böyle rest çekicem kendileri bilir

Cuma mesajına istinaden
Daha yeni iş bulacaksın ev buldun mu kiraya yetecek mi maaşın bence ailenin yanında iş arasan daha iyi olur yazın geçin
Karışırsa karışsın ortalık .
😬😬😬
Sizde kalacağım derse uygun olmaz de geç .
resimli bi kalıp hazırlayım bide bunun için aynı mantık :KK70: dimi ama

Oyle bir sey olurss ben baskasinin sorumlulugunu alamam, basina birsey gelse benden bilinir. O yuzden bastan kabul etmiyorum derdin ailesine direk. Esini arada birakma cunku erkekler kendi ailesi olunca demezler. Sen soylersin is bulup sizde yasayacak dediklerinde.

Görümceyi evde istememekle haklısınız. Zor olur gerçekten. Herkesin bir düzeni var. Madem çalışacak annesinin babasının yanında kalsın. Başına birşey gelse sizden hesap sorarlar.
Ama aramış aramamıs mesaj atmamış çok da önemli değil bence.

Oyle bir sey olurss ben baskasinin sorumlulugunu alamam, basina birsey gelse benden bilinir. O yuzden bastan kabul etmiyorum derdin ailesine direk. Esini arada birakma cunku erkekler kendi ailesi olunca demezler. Sen soylersin is bulup sizde yasayacak dediklerinde.
herşeyi söyledim ama duymuyo sözde kv ben bişey diyoum o başka bişey ama ya duyucak ya duyucak şuan onun için çabalıyorum inanın

Görümceyi evde istememekle haklısınız. Zor olur gerçekten. Herkesin bir düzeni var. Madem çalışacak annesinin babasının yanında kalsın. Başına birşey gelse sizden hesap sorarlar.
Ama aramış aramamıs mesaj atmamış çok da önemli değil bence.
tabiki öyle bencede ailesinin yanında kalsın kendileri şikayetçiydi zaten söz dinlemiyo etmiyo diye şimdi benim başıma göndermeye çalışıyolar

herşeyi söyledim ama duymuyo sözde kv ben bişey diyoum o başka bişey ama ya duyucak ya duyucak şuan onun için çabalıyorum inanın
Kayinvalideye tek cumle ve net bir sekilde soyleyin. Istemiyorum. Kesinlikle deyip konuyu kapatin. Bazen uzun cumlelerin etkisi olmaz.
Sakin o gelirse bosanirim falan demeyin onlarin umurunda olmaz.

bende aynen böyle rest çekicem kendileri bilir
Eşine de onun yaptığını yap ses etmiyor dediniz ya siz de anneme giderim vs hiç demeyin sakın onunda çaresini bulmasınlar kafa kafaya verip siz sadece olmaz deyip geçin net olun kararınızda sürekli açıklama yapmaya çabalamayın "olmaz" bu kadar :kahve:

Valla en başından tırnakları çıkarmanız iyi olmuş. Herkes kendisi gibi bilip yorum yapmış "zaten sizle yaşamayacaktır" vs diye. Nereden biliyoruz günün birinde eşinizin koluna takıp getirmeyeceğini. O abisidir, yağmur yağdı oluk kapandı hesabı geçmişteki soğukluğu unutup benim evim senin evin de diyebilir kardeşine. Baştan tavır koyun. Kayınvalide de az değil, yavaştan yer yapıyor aklınca.

Kayinvalideye tek cumle ve net bir sekilde soyleyin. Istemiyorum. Kesinlikle deyip konuyu kapatin. Bazen uzun cumlelerin etkisi olmaz.
Sakin o gelirse bosanirim falan demeyin onlarin umurunda olmaz.
haklısınız zaten anlamıyo
sevinirler belkide kimbilir

X