görümce belası

Üni.yi yeni bitirmiş kaç yaşında görümceniz? Umarım 21 22 yaşında ergenle düğünüme gelmedi, beni aramadı diye evcilik oynamıyorsunuzdur. Çünkü komik.. Kendi abisiyle olan iletişimi sizi bağlamaz. Düğün tek sizin değil.

Sizin evinize yerleşecekse de haklısınız istememekte. Açıkça söylemeniz iyi olmuş.
25 yaşında ,evciliği o oynamaya çalışıyo ben engel olmaya çalışıyorum

25 yaşında ,evciliği o oynamaya çalışıyo ben engel olmaya çalışıyorum

Yaşı büyükmüş. Bence bırak bunu düşünmeyi ama aradı aramadı aman onu mu düşüneceksin. Yerleşme durumu olursa da asla kabul etme. Ev açılacak sonra deyip 1 yıl yaşayanı gördüm. Kız deyip tek bırakmayalım diyorlar bir de üstüne.

Kimse kimsenin hayatına safra olmasın kardeşim insan yeri geliyor kocasını çekemiyor evde bu konuda net olun aman aram bozulacak beni kötü bilecekler diye düşünmeyin siz onu evinize alsanızda kötü olacaksınız almasanızda çektiğiniz sıkıntı yanınıza kâr kalacak
tüm çabamda gerginliğim bu yüzden yoksa durduk yere sıkıntı çıkarmıyorum inan

Yaşı büyükmüş. Bence bırak bunu düşünmeyi ama aradı aramadı aman onu mu düşüneceksin. Yerleşme durumu olursa da asla kabul etme. Ev açılacak sonra deyip 1 yıl yaşayanı gördüm. Kız deyip tek bırakmayalım diyorlar bir de üstüne.
ya bide annesi diyoki sizinle yaşar parasını biriktirir falan planlara bakın kapak atmaya çalışıyo bize

onlara göre bizimle yaşayacakmış işine gelmeyenleri duymuyo şuan

bir ev bulun arayın kv yi anne x e ev buldum ev temizliğine yerleştirmesine gelecek misiniz deyin? eviniz de fazla eşya varsa mesela perde ben de 1 tane perde var onu falan vereceğim deyin.
onlar duymuyorsa siz de duymayın.
ha baktınız olmadı görümce size yerleşti ailemi özledim deyip ailenize gidin 1 ay gelmeyin

Böyle kaçak dövüşerek, eşinize ben istemiyorum diyerek olacak işler değil.
Bende sorunlar yaşadım. Fakat büyük görümcem Allah için beni hiç bir daha rahatsız dahi etmedi. Hakkını yiyemem. Görüşmüyorum ama yaşanan olaydan sonda beni hiç ama hiç rahatsız etmedi.
Küçük görümcem farklı bı yapı da ona açık açık açık söyledim. Hiç de bir kişiyi aracı tutarak da laf getirip götürtmedim.
Yüzüne söyledim.
Bir iki derken oda çekti elini ayağını.

Sizde görümcenize açık açık söyleyeceksiniz. Sizinle yaşamak isterse yaşayamayacağını, yazdığınız yaşanmışlıktan dolayı da sizin mesafeyi uygun gördüğünüzü söyleyin.

Ailelerin işine geliyor çünkü, ay ben de çok enteresan bı olay yaşadım.
Hiç lafınızı esirgemeyin.
beni en iyi siz anlarsınız çok sıkıntılı bir durum çok geriliyorum canım sıkılıyor
eşimle bu konu dışında hiçbir sorunumuz yok
sessiz kalmamam lazım haklısın

bir ev bulun arayın kv yi anne x e ev buldum ev temizliğine yerleştirmesine gelecek misiniz deyin? eviniz de fazla eşya varsa mesela perde ben de 1 tane perde var onu falan vereceğim deyin.
onlar duymuyorsa siz de duymayın.
ha baktınız olmadı görümce size yerleşti ailemi özledim deyip ailenize gidin 1 ay gelmeyin
ailemin yanına gidicem gerçekten eğer bu duruma gelirse :KK43:

Arayıp sormamasina bu kadar takılmayın, aramız coook iyi olsada görümceyle yaşamak istemem.

Size sormadan nasil böyle bi karar vermisler? Kesin bir dille istemediğinizi söyleyin. Seni kayinvalide bu yüzden tekrar ararsa, is yerine yakin bi yerden tutar bi ev deyin. Insanlar ne kadar merakli iç içe yasamaya.

beni en iyi siz anlarsınız çok sıkıntılı bir durum çok geriliyorum canım sıkılıyor
eşimle bu konu dışında hiçbir sorunumuz yok
sessiz kalmamam lazım haklısın
Yaşayan bilir gerçekten insan çok huzursuz oluyor.
Yaşla ilgili yorum yazanlar olmuş halbuki yaşla ilgisi yok sizin durumun.
Yaşı 30 da olsaydı yapısı değişmeyeceği için yukarıda yazdığınız aynı şeyleri yapacaktı.
Olgunluk evet insanı değiştiriyor ama bu konular pek değişmiyor.

Ya evleniyoruz sanki açık cezaine giriyoruz.
Görümce bilmemne yapar, elti laf sokar, kv zaten başlı başına, birde akrabalar da laf sokma varsa insan ilerde kötü hastalığa yakalanıyor bu yüzden.
Valla ben hepsini savdım başımdan.
Daha evliliğimin başında gerginlikten kaslarım kasıldı açılmadı.
Neler çektim neler eşim ise giremedi beni hastaneye getirip götürmekten, iyilesmem çok uzun süre sürdü.
Bende valla herkesten önce benim sağlığım dedim mesafeyi koydum.

Esinizin kardesi,ilerde bisey olunca sahip cikip yanina da alicak gerekirse. Sokagami aticak .bukadar kötu kalpli olmayin
herkes konumunu yerini bilirse tabiki bunlar olmalı normal bir süreç için söylüyorum ama
ama herkes herşeyi yapıyo sonra ben kötü oluyorum buda ilginç
hiçbirşeye ses çıkarmayıp snra ben üzüldüğümde kim kötü olucak peki

Arayıp sormamasina bu kadar takılmayın, aramız coook iyi olsada görümceyle yaşamak istemem.

Size sormadan nasil böyle bi karar vermisler? Kesin bir dille istemediğinizi söyleyin. Seni kayinvalide bu yüzden tekrar ararsa, is yerine yakin bi yerden tutar bi ev deyin. Insanlar ne kadar merakli iç içe yasamaya.
günlük planımızı bile yapmışlar naıl yaşarız ederiz diye
ama benim söylediklerimi duymuyo çığlık atıcam en sonunda telefonda

evet işlerine geldiği gibi davranıyolar eşime söyledim annen böyle söylüyor diye hep konuyu geçiştiriyo ben kötü olucam haklısınız

Bazen hayat baskalarin gözünde kötü olmayı gerektirir. Ortada zorunlu herhangi bir durum yok. Tavrınızı net koyun, bir daha ağızlarını acamasinlar. Kimin evine kim ev arkadaşı veriyor

Yaşayan bilir gerçekten insan çok huzursuz oluyor.
Yaşla ilgili yorum yazanlar olmuş halbuki yaşla ilgisi yok sizin durumun.
Yaşı 30 da olsaydı yapısı değişmeyeceği için yukarıda yazdığınız aynı şeyleri yapacaktı.
Olgunluk evet insanı değiştiriyor ama bu konular pek değişmiyor.

Ya evleniyoruz sanki açık cezaine giriyoruz.
Görümce bilmemne yapar, elti laf sokar, kv zaten başlı başına, birde akrabalar da laf sokma varsa insan ilerde kötü hastalığa yakalanıyor bu yüzden.
Valla ben hepsini savdım başımdan.
Daha evliliğimin başında gerginlikten kaslarım kasıldı açılmadı.
Neler çektim neler eşim ise giremedi beni hastaneye getirip götürmekten, iyilesmem çok uzun süre sürdü.
Bende valla herkesten önce benim sağlığım dedim mesafeyi koydum.
bende en sonunda sağlığımdan olucam
kötü kalpli diye yorum yapan bile olmuş benim için
benim yuvam bozulduğunda kim kötü olucak herkes gününü gün edicek
sıkıntı yaşamanıza üzüldüm ,kurtulmussunuz çok sevindim kafanız rahat olur artık en azından

X