görümce belası

İnşallah iyisinizdir, her şey gönlünüze göre ilerliyordur. Çok merak ediyorum sizi..

Canim merakla yazdin mi die surekli bakiyorum lutfen iyi oldugunu soyle yeter umarim sni daha fazla dagitmamislardir

kızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geçiştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.

bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,

bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz

kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan
Ne güzel bir abi
Eşinizle gurur duyun bence.
Aynı şeyi siz de kardeşiniz için yapar mıydınız?
Olmaz düzenimiz bozulur gelme mi derdiniz?

Ne güzel bir abi

Karısının fikrini almadan söz hakkı yokmuş gibi alttan alttan bunu yaptığı için mi gurur duymalı eşiyle. Ha bide konu sahibi, kv ve eşini ohh be kurtulduk şundan kendini bişi sanıyor diyerek kahkahalar atarken yakaladı haklısınız gurur duyulacak bi eş!

Ne güzel bir abi

Neden eşi gurur duyulacak ne yapmış ki? Annesinin babasinin evi dururken keyfi yere neden evli çiftin yanina gelip kaliyor? Çatısı yok mu basinda ailesi yok mu? Hani kimsesi olmaz evi olmaz anlarim. Hic düşünmüyor mu orasi sadece abisinin evi degil, o evde bi insan daha yaşıyor orda onlarin bi özel hayatlari bi aile yaşantıları var, acaba o kadin benle birlikte yasamak ister mi diye neden hic sorulmuyor?

Insan evlendigi insanla ayni evde yasamaya zor alışıyor zaten. Bi de üstüne yanında verilmiş eşantiyon gibi baska bi insanla daha yasamak zorunda degil ki bu kiz. Evlenirken sadece esimizle aynı evde yasamayi kabul ederek evleniyoruz, evlenmeden önce sormus mu kardeşimle yasamak ister misin diye.
3 ev arkadaşı gibi yasanmaz ki. Karı kocanin yanında 3.bi kisi olunca aşırı rahatsız edici oluyor.

Benim kız kardesim ara sıra yatılı geldiginde bile mesela esim o ben salonda oturuyoruz ben rahat edemiyorum. Ya kiz kardesimle tek olmaliyim ya da esimle.
Çünkü kiz kardeşim olmasa ben o an belki gidip esimin kucagina yatar öyle tv izlerim belki o gelir dizime uzanir saclariyla oynatir. Ama yaninda 3.kisi olunca boyle rahat olamiyorsun karı koca olarak tüm özelini kendi evinde 1 odaya hapsetmek zorunda kalıyorsun. 3 gün 5 gün katlanılır ama sürekli beraber yasamak cok ciddi bi karar kimse hayat arkadasina danismadan boyle bi karar veremez.
Insanlar eslerine danismadan eve kedi almiyolar, bu adam tutmus esine danismadan koca kızı evlerine getirmeye kalkiyor. Kadını resmen hiçe sayiyor fikrini sormuyor bile. O evin hanımı mı yoksa süs bitkisi mi. Bu adamin neyiyle gurur duysun allah askina.

Ustelik konu sahibi evi terketti geri kocasindan habersiz esya almak icin evine geldiginde kocasi ailesiyle konusuyodu ve "iyiki gitti kurtulduk bana kiz mi yok" tarzında seyler soyluyodu. Bu adamdan belki abi olmus ama koca olamamis. Gurur duyulacak hic bir yani yok.

Karısının fikrini almadan söz hakkı yokmuş gibi alttan alttan bunu yaptığı için mi gurur duymalı eşiyle. Ha bide konu sahibi, kv ve eşini ohh be kurtulduk şundan kendini bişi sanıyor diyerek kahkahalar atarken yakaladı haklısınız gurur duyulacak bi eş!
Konu sahibi karşı tarafa istenmediğine dair mesaj atarak hatalı durumuna düşmüştü onu hatırlıyorum bir tek.
Karşı taraf sonra da inada bindirdi.
Eşi de kız kardeşi koruma içgüdüsüne düştü
Gerisini okuyamadım.
Emrivaki hoş olmamış tabi ama hataları karşılıklı yaptılar gibi.

ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma
ben şok ellerim titriyor suanda
Watsapptan görümceye tam olarak ne yazdığınızı da açıklar mısınız ?

AA ne kadar uzamış. Anlamıyorum gelin evimde başka birini istemyrm dediği hale niye uzatırlsr bu kadar? Madem kardeşle yaşamaya meraklıydı evlenmeseydi. Bugüne kadar hiç bir kadın kocasına abim de gelecek bizle yaşayacak dememiştir..bütün kv görümce gelin kavgalarının sebebi erkeklerdir..her zaman karşı karşıya getiriyorlar bizleri. Bugüne kadar kp damat kavgasının az olmasının sebebi bizim gibi dengeli kadınlardır.

AA ne kadar uzamış. Anlamıyorum gelin evimde başka birini istemyrm dediği hale niye uzatırlsr bu kadar? Madem kardeşle yaşamaya meraklıydı evlenmeseydi. Bugüne kadar hiç bir kadın kocasına abim de gelecek bizle yaşayacak dememiştir..bütün kv görümce gelin kavgalarının sebebi erkeklerdir..her zaman karşı karşıya getiriyorlar bizleri. Bugüne kadar kp damat kavgasının az olmasının sebebi bizim gibi dengeli kadınlardır.

aynen. abi kardes yasasinlar simdi. en fazla 4 ay sonra ayri ev arkadasi bakmaya baslarlar. madem o kadar hevesli abisinin coraplarini yıkamaya yikasin bakalim kac gun dayanacak

Neden eşi gurur duyulacak ne yapmış ki? Annesinin babasinin evi dururken keyfi yere neden evli çiftin yanina gelip kaliyor? Çatısı yok mu basinda ailesi yok mu? Hani kimsesi olmaz evi olmaz anlarim. Hic düşünmüyor mu orasi sadece abisinin evi degil, o evde bi insan daha yaşıyor orda onlarin bi özel hayatlari bi aile yaşantıları var, acaba o kadin benle birlikte yasamak ister mi diye neden hic sorulmuyor?

Insan evlendigi insanla ayni evde yasamaya zor alışıyor zaten. Bi de üstüne yanında verilmiş eşantiyon gibi baska bi insanla daha yasamak zorunda degil ki bu kiz. Evlenirken sadece esimizle aynı evde yasamayi kabul ederek evleniyoruz, evlenmeden önce sormus mu kardeşimle yasamak ister misin diye.
3 ev arkadaşı gibi yasanmaz ki. Karı kocanin yanında 3.bi kisi olunca aşırı rahatsız edici oluyor.

Benim kız kardesim ara sıra yatılı geldiginde bile mesela esim o ben salonda oturuyoruz ben rahat edemiyorum. Ya kiz kardesimle tek olmaliyim ya da esimle.
Çünkü kiz kardeşim olmasa ben o an belki gidip esimin kucagina yatar öyle tv izlerim belki o gelir dizime uzanir saclariyla oynatir. Ama yaninda 3.kisi olunca boyle rahat olamiyorsun karı koca olarak tüm özelini kendi evinde 1 odaya hapsetmek zorunda kalıyorsun. 3 gün 5 gün katlanılır ama sürekli beraber yasamak cok ciddi bi karar kimse hayat arkadasina danismadan boyle bi karar veremez.
Insanlar eslerine danismadan eve kedi almiyolar, bu adam tutmus esine danismadan koca kızı evlerine getirmeye kalkiyor. Kadını resmen hiçe sayiyor fikrini sormuyor bile. O evin hanımı mı yoksa süs bitkisi mi. Bu adamin neyiyle gurur duysun allah askina.

Ustelik konu sahibi evi terketti geri kocasindan habersiz esya almak icin evine geldiginde kocasi ailesiyle konusuyodu ve "iyiki gitti kurtulduk bana kiz mi yok" tarzında seyler soyluyodu. Bu adamdan belki abi olmus ama koca olamamis. Gurur duyulacak hic bir yani yok.
Çok haklısınız.Kardeşe evinin kapılarını açmak için iki tarafında onayı gerek.
Ama her krizle başa çıkmanın,özellikle aile gibi hassas konularda;sizin anlattığınız kadar naif ve zarif bir yolu vardı.
Bunlara uyuldu mu.. o yüzden görümceye atılan mesaj içeriğini merak ettim.
Olayların dönüşümü ve akıbeti bu noktada gerçekleşti.

Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
Kusura bakmayinda yazdıklarınıza göre gorumcenizin size bir yararı yok ama zararında yok. 'Görümce belasi' demeniz saçma geldi. Ayrıca belki sizle kalmicak. Özelinizin olduğunu kendiside düşünüyordu umarim

Kusura bakmayinda yazdıklarınıza göre gorumcenizin size bir yararı yok ama zararında yok. 'Görümce belasi' demeniz saçma geldi. Ayrıca belki sizle kalmicak. Özelinizin olduğunu kendiside düşünüyordu umarim

Işler bayaaa değişti

Bariz bunlarla kalacakmış

Eşi yok yok öyle bi şey deyip konuyu kapatıp en sonunda açık açık kalacak dedi

Kendi annesi ile kurtulduk diye görüntülü konusurken konu sahibi duydu

ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma
ben şok ellerim titriyor suanda
Lut_ran Lut_ran böyle bir diyalog geçti aralarında :kahve:

Lut_ran Lut_ran mesajdan önce kv bunun uygun olmadığını söylemiş diye hatırlıyorum. Ama kimse kadının dediklerini önemsemedi. Sanki bir tek oğullarının eviymis, sanki oğulları bekarmis gibi davrandılar. Eğer görümce arayip "yenge böyle bir durum var. Sizde kalmam uygun olur mu" diye sormaya tenezzül etseydi olaylar buraya gelmezdi. Ama kimse evin hanimini yok sayıp, eve çöreklenmemeli.
Sanırım sizde görümcesiniz. Ki bende görümceyim ama gidip de onları rahatsız etmem. Hatta gelin rahatsiz olmasın diye gitmiyorum. Herkes birbirinin hayatına saygı duymalı.

Asel21 Asel21 güzelim umarım iyisindir. Haber bekliyoruz.

kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla

kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü

Güzelim çok üzüldüm. Şok oldum.uzaklastirma talep ettin mi? Hepsini evden atsalardi. Çok kötü şeyler yaşamışsin. Geçmiş olsun. Allah indan bulsunlar.

darp raporu aldım ben
Bence tam uğraşmalık insanlar köşeye sinme

Güzelim çok üzüldüm. Şok oldum.uzaklastirma talep ettin mi? Hepsini evden atsalardi. Çok kötü şeyler yaşamışsin. Geçmiş olsun. Allah indan bulsunlar.
ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki :KK43:
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle

Ya bunlar ne fırsatçı insanlarmış ya 😡
Siz gittiniz diye hemen eve çökmüşler ailecek. Eşiniz de adam değilmiş, ailecek terbiyesizler.
Kurtuldunuz. Ruhunuza ne iyi gelecekse o şekilde boşanıp kurtulun. Darp raporu alacak kadar mı şiddet uyguladılar size? 😞 babanızla gidecektiniz aslında of ya.

Gerçekten dilerim size yaşattıklarının kat be kat fazlasını yaşasınlar.
İyi olun, siz güzel bir insansınız. Maalesef her insan görünümlü insan olamıyor, tıpkı sizin eş ve ailesi gibi.

X