- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ediyorum baya. Insallah bugun gelir yazar artik biseyler.Konuya çok üzüldüm. İnsanlar ne kadar bencil olmuş. Kendi kızı büyükşehirde ekmek elden su gölden yaşasın diye gelinine fikir sormadan oğlunun evliliğini mahvetmiş kayınvalide resmen. Bu çok büyük bir vebal , bir yuva ne emeklerle ne zorluklarla kuruluyor. Evlenirken yardım bile etmemişler karı koca elele verip her şeyini yapmış. Şimdi emeklerinin bile olmadığı eve kızlarını ısmarlamayla göndermeye kalkıyorlar.
Umarım kendi kızları da evlenince kendileri gibi bir kayınvalideye ve görümceye denk gelir , Allah görüyor hepsini. Herkes hak ettiğini bulur. Eve şerh koydurman seni eşinin gözünde paragöz yapabilir, ancak eşine arkamdan iş çevirmene de çok şaşırdım. Bana yalan söyleyip arkamdan iş çevirebilecek bir eşim varmış onu yapan başka işler de çevirebilir diye düşündüm güvenimi kırdın dersin.
Son gelişmeleri yazmamışsın , umarım her şey yoluna girer. Eşin işin ciddiyetini anlayınca belki sana adım atabilir. Ailen belki babasıyla konuşursa halledilebilir. Üzüldüğüm nokta eşin hatasını anlayıp aranızda bu sorunlar çözülse bile kayınvalide ve görümceniz yüzünden eşinle aranızda bir sürü sorun oldu. Eşine güvenini kaybetmene sebep oldular, asıl hatalı eşin aslında. Baştan kabul etmemesi lazımdı ama aile yapısı fazla gelenekselse ailesine hayır diyemediği için ayıp olur diye onlara tamam deyip seni kolay ikna edebileceğini düşünmüş olabilir.Burda diğer büyük suç oğlunun ve gelininin özel hayatına saygı duymayıp oğlunun hayır diyemeyeceğini bile bile oğlunu zorlayan kayınvalide de. Eğer olur da eşinle sorunlarını halledersen kayınvalidenden kesinlikle uzak dur. Sana yaptığı büyük terbiyesizlik çünkü.Telefonu yüzüne kapatması, azarlaması büyük terbiyesizlik. Bir an önce son durumu yazarsın umarım.
kesinlikle Asel21 herkes merak ediyor hayır çalışıyor ve işyerinden yazıyordu normaldeMerak ediyorum baya. Insallah bugun gelir yazar artik biseyler.
Burda hep görüyoruz özellikle ayrılık dönemine giren arkadaşlar buraya sürekli haber veriyor, ama eşiyle barışanlardan ses çıkmıyor sanırım kötü birşeyler söylenecek diye yazmak istemiyorlar. Yinede merak ediyoruz keşke haber verse nasıl olduğunuYa neden cevap vermeyip insanlari merakta bırakıyorsunuz acaba evinize mi döndünüz herseyi kabul mu ettiniz ondan mi yazmıyorsunuz
Annesini memnun etme peşinde oysaki seninle evli senin kararlarına saygı duyması gerekiyor, ah kaynanakusura bakmayın yazamadım evdeydim izinliydim kızlar,
olumlu bi gelişme yok sinirimden üzüntümden ağlıyorum sadece
ailemde konuyu öğrenince çok kızdı sinirlendiler öyle şeymi olur diye ama 2 tarafı yüz göz etmedim buna izin vermedim
bana tamam gelmicek evine dön dedi eşim bende artık eski gibi olamayacağını istemediğimi söyledim
sonra pazar günü evime gittim anahtarım var bikaç parça kıyafet falan alırım diye hepsini alamamıştım
daire kapısının önüne geldiğimde eşimin sesini duydum ailesiyle görüntülü konuşuyor biraz dinledim ,aman kurtulduk gün bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo eşimde başımın üstünde yeriniz var diyo
kendini bişey sanıyo sanki dünyada tek o var dedi bende girdim içeri şok oldu tabi kapattı telefonu tek kelime etmedim odaya girdim allak bullak olmuştum planladığım şeyleride alamadım
eşimde bana açıklama yapmaya çalışıyo aklı sıra ben duyucağımı duydum dedim sakın konuşma ailenle mutlu mesut yaşa
ahım yakanda olucak bunu bil Allah görüyor yaşananları haklıysam elbet karşılığını görüceksin dedim ve çıktım bir dahada konuşmadık...
Okurken bende çok üzüldüm. Ben geri adım atarlar sandim. Bu ne yuzsuzluk ne terbiyesizlik. İnsan bile bile evladın yuvasını nasıl yıkar. Bu kadar korkunç insanlardan kurtulduğuna sevin. En kısa zamanda avukat tut. Onlar da anali kızlı ogullu otursunlar.kusura bakmayın yazamadım evdeydim izinliydim kızlar,
ailemde konuyu öğrenince çok kızdı sinirlendiler öyle şeymi olur diye ama 2 tarafı yüz göz etmedim buna izin vermedim
bana tamam gelmicek evine dön dedi eşim bende artık eski gibi olamayacağını istemediğimi söyledim
sonra pazar günü evime gittim anahtarım var bikaç parça kıyafet falan alırım diye hepsini alamamıştım
daire kapısının önüne geldiğimde eşimin sesini duydum ailesiyle görüntülü konuşuyor biraz dinledim ,aman kurtulduk gün bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo eşimde başımın üstünde yeriniz var diyo
kendini bişey sanıyo sanki dünyada tek o var dedi bende girdim içeri şok oldu tabi kapattı telefonu tek kelime etmedim odaya girdim allak bullak olmuştum planladığım şeyleride alamadım
eşimde bana açıklama yapmaya çalışıyo aklı sıra ben duyucağımı duydum dedim sakın konuşma ailenle mutlu mesut yaşa
ahım yakanda olucak bunu bil Allah görüyor yaşananları haklıysam elbet karşılığını görüceksin dedim ve çıktım bir dahada konuşmadık...
Hiç Allah korkusu yok kv yapıcı olması gerektiği yerde söylediklerine bak bırak gelsinler yalnız bırakmasınlar oğullarınıkusura bakmayın yazamadım evdeydim izinliydim kızlar,
çok memnunlar hallerindenAnnesini memnun etme peşinde oysaki seninle evli senin kararlarına saygı duyması gerekiyor, ah kaynana
Eşin işin ciddiyetini halen anlamamış
Sonraki adımın ne olacak?
Kabile hayatı yaşamayı seven aileye gelin gitmişsin evlenmeden önce mutlaka bunlar konuşulmalı!
amiiinn inşallahOkurken bende çok üzüldüm. Ben geri adım atarlar sandim. Bu ne yuzsuzluk ne terbiyesizlik. İnsan bile bile evladın yuvasını nasıl yıkar. Bu kadar korkunç insanlardan kurtulduğuna sevin. En kısa zamanda avukat tut. Onlar da anali kızlı ogullu otursunlar.
Hep dua ederim "kimse yaşattığıni yaşamadan olmesin."
hiçmişim demekki gözündeHiç Allah korkusu yok kv yapıcı olması gerektiği yerde söylediklerine bak bırak gelsinler yalnız bırakmasınlar oğullarını
eşine de pes ne kadar kolay vazgeçmiş ama başını çok taşlara vurur