benim yelkenler inmicek çok soğudumBen fikrimi söylemek istiyorum bu savaşın kazanını sensin eşin seni kaybetmekten korkup gorumceni almamcak hele iş mahkemeye giderse hepten yelkenler suya İncek ve sana yalvarcak gibime geliyor ha barisirsan bundan daha dikkatli ol hiç birşey hirpalama kendini hele borç ödenecek diye tamamen kendine yatırım yap
Zaten muhtemelen annesi eşini iyice dolduracakbenim yelkenler inmicek çok soğudum
barışmayı düşünmüyorum
çok sağol canımAsel21 güzelim çok geçmiş olsun. Yapılan büyük saygısızlik. Kendine güvenine hayran kaldım. Keşke karşı taraf laftan anlasa daha yuvan yıkılmasa. Allah yardımcın olsun.
evet benim günahıma neden girdiTavrinizi koymaniza sevindim. Suclu ne gorumce ne kaynana, suclu sizin esiniz. Madaem kardesine babalik yapacakti o zaman evlenmeyecekti. Insanlarin boyle gunahina giriyorlar. Insallah kredi falan sizin uzerinize degildir. Evde oturmayip bir de borcunu odemeyin
artık birbirlerini doldursunlarZaten muhtemelen annesi eşini iyice dolduracak
erkeksin sözünü geçir bırak mecbur dönecek vs vs gibisinden
eşinde beş yaşında çocuk gibi inanıp coşacak
Ozman abi kardeş çalışsın sana nafaka ödesin hakkın olan ne varsa al canım sakın acıma çocuğun yoksa herşey daha iyi olurbenim yelkenler inmicek çok soğudum
barışmayı düşünmüyorum
Evin borcunu kendi hesabından havele etti isen kanitlaman çok kolay hemde paranı alırsınevet benim günahıma neden girdi
kredi benim üzerime değil evde değil baya borcunu ödedim ama
çocuk yok çok uğraştım olmadı nasip kısmet işteOzman abi kardeş çalışsın sana nafaka ödesin hakkın olan ne varsa al canım sakın acıma çocuğun yoksa herşey daha iyi olur
kendi hesabımdan ödedim maaşım yatınca borcu ödüyodum hemenEvin borcunu kendi hesabından havele etti isen kanitlaman çok kolay hemde paranı alırsın
Nasıl insanlar anlayamadım insan oğlunun evliliğini yıkmak için bu kadar çabalar mıartık birbirlerini doldursunlar
baştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadımNasıl insanlar anlayamadım insan oğlunun evliliğini yıkmak için bu kadar çabalar mı
sebepte neymiş küçük görümce g.t gezdirecek diye
baştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadım
Sanmıyorum ama kv sizi köle gördüğü kesin bu hamleyi yapacağınızı da hesaba katmamış olabilirbaştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadım
Katılıyorum öğleden sonra yaptır hemen madem işler bu boyuta geldisen simdi bunlari düsünmeyi birak hemen git ögren serh isini evede arabayada serh koydur.
nafakani al
tazminatini al
altinlarini iste
evden arabadan asla vazgecme
istemem diye sacma bi gurura sakin ama sakin kapilma.
hemen silkelen kendine gel ev isini hallet.
Ozman paranı alırsın altınlarını iste hepsini sana ödemek zorunda bozdurmussa bile bence sen git iyi bir avukata o sana en doğru yolu gösterirkendi hesabımdan ödedim maaşım yatınca borcu ödüyodum hemen
Ozm
Ozman paranı alırsın altınlarını iste hepsini sana ödemek zorunda bozdurmussa bile bence sen git iyi bir avukata o sana en doğru yolu gösterir
çok sağol canım
çok yüzgöz olduk onlar oldu aslında ben hiç yanlış biley söylemedim
amiiin inşallah
Evet ama onunzaten başka arkadaşlar belirtilmiş ondan gerek görmedim demeyearaya avukat koymadan yada dava acmadan ilk önce su serh isini halletsin bence.
sonucta geri dönülmeyecek bi olay yasanmamis, adamin ve ailesinin tavrina göre barismalari mümkün. ama serh koydursun ki anlasinlar aptal olmadigini.