görümce belası

benim yelkenler inmicek çok soğudum
barışmayı düşünmüyorum

Asel21 güzelim çok geçmiş olsun. Yapılan büyük saygısızlik. Kendine güvenine hayran kaldım. Keşke karşı taraf laftan anlasa daha yuvan yıkılmasa. Allah yardımcın olsun.
çok sağol canım
çok yüzgöz olduk onlar oldu aslında ben hiç yanlış biley söylemedim
amiiin inşallah

evet benim günahıma neden girdi
kredi benim üzerime değil evde değil baya borcunu ödedim ama

baştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadım

sen simdi bunlari düsünmeyi birak hemen git ögren serh isini evede arabayada serh koydur.
nafakani al
tazminatini al
altinlarini iste
evden arabadan asla vazgecme
istemem diye sacma bi gurura sakin ama sakin kapilma.

hemen silkelen kendine gel ev isini hallet.

baştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadım
Sanmıyorum ama kv sizi köle gördüğü kesin bu hamleyi yapacağınızı da hesaba katmamış olabilir
hani hiç cevap filan vermediyseniz ben bunun hakkından gelirim diye düşünmüştür büyük ihtimalle

Katılıyorum öğleden sonra yaptır hemen madem işler bu boyuta geldi
anlasınlar dünya kaç bucak

Ev ha diyince satılmaz, acele etme bence. Harcı var, hurcu var, öğleden sonra satış olmuyor sabah başvurmaları gerek. Duruma göre pazartesi gidersin.

Ozm
Ozman paranı alırsın altınlarını iste hepsini sana ödemek zorunda bozdurmussa bile bence sen git iyi bir avukata o sana en doğru yolu gösterir

araya avukat koymadan yada dava acmadan ilk önce su serh isini halletsin bence.
sonucta geri dönülmeyecek bi olay yasanmamis, adamin ve ailesinin tavrina göre barismalari mümkün. ama serh koydursun ki anlasinlar aptal olmadigini.

çok sağol canım
çok yüzgöz olduk onlar oldu aslında ben hiç yanlış biley söylemedim
amiiin inşallah

Canım bence kocan geri adım atacaktır. Senden bunu beklemiyordu hiçbiri.is mahkemeye gitmeden çözersiniz belki. Herşeye rağmen bu iki avukatla görüş. İyi bı avukat tut. Ama umarım gerek kalmaz

araya avukat koymadan yada dava acmadan ilk önce su serh isini halletsin bence.
sonucta geri dönülmeyecek bi olay yasanmamis, adamin ve ailesinin tavrina göre barismalari mümkün. ama serh koydursun ki anlasinlar aptal olmadigini.
Evet ama onunzaten başka arkadaşlar belirtilmiş ondan gerek görmedim demeye

Ev nikahtan önce mi sonra mı alındı? Aynı şeyleri yaşadım hemde lohusayken çok şükür def ettim başımdan ama öyle ah ettim ki o görümceye hala da çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…