görümce belası

ben böyle bişey duydum dedim ilk, ben sana öyle bişey demedim dedi bende asla istemediğimi benim bi düzenim ,özelim olduğunu ona bakamayacağımı ,bi genç kızın sorumluluğunu almamanız gerektiğini söyledim.Bişey söylemedi kv her defasında aynı şeyleri tekrar tekrar söylediği için ve oğlununda bu konuyu bildiğini gelsin dediğini söyleyince tekrar annen böyle diyo dedim hayur ben böyle bişey söylemedim dedi o zman annen yalan konuşuyor dedim tepki yok :KK43:
Açma kv nin telefonunu eşin halleder zorla eve girecek hali yok ya emirvaki yapıyorlar
Adam da biliyor koskoca kız gelince evde rahat olamiyacaginizi

aklımdan bi saniye çıkmıyo akşam yatarken dolabımı toplama planları yaparak uyudum :KK43:
yazıklar olsun ne diyimki terbiyesiz insan
Şu an hayatı kendine zindan etme boş yere nasıl olsa kararını verdin gelirse aileme giderim diye
bırak düşünme emin ol onlar senin kadar düşünüp hayatlarının merkezine koymuyorlardır bu konuyu
sakinleş görümcenle direk konuş diyeceğim ama eşin çok planlı davranıyor bu defa sen suçlu olacaksın ortada bişey yok kendi kendine laf çıkardın olacak o yüzden sakinliğini koru :kahve:

Gorumceyi arayıp söyleseniz hayır yani hemşirenin istanbulda da hatayda da.yapacagi is aynıdır ne gelişimi bekliyorlar sipigat açarak mi kan alicak
kendi bana söylese cevabı yapıştırıcamda hanfendi arkadan araya plan yapıyo,iş aynıda benim fikrim o sadece bi bahane babası baskıcı diye onunla kalmak istemiyo annesinede bunu söylemiş ana kız zemin yapıyolar

kendi bana söylese cevabı yapıştırıcamda hanfendi arkadan araya plan yapıyo,iş aynıda benim fikrim o sadece bi bahane babası baskıcı diye onunla kalmak istemiyo annesinede bunu söylemiş ana kız zemin yapıyolar
Eşin kp de söyler sen eşine sakince kadınlığını kullanıp oyna
Güzel sözler şöyle yemekler pişir
Güzel giyin esin desin sen kötü olma

Şu an hayatı kendine zindan etme boş yere nasıl olsa kararını verdin gelirse aileme giderim diye
bırak düşünme emin ol onlar senin kadar düşünüp hayatlarının merkezine koymuyorlardır bu konuyu
sakinleş görümcenle direk konuş diyeceğim ama eşin çok planlı davranıyor bu defa sen suçlu olacaksın ortada bişey yok kendi kendine laf çıkardın olacak o yüzden sakinliğini koru :kahve:
arkamdan dönen planlar o kadar zoruma gidiyorki ben bunu haketmedim
haklısın şuan beklemekten başka çare yok :KK43:

arkamdan dönen planlar o kadar zoruma gidiyorki ben bunu haketmedim
haklısın şuan beklemekten başka çare yok :KK43:
Lafın yeri geldiğinde eşine bu arkadan iş çevirmelerinde farkında olduğunu kendisine yakıştıramadığını ama haklı çıktığını filan söyleyerek sokarsın lafını şimdilik sakin kal :kahve:

aramamasını düğünümüze gelmemesini falan yazma sebebim aslında olan ama ortada olmayan biri insanken,
işi düşünce bianda bizimle ilgili planlar yapmaya başlaması ,kesinlikle istemiyorum tavrım net
ailesinden kaçmaya çalışıyo onun derdi iş değil aslında
Anladım ben sızı kacmaya calısıyorsa hanım efendı ev tutsun kendıne zaten aılesı tutucuysa sızde evde ıstemeyınnce ayrı ev olayına gırmez cagırırlar. Onlar abısınde kalır dıye kabul etmıstır

Anladım ben sızı kacmaya calısıyorsa hanım efendı ev tutsun kendıne zaten aılesı tutucuysa sızde evde ıstemeyınnce ayrı ev olayına gırmez cagırırlar. Onlar abısınde kalır dıye kabul etmıstır
büyük bi ihtimalle abisinde kalır diye ,ben istemiyorum ama kv göre oğlu gelsin burda iş buluruz demiş eşime göre o bişey dememeiş ne garipler oyun çeviriyolar akıllarınca

tek başına okurken okuyorda çalışırken niye olmuyor bi şekilde yok de valla zor çünkü hele bi de dengesizse.
yurtta güvendeymiş sözde ben bunların kafasını anlayamadım,istemiyorum diye her defasında söylüyorum duymazdan geliyolar,tabiki zor insan yeri geliyo annesiyle ters düşüyo

o kendisi herhangi bişey söylemediği için onu muhatap almak istemiyorum ama yanlışmı düşünüyorum sizce

coook yanlis hemde.
kv seni takmiyo.
esin yohhh yeaaaa öle bise diyo. ama nez cvp vermiyo.
sen evi terk etmeyi düsünecek kadar yipranmissin.

görümcede ohhhh keyfinde.

muhatap olman kisi o.

bak xxx cigim annen her konusmamizda böyle böyle diyor, benim olmaz dememi duymuyor. bu yüzden sana da söylüyorum ki ona göre hazirla kendini. buraya gelip bizimle yasamanin hic bir mümkünati yok. misafir olarak kendi evine yerlesecegin o 2-3 gün buyur gel, ama o kadar. bizimle yasaman mümkün degil tarzinda yaz yolla

X