Bence onur kırıcı bir durum yok. Sen de koca adayını beğenmeyebilirsin. Bu durumda da onun onuru kırılmış olmaz. İnsanlar görücü usuluyle evlendiklerinde mutsuz olacak diye bir şey de yok. Farzet ki arkadaşın biriyle tAnıştırıyor seni.
Beğenmek, beğenmemek tamamen kişisel şeylerdir. Herkesin çok yakışıklı dediği bir insan, senin için çirkin olabilir. Eş seçiminde bir de sadece tipine bakmazsın ki. Mesela benim için eşim olacak kişinin işi, karakteri, tipi mükemmel olsa bile alkol kullanıyorsa beğenmem o kişiyi. Ben beğenmediğim için eksik ya da kötü olmuyor, benim için uygun olmuyor. Yani eş seçiminde aslında beğenmek kavramı uygun olup olmamasını ifade ediyor.Beğenilmemek herkezi üzer, tabiki de onuruda kırar, ve ailenin herkezin haberi oluyor bu beğenmeme işinde çok utanç verici. Normal sadece birbirimizi tanısak o kdr koymaz.
Beğenilmemek herkezi üzer, tabiki de onuruda kırar, ve ailenin herkezin haberi oluyor bu beğenmeme işinde çok utanç verici. Normal sadece birbirimizi tanısak o kdr koymaz.
Gorucu usulu bile olsa tanistiktan sonra uuzn bi flort asamaniz olursa yinede degisen bisey olmaz. Ha gorucu ha sevgili bularak ne farkeder ki ikisindede tanimadan evlenmeyin zaten..
Gorucu usulunde boyle riskler var yani bunlari da.goze almak lazim..baska care yoksaSizce bir kadının pek çevresi yoksa sıcakmı baksın.. Risk alıp küçük düşmekde var, okumadıkmı bu forumda görücü geldi sonra bir daha aramadılar, ne kadar onur kırıcı... Ama diğer yandan da başka olanak yok.
Görücü usulü evlendim 2 sene oldu çok mutluyuz. Önemli olan tanışırken herşeyi açıkça konuşun fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın. Üstelerinizi beklentilerinizi açıkça ifade edin. Illaki evlendikten sonra bazı konularda değişiklik olacak ama saygıyı korursanız mutlu olursunuz. Ve son olarak edebinizle birisiyle seviyeli bir şekilde tanışıp edep çerçevesinde evlenirseniz yuvanız şen olur. Peygamberimizin sünnet-i bu şekilde sonuçta hiç tereddüt etme derim.Sizce bir kadının pek çevresi yoksa sıcakmı baksın.. Risk alıp küçük düşmekde var, okumadıkmı bu forumda görücü geldi sonra bir daha aramadılar, ne kadar onur kırıcı... Ama diğer yandan da başka olanak yok.
Görücü usulü evlendim 2 sene oldu çok mutluyuz. Önemli olan tanışırken herşeyi açıkça konuşun fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın. Üstelerinizi beklentilerinizi açıkça ifade edin. Illaki evlendikten sonra bazı konularda değişiklik olacak ama saygıyı korursanız mutlu olursunuz. Ve son olarak edebinizle birisiyle seviyeli bir şekilde tanışıp edep çerçevesinde evlenirseniz yuvanız şen olur. Peygamberimizin sünnet-i bu şekilde sonuçta hiç tereddüt etme derim.
hangi görücü usulü tam olarak?
bi sürü yöntem var
Neden olmadı mı?Keşke senin ki gibi bir sonuç alsaydım....
Herşey kişinin kendisine verdiği değerde bitiyor.Her iki şartta da ikisi de elin adamı değil mi? Eee neye göre sağlklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?