- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.366
- Konu Sahibi kitapsevenbiri
Evin oğlu dışında herkes bi şey bekleyecek o gelinden zaten. Yatmadan yatmaya görse yeter adam.Kız değil köle arıyorlardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin oğlu dışında herkes bi şey bekleyecek o gelinden zaten. Yatmadan yatmaya görse yeter adam.Kız değil köle arıyorlardır
aslında annemde hep oku eline mesleğini al derdi şimdi parayı duyunca değişti sanırımAnneniz de ne meraklı sizi başından atmaya. Benimki her zaman önce atan, önce ekonomik özgürlük diye diye beynimi yerdi benim. 24 yaşındasınız, yaşı geçti ne alaka?
haklısınız başta tavrımı koysaydım iş buralara gelmezdi belkiBiraz sert konuşup kurtulabilirsiniz. Ben sert konuştum kurtuldum. Bosver stres yapma, sinavina odaklan
Benim annem de aynı valla. Paralı biri olunca yaşın geçer derler. Parasız biri olunca oku evlenme derler. Beni geçen sene hoşlandığım cocukla gorusturmediler. Sonra oğlan memur oldu annem ondan başkasına vermem seni dedi. Bu sene daha zengin bir yer görücü çıktı. Hoop annem yine değişti. Sen bosver anneni. İşin gücün olunca kimseyi karıştırma evliliğine.aslında annemde hep oku eline mesleğini al derdi şimdi parayı duyunca değişti sanırım
zaten bende hemen hemen bu sebeplerden dolayı asker istemiyordumAyrıca asker eşi olmak zordur. Aldatma oranının en yüksek olduğu mesleklerden birisi. Babam da asker, zor cidden oradan biliyorum. Konu sahibi bunu kaldırabilecek misin? Tayinci olmak çok yıpratıyor insanı.
Ben koydum artık hiç kimse o askerin adını bile ağzına almıyor.haklısınız başta tavrımı koysaydım iş buralara gelmezdi belki
Köle isaura gibi gördülerse beni demek. Hem eve para getirir hem köyde yaşıyor sesi çıkmaz.Kız değil köle arıyorlardır
sorun değil. evet dediğiniz gibi pasif bir insanım maalesef ama burada yazılanlar baya bi yardımcı oldu bana inşallah yarını sorunsuz atlatırım ve bu konu kapanırSenin adına üzüldüm bir an konuyu okunca sinirlendim iyice kusura bakma.
Kalabalıkta oldu bittiye getirmeye çalışacaklar, başta da annen. Lütfen tavrını net koymaya çalış geleceğin için. Bir şeylerin farkındasın ama çok ses çıkaramayacaksın gibi bir hissiyat geçti bana. Başından net olamazsan işin çok zor olur. Bol şans
Teyzenize dikkat edin, sizin huyunuzu bildiği halde önüne gelenle eşlemeye falan kalkıyorsa sıkıntı. Bu kız gittiği yerde ezilir mi diye düşünmemiş hiç, aa paralı adam diye yabıştırmış.sorun değil. evet dediğiniz gibi pasif bir insanım maalesef ama burada yazılanlar baya bi yardımcı oldu bana inşallah yarını sorunsuz atlatırım ve bu konu kapanır
cidden öyle sadece para odaklı bakıyorlar hiç kimse beni düşünmüyor o yüzden ben kendimi düşünmek zorundayımTeyzenize dikkat edin, sizin huyunuzu bildiği halde önüne gelenle eşlemeye falan kalkıyorsa sıkıntı. Bu kız gittiği yerde ezilir mi diye düşünmemiş hiç, aa paralı adam diye yabıştırmış.
Anneniz ısrarcı çünkü asker mesleği garanti birini bulmuş
oğlanın annesi ilk önce dört yıl okudu öyle asker oldu demişti yani msü mezunu ama araştırdıktan sonra öğrendik ki uzman çavuşmuşBu yanlış. Zira uzman çavuş ise sözleşmeli oluyorlar ve sözleşmenin her daim yenilenmeme riski var. ayrıca uzman çavuş olarak emeklilik hakları yok. Ayrıca uzman çavuş olmak için ortaokul mezunu olmak yeterli.
Dolayısıyla askerden kastınız nedir, sevgili soru sahibi hanım? Subay, astsubay ve sözleşmeliler arasında dağlar kadar fark var
oğlanın annesi ilk önce dört yıl okudu öyle asker oldu demişti yani msü mezunu ama araştırdıktan sonra öğrendik ki uzman çavuşmuş
Yaşı da kesin 30'dur bu görücü olayları hep yalan dolanla oluyor. Önce oğlanın mesleği,maaşı abartılır sonra yaşı küçük söylenir. Ama yüz yüze geldiğinizde doğru olan tek şeyin ismi olduğunu anlarsiniz falan. Yani bu devirde görücü usulü çok riskli. Zaten aynı yaştaymışız evlenmek için oldukça küçüküz.oğlanın annesi ilk önce dört yıl okudu öyle asker oldu demişti yani msü mezunu ama araştırdıktan sonra öğrendik ki uzman çavuşmuş
Cok bilgisi olmayan hiçbir anne bu kısımlara takılmaz işte aa asker mi ooo tamam garanti düşünce bu olur x yerde düz bi çalışan olsa böyle yalvarmazdı. Konu sahibi zaten istemiyor ki ne rütbede olduğu onun ilgi alanı zaten değil beğenmemiş albayda olsa beğenmemiş yani oda bilmiyordur eminimBu yanlış. Zira uzman çavuş ise sözleşmeli oluyorlar ve sözleşmenin her daim yenilenmeme riski var. ayrıca uzman çavuş olarak emeklilik hakları yok. Ayrıca uzman çavuş olmak için ortaokul mezunu olmak yeterli.
Dolayısıyla askerden kastınız nedir, sevgili soru sahibi hanım? Subay, astsubay ve sözleşmeliler arasında dağlar kadar fark var
Cok bilgisi olmayan hiçbir anne bu kısımlara takılmaz işte aa asker mi ooo tamam garanti düşünce bu olur x yerde düz bi çalışan olsa böyle yalvarmazdı. Konu sahibi zaten istemiyor ki ne rütbede olduğu onun ilgi alanı zaten değil beğenmemiş albayda olsa beğenmemiş yani oda bilmiyordur eminim
yüksek ihtimalle bilmiyordur ve pek umurunda da değil dediğiniz gibi. açıkçası onun yaşlarındaki genç hanımların çok beğense dahi eğitimine öncelik vermesi gerektiğini düşünüyorum.
burada bizlere soru yöneltmeden sadece forumu tarasaydı dahi ekonomik özgürlüğü ya da eğitimi olmadığı gibi gerekçelerle eşinden boşanamayıp kahrından canlı canlı mezara girmiş gibi hayatına devam etmeye çalışan kadınları istemediği kadar görür ve hikayelerini okurdu.