Görücü usulü tanışma

Böyle sağdan soldan kız arayıp bulduğuna paldır küldür dalmaları hayra alamet durmuyor. Adamın bi takığı vardır, sırf onunla evlenmesin diye ailesi yardırıyordur böyle. Eskidenmiş o görücü usulünün hayırlı olduğu günler. Zaman değişti, şimdi millet tuhaf oğluna alsın adam etsin diye kurban arıyor.

annem ve babam beğenmediğimi ve istemediğimi biliyorlar ama annem çok ısrarcı
Anneniz ısrarcı çünkü asker mesleği garanti birini bulmuş ondan yaşınız geçiyor ne demek onuda anlamadım. Aynı yatağa girecek olan sizsiniz direk cocuğa o an söylerdim istemediğimi sonradan aileyle cevap göndermek aklına daha cok beğenmedi mi acaba düşüncesini sokar soksada önemli değil ama direk yüzüne görüşmek istemiyorum ısrar ettiler tamam dedim direk sana söylemek için demek daha kolay bence.

nasıl yani tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım

Bu arada annem allayıp pulluyor çocuğu, yok evi varmış arabası varmış maaşı iyiymiş iyi bir hayat yaşarsın yaşın geçiyor kabul et vesaire diyor.
Yaşınız diyorummm, nasıl geçiyor diyorumm ?
Yazdığınıza da hakim değilsiniz. Annenizin zihniyetiyle de hiç hayır değil bu iş ayrıca. Görüşme direkt evde yapılacak falan elle tutulur tek bir yanı yok kendinizi kurban etmeyin, yaşınızın bir yere gittiği yok.

yazdığıma hakim olmadığımı nerden çıkardınız şu an çok stresliyim ailem yüzünden o yüzden ilk okuduğumda tam olarak ne demek istediğinizi anlamamıştım.
yaşım bana göre de geç değil tabi ki ben kendimi evliliğe filan da hazır hissetmiyorum zaten. dedikleriniz doğru elle tutulacak bir yanı yok umarım bir an önce kurtulurum bu işten
Yaşınız diyorummm, nasıl geçiyor diyorumm ?
Yazdığınıza da hakim değilsiniz. Annenizin zihniyetiyle de hiç hayır değil bu iş ayrıca. Görüşme direkt evde yapılacak falan elle tutulur tek bir yanı yok kendinizi kurban etmeyin, yaşınızın bir yere gittiği yok.

Anneniz ısrarcı çünkü asker mesleği garanti birini bulmuş ondan yaşınız geçiyor ne demek onuda anlamadım. Aynı yatağa girecek olan sizsiniz direk cocuğa o an söylerdim istemediğimi sonradan aileyle cevap göndermek aklına daha cok beğenmedi mi acaba düşüncesini sokar soksada önemli değil ama direk yüzüne görüşmek istemiyorum ısrar ettiler tamam dedim direk sana söylemek için demek daha kolay bence.
aynen doğru yarın geldiklerinde söyleyim istemediğimi boşuna umutlanmasınlar

Böyle sağdan soldan kız arayıp bulduğuna paldır küldür dalmaları hayra alamet durmuyor. Adamın bi takığı vardır, sırf onunla evlenmesin diye ailesi yardırıyordur böyle. Eskidenmiş o görücü usulünün hayırlı olduğu günler. Zaman değişti, şimdi millet tuhaf oğluna alsın adam etsin diye kurban arıyor.
cidden öyle benden cevap beklerken de çocuk sürekli annesini arıyormuş ne dedi diye. düşünmem için 24 saat bile vermediler

Eve gelmeleri işleri daha zor hale getirmis, çay içiyor olsanız işim var diyip kalkıp giderdiniz. Simdide madem bu kadar emrivaki yapılıyor asla begenmezseniz benim odada işim var ders calismam gerekiyor diyip kalkarsınız bir süre sonra başbaşa görüşmenize gerek kalmaz.

Tipini begenmedim değil de eve gelmeleri bile ne kadar zamanımı aldı, kpss sınavı bitmeden kimseyle görüşmek istemiyorum dersiniz

Kesinlikle güven vermiyor. Bu yaz görücü çıktı. Adam mali müşavir İstanbul'da yaşıyor. Kız bulamamışlar(!) Burda arıyorlar. Kesin ya bir sorunu vardır ya da istediği biri vardır ailesi istemiyordur dedim. İletişim ağının bu denli geniş olduğu bir çağda görücü usulü aramak bilemiyorum, prensibi olan birisi değilse -ki bir çok erkeğin prensibi olduğunu düşünmüyorum😁- vardır bir bit yeniği.

yazdığıma hakim olmadığımı nerden çıkardınız şu an çok stresliyim ailem yüzünden o yüzden ilk okuduğumda tam olarak ne demek istediğinizi anlamamıştım.
yaşım bana göre de geç değil tabi ki ben kendimi evliliğe filan da hazır hissetmiyorum zaten. dedikleriniz doğru elle tutulacak bir yanı yok umarım bir an önce kurtulurum bu işten
Senin adına üzüldüm bir an konuyu okunca sinirlendim iyice kusura bakma.
Kalabalıkta oldu bittiye getirmeye çalışacaklar, başta da annen. Lütfen tavrını net koymaya çalış geleceğin için. Bir şeylerin farkındasın ama çok ses çıkaramayacaksın gibi bir hissiyat geçti bana. Başından net olamazsan işin çok zor olur. Bol şans 🙏🏻

iki hafta önce bir tane kadın teyzeme kız arıyoruz tanıdığın iyi bir kız var mı tarzında soru sormuş teyzemde beni önermiş

Teyzen de bizde var mı demiş. Ben böyle kız arayanlarda çoğunlukla bir problem olduğunu düşünüyorum

Buradaki konuları dikkate al, kimse kocasının fiziksel özelliklerinden şikayet etmiyor.

Yoo, bdv kocasını çekici bulmayan kadın konularıyla dolu. bari kadınlar bunu kendilerine yapmasınlar ya, erkeğin çirkini olmazmış efendisi serserisi olurmuş.
kimse çekici bulmadığı bir adamla sevişmek zorunda değildir.
nasıl ki erkekler kadinin hem güzelini hem iyi huylusunu aramayı kendilerine hak görüyorlarsa
Siz de hakkınızı arayın biraz.

Yaşın mı geçiyor?! Henüz 24 yaşındasın, annen neyin kafasını yaşıyor acaba?! Ayrıca annenin neden adamı damat olarak istediği net belli, araba, ev, maddi durum.. Adam iyi karakterli mi, saygılı mı, kadına nasıl davranır, huyu suyu nasıldır diye olmuyor ama. Ya sabır, nasıl ebeveynler var.
Beğenmedim, ısınamadım deyin açık açık. Kimseye bahane bulmak zorunda değilsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Benim annem de 20 yaşında asker biri için görücü geldikleri zaman "Fazla yaşın geçmeden evlenmelisin" dedi. Oğlanın evi varmış çok iyiymiş sözde. Yahu asker adam evi varsa çok iyi biriyse neden görücü usulü kız arıyor? Ayrıca kız aramak tabiri de iğrenç. Karşına biri çıkar seversin evlenirsin. Ailelere evi var arabası var denildiğinde aileler hiç sorgulamadan kabul etmek istiyorlar ama konu sahibi sen dinleme aileni. Yaşın genç. Atanınca kendin gibi biriyle tanışır evlenirsin.

Kesinlikle güven vermiyor. Bu yaz görücü çıktı. Adam mali müşavir İstanbul'da yaşıyor. Kız bulamamışlar(!) Burda arıyorlar. Kesin ya bir sorunu vardır ya da istediği biri vardır ailesi istemiyordur dedim. İletişim ağının bu denli geniş olduğu bir çağda görücü usulü aramak bilemiyorum, prensibi olan birisi değilse -ki bir çok erkeğin prensibi olduğunu düşünmüyorum😁- vardır bir bit yeniği.
Mali müşavir adamın çevresindekiler kayın aile ile uğraşmaz Burhan'cım, bunlar kendilerine hizmetli arıyor, itaat etsin, dili çok çıkmasın diye işte.

Biraz sert konuşup kurtulabilirsiniz. Ben sert konuştum kurtuldum. Bosver stres yapma, sinavina odaklan

Yoo, bdv kocasını çekici bulmayan kadın konularıyla dolu. bari kadınlar bunu kendilerine yapmasınlar ya, erkeğin çirkini olmazmış efendisi serserisi olurmuş.
kimse çekici bulmadığı bir adamla sevişmek zorunda değildir.
nasıl ki erkekler kadinin hem güzelini hem iyi huylusunu aramayı kendilerine hak görüyorlarsa
Siz de hakkınızı arayın biraz.
Ya burda tonla pis koca konusu var. Poposunu silmeyen adam var ya. Poposunu silmiyor adam, efendi olsa ne olur djdjfjjf efendiliği ile mi yatağa giriyon?

Kız değil köle arıyorlardır :KK70:

X