- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
Niye arayıp konuşacaksınız, bir mesajla kesin iletişimi.Beni de belirsizlik yoruyor. Acaba ben mi yanlış anlıyorum haksızlık mı ediyprum vs diye düşünüyordum. Ama burda herkes istemediği konusunda aynı fikirde. Bende arayıp konuşmayı düşünüyorum.
Msj yazmayi sevmiyosa arasin yada disarda bulusmayidami teklif etmio bunlari yapmiyosa direk ilgisni cekmemissnzdirDaha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
çünkü aşk yok..aşk olsaydı 7/24 arar sorar konuşmak ister..bence evlenmek için evlenmek istiyorsunuz..aşk önemli evlilikte ama mantıkla beraber olursa eğerDaha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Uzak mesafeMsj yazmayi sevmiyosa arasin yada disarda bulusmayidami teklif etmio bunlari yapmiyosa direk ilgisni cekmemissnzdir
Zorlamıyorum zaten de karakteri mi böyle diye düşündüm. Ama ne olursa olsun ilgisini çekseydim yazmak için sabırsızlanırdı herhalde. Bizde konu konuyu açmasıno bırakın bi konu üzerinden muhabbet ederken küt diye gidiyor.Sizinle yazışmak, konuşmak, daha doğrusu sizi tanımak gelmiyor içinden. Bunun tek açıklaması bu maalesef. Siz de zorlamayın artık. Eşim de mesajlaşmayı sevmez ama ilk tanıştığımız zamanlarda benimle yazışıp konuşmak için sabahlardı, konu konuyu açardı, saatlerin nasıl geçtiğini bilmezdik. Şimdi kafasına silah dayanamaları lazım öyle bir şey yapması için, o ayrı.
Mesajda söylersem kaçamak cevap verecek. Konuşurken gerçek duygularını daha iyi anlarım diye düşünüyorumNiye arayıp konuşacaksınız, bir mesajla kesin iletişimi.
Söylüyorum ben hoşlanmadıysan istemiyorsan söyle diyorum. Neden söylrmiyor ısrarla anlamıyorum
Hınzır bir gülüş mü o
Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
Beni de belirsizlik yoruyor. Acaba ben mi yanlış anlıyorum haksızlık mı ediyprum vs diye düşünüyordum. Ama burda herkes istemediği konusunda aynı fikirde. Bende arayıp konuşmayı düşünüyorum.
Mesajda söylersem kaçamak cevap verecek. Konuşurken gerçek duygularını daha iyi anlarım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?