• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulu ilgisiz erkek

Aramıyor ki. Benim aramamı mı bekliyor acaba

yani ben mesaj sevmem dediği anda o zaman ara demediniz mi

ya da diyorsunuz ya bir gün ben mesaj atmazsam ertesi akşam atıyor mesaj diye

o zaman sen mesaj sevmiyorsun neden aramadın desenize yani ailen var konuşamazsın diye mi aramamış ya da o evde mi konuşmak istemiyor

bu ilişkinin oluru yok gibi geldi şu kendi yazdıklarımdan sonra

sadece yazışarak olmaz ki bu iş

hiç telefonla konuşmuyor musunuz

adamın işi konuşmayı imkansız kılan bri yerde mi sizin evde konuşmanız mı mümkün değil yani neden yazışıyorsunuz sürekli
İşten çok geç çıkmıyor.18 de evde oluyor. Ben onun aramasını bekliyorum. O da aramıypr benden bekliyor sanırıö

yani ben mesaj sevmem dediği anda o zaman ara demediniz mi

ya da diyorsunuz ya bir gün ben mesaj atmazsam ertesi akşam atıyor mesaj diye

o zaman sen mesaj sevmiyorsun neden aramadın desenize yani ailen var konuşamazsın diye mi aramamış ya da o evde mi konuşmak istemiyor

bu ilişkinin oluru yok gibi geldi şu kendi yazdıklarımdan sonra

sadece yazışarak olmaz ki bu iş
Söylemiştim 3 4 gün önce telefonda normal konuşalım o zaman diye. Hastayım iyleşince ararım demişti. Bende üstelemedim daha. Hep bir bahane yani

yazdıklarımın hepsini geri aldım

ayakların popona vurarak kaç bu adamdan

çekilir dert değil
Ben belki çekiniyordur ilk başlarda tlefonda konuşmaya diye dğşünmüştüm. Ama mesaj da atmıyor. Çrkinmeyle bi alakası yok değil mi? Safça mı düşünüyorum

Sen hoşlandın mı? İstiyor musun bu adamı? Adam doğru söylüyorsa (ki olumlu bakış açısına göre doğru söylüyor) tarzı budur. Sen böyle bir ilişki ve evlilik istiyor musun?
Bence sen de cepte tut önündeki maçlara bak:)
[/QUOTE
Bu kadar ilgisiz birini istemem tabiki

Açık açık söyleyin. Ben böyle bir ilişki de evlilik de istemiyorum diyin. Aracılar varsa onlara da iletin. Kapansın gitsin konu. Kendinizi yorduğunuza değmez.

Ne kadar zaman konuşmaya devam ettiniz? Sonra kendi mi söyledi anne baskısı oldgunu yoksa siz söylemesi için zorladınız mı

Konuştuğumuz hafta pazar günü görüşecektik, cumadan sonra sesi çıkmadı ben de bekliyorum ki, arayacak ya da mesaj atacak nerde ne zaman görüşeceğiz diye. Ben de ses etmedim, belirsizlik bana göre olmadığı için mesaj atıp konuşmayı bitirdim ama adam zaten pek hevesli değildi. Sonra arkadaşım öğrenmiş annesinden, herkes kafaya takma dese de üzüldüm yani, istenmeyen biri olduğumu bilmeden bir de kendimi tanıtmaya onu tanımaya çalışıyorum. Erkekleri anlamıyorum, madem hevesli değilsinizi istemiyorsunuz size böyle bir teklif geldiğinde istemediğinizi belirtin. Gerçi 1 ay sonra bayram bahanesi ile mesaj atıp hal hatır sordu. Bence biri vardı aklında sonra o da olmayınca bana yanaştı.

Size de tavsiyem, ona göre hareket etmeyin, hevesli insan mesaj da atar, arar da. Boşa vakit kaybetmeyin. O bitirmiyorsa siz bitirin. Ben bitmesini belirsizliğe tercih ederim. En azından kendimi yiyip bitirip beklemektense önüme bakarım.

Tabi ki normal değil..
Birbirinden hoşlanıp aşık olarak evlenen çifler bile zaman içinde bir şeyleri tüketiyor. Siz nasıl cesaret edip "hee iyi birine benziyor" dediğiniz biriyle zaman öldürebiliyorsunuz ki?
Evlilik başlı başına kumar zaten.

Sizi tanımaya çalışmıyor, merak etmiyor, gün içinde neler yapar demiyor, aile yaşantınızı sormuyor, siyasi dini sosyal görüşlerinizi merak etmiyor, iltifat etmiyor, gelecek hayallerinden bahsetmiyor.. Daha sayayım mı?

görücü usulü niye ya?hayatta karşına muhakkak çıkacak biri gerçekten karşılıklı aşkı tadacağınız.hiç normal değil bu hem.

Malesef hoslanmamıs
Aradaki aracılarada ayıp olmasın diye sen yazdıkca cevap veriyor
Bırak peşini bosver

Tam ilgi alanına girmemişsiniz gibi de, neden görücü,?? Risk almak değil mi bu

Back