- 30 Eylül 2017
- 473
- 312
- 33
hemen evlenmiyoruz zaten.Allah aşkına aşık olduğumuz adamla evlenmeyi 40 kere düşünüyoruz da böyle tombala misali nasıl cesaret ediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen evlenmiyoruz zaten.Allah aşkına aşık olduğumuz adamla evlenmeyi 40 kere düşünüyoruz da böyle tombala misali nasıl cesaret ediyorsunuz
Aramıyor ki. Benim aramamı mı bekliyor acaba
İşten çok geç çıkmıyor.18 de evde oluyor. Ben onun aramasını bekliyorum. O da aramıypr benden bekliyor sanırıöhiç telefonla konuşmuyor musunuz
adamın işi konuşmayı imkansız kılan bri yerde mi sizin evde konuşmanız mı mümkün değil yani neden yazışıyorsunuz sürekli
Ama bu şekilde tanıyamazsın ki adam muhattap olmuyor resmenhemen evlenmiyoruz zaten.
Söylemiştim 3 4 gün önce telefonda normal konuşalım o zaman diye. Hastayım iyleşince ararım demişti. Bende üstelemedim daha. Hep bir bahane yaniyani ben mesaj sevmem dediği anda o zaman ara demediniz mi
ya da diyorsunuz ya bir gün ben mesaj atmazsam ertesi akşam atıyor mesaj diye
o zaman sen mesaj sevmiyorsun neden aramadın desenize yani ailen var konuşamazsın diye mi aramamış ya da o evde mi konuşmak istemiyor
bu ilişkinin oluru yok gibi geldi şu kendi yazdıklarımdan sonra
sadece yazışarak olmaz ki bu iş
Söylemiştim 3 4 gün önce telefonda normal konuşalım o zaman diye. Hastayım iyleşince ararım demişti. Bende üstelemedim daha. Hep bir bahane yani
Ben netlik istiyorum. İlla tanışalım konuşalım istemiyorum. Bana net olsun sadece. Bunu nasıl saglayacagım onu bilmiyorumAma bu şekilde tanıyamazsın ki adam muhattap olmuyor resmen
Ben belki çekiniyordur ilk başlarda tlefonda konuşmaya diye dğşünmüştüm. Ama mesaj da atmıyor. Çrkinmeyle bi alakası yok değil mi? Safça mı düşünüyorumyazdıklarımın hepsini geri aldım
ayakların popona vurarak kaç bu adamdan
çekilir dert değil
Böyle yaparsan tanışamayız hiç başlamayalım falan diye zarf atBen netlik istiyorum. İlla tanışalım konuşalım istemiyorum. Bana net olsun sadece. Bunu nasıl saglayacagım onu bilmiyorum
Sen hoşlandın mı? İstiyor musun bu adamı? Adam doğru söylüyorsa (ki olumlu bakış açısına göre doğru söylüyor) tarzı budur. Sen böyle bir ilişki ve evlilik istiyor musun?
Bence sen de cepte tut önündeki maçlara bak:)
[/QUOTE
Bu kadar ilgisiz birini istemem tabiki
Ne kadar zaman konuşmaya devam ettiniz? Sonra kendi mi söyledi anne baskısı oldgunu yoksa siz söylemesi için zorladınız mı