- 30 Eylül 2017
- 473
- 312
Hayır görüşmedikGörüşmediniz yani hiç öyle mi ?
İşi yoğun olabilir. Zamsn belirtmemiş sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görüşmedikGörüşmediniz yani hiç öyle mi ?
İşi yoğun olabilir. Zamsn belirtmemiş sonuçta
O zaman bekle geldiğinde görüşürsünüz.Hayır görüşmedik
Aynı durumları yaşadım. Cidden söylüyorum beklemeyin. 20 gün diyorsunuz az değil kaldı ki şu işim var sonra dese ona da tamam ama umudunuzu kesin daha güzel kaderler yazmıştır Allah hiç üzülmeyinAnnem yoğun bir işi var zaman bulamaıştır diyor. Ama insanın boş 10 dakkasıda mı olmaz. Ya cidden kot kafalı biri kafasını işe vermiş ya da olumsuzdur. Ama insan bi haber eder.
Yahu bi fotoğrafa gelse saçma olurdu zaten. Bana çok yoklukta gibi gelirdi. Eşime bi sürü fotoğraf göstermişler şunun kızı bunun kızı demişler hiçbirini sallamamış. Beni yüz yüze görünce düştü peşime. Yani ya konusmanız lazım ya da yüzyüze görmesi lazım. Numaranızı niye istememiş bence en ilginç olan o.Hayır çocukla hiçbir iletişimimiz olmadı. Herşey teyzesi aracılığıyla oldu. O da sadece fotoğraf atma olayı. Annem geçen gün sordu dayanamayıp. Teyzeside birşey söylemedi ama geleceğim demişti dedi
Hiç vallahi bende anlamadım. Kar yağmayan bir yerde yaşıyor. Hem kar görmek için hemde beni de arafab çıkartmak için mi yapıyor anlamadım ki ne saçmalık
Evet kesinlikle beklemeyin. Benim de başımdan geçti bunlar. Canınızı da üzmeyin sonra sizi hakeden biri çıkıveriyor anlamadan. Eşim mesela benimle konuşur konuşmaz can attı gelip görmek için.Aynı durumları yaşadım. Cidden söylüyorum beklemeyin. 20 gün diyorsunuz az değil kaldı ki şu işim var sonra dese ona da tamam ama umudunuzu kesin daha güzel kaderler yazmıştır Allah hiç üzülmeyin
Senin bulundugun sehir Bursa Erzurum vb gibi kis kayak yapilan bir yermi hani gelince oralarada giderim hesabina kar dusmesinimi bekliyor yok degilse yoluna bak hicbirseyini erteleme beklentidede kalma onun niyeti olsa ooo numara isterdi sosyal medya isterdi bahaneyle damlardi diye dusunuyorumMerhaba herkese. Daha önce burda konu açmıştım 'görücü usulu görüşşem mi' diye. Ben o konuda da yazdıgım sebeplerden ötürü görüşmeyi çok istrmiyordum ama daha sonra çocuğun teyzesi ve annem çok ısrar etti bende tamam görüşelim dedim. Teyzesi whatsaptan benim fotoğrafımı ona attı ve beni çok begendi. Bende yanındaydım mesajları bende okudum yani.
Daha sonra teyzesi bekliyoruz ne zaman geleceksin diye sordu ve o da havalar biraz daha soğuyunca dedi. Ve bu konuşmanın üzerinden 20 gün geçti. Hala ne bir ses var ne bir haber.
Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Havalar soğuyunca diye gün mü verilir. İnsan belli bir tarih söyler. Ya da işlerin yoğundur söylersin işlerim yoğun izin alamıyorum diye bir açıklama yaparsın. Havalar soğuyunca ne ya zaten havalar soğuk şimdi ne alaka zaten hava soğuk olunca ne oluyor onu da anlamış değilim. Benimde kendime göre işim gücüm var belki başka planlarım var insan bi zaman dilimi belirtmez mi.
Çok sinir oldum kızlar. Amacı ne sizce?
Anneniz evde kalacaksınız diye korkuyor galiba :)Annem yoğun bir işi var zaman bulamaıştır diyor. Ama insanın boş 10 dakkasıda mı olmaz. Ya cidden kot kafalı biri kafasını işe vermiş ya da olumsuzdur. Ama insan bi haber eder.
çocuk doktormuş kaçırmak istemiyor bence .tek iyi özelliği doktor olması olsa da bazı kadınlar ve anneleri fellik fellik bunların peşinde.Anneniz evde kalacaksınız diye korkuyor galiba :)
Ooo doktorsa onun talibi çoktur.çocuk doktormuş kaçırmak istemiyor bence .tek iyi özelliği doktor olması olsa da bazı kadınlar ve anneleri fellik fellik bunların peşinde.
ibibiklerrr öter ötmez ordayımmm dememiş ki çocukcağızOoo doktorsa onun talibi çoktur.
Konu sahibini kibarca reddettiği kesinleşti bence
eski konusuna baktım da adam tıp okumuş bir sürü ülke gezmiş yabancı dili var ama görücü usulü eş arıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedimOoo doktorsa onun talibi çoktur.
Konu sahibini kibarca reddettiği kesinleşti bence
Havalar ısınınca dese biraz umut var derim.ibibiklerrr öter ötmez ordayımmm dememiş ki çocukcağız
Bence yalandır, ailesini oyalayıp gönül eğlendiriyordur.eski konusuna baktım da adam tıp okumuş bir sürü ülke gezmiş yabancı dili var ama görücü usulü eş arıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ayşenaz tanıyordur belki ne de olsa meslektaşlar aynı kalitedeler .Bence yalandır, ailesini oyalayıp gönül eğlendiriyordur.