- 13 Eylül 2015
- 21.872
- 68.730
Çok çok mağrur bir aileydi,paşa soyu haltetsin.Kimleri gösterdik beğenmedi diye amaç mı olur. Ne kadar tuhaf insanlar var gerçekten.
Benim bir tanıdıkta her gördüğü kıza dünürcü oluyordu.Aynen dediğiniz gibi.
Bir tanıdık ailenin kızını böyle adamın teyzesi tanıştırmış bizim oğlanla bir görüşsünler diyerek.Mesleğiyle de çok övünüyorlardı yeğenlerinin.
Adam kızla tanışıp beğenmiş ki gerçekten de güzel ve alımlı kızdı.
Ailesine belirtince nedense aynı aile,ee o kadar kızla görüştün,bunu beğeneceğin mi tuttu,olmaz moduna girmişler.
Çok şaşırmıştık duyunca.
Sanırım amaçları kimleri gösterdik te beğenmiyor diyeceklerdi.
Sonuç ikisi de başkasıyla evli,kız çok mutlu,adamın eşi resmen o mudahaleci aileyle yorgun düştü,ne yürütebiliyor,ne ayrılabiliyor.
Konu sahibi senin konunla ilgisi yok,ama olmayanda da hayır vardır derim.
Bana çoğunluğun aksine normal geldi. 1-2ay da olabilir. Çünkü haftasonu dememiş ya da 2-3güne kadar falan dememiş ki. Çalışıyor da.. İznini kış turizminin aktif olduğu bir döneme getirmek istiyor belki. Ama şöyle de yapabilirdi. Teyzesinden sizin tlf unuzu alıp biraz yazışalım tanışalım diye düşünebilirdi. Kafanızı kurcalayan şeyleri görüşme esnasında açıkça sorabilirsiniz aslında. Üzerine gitmeden. Yani ben aslında olumsuz olacağını düşünmüştüm sen bizzat irtibata geçmeyince falan gibi. Açıklaması sizi tatmin ederse ne ala. Yok etmezse zaten kararınızı bildirirsiniz.. Velhasıl bence görüşme er ya da geç olacaktırMerhaba herkese. Daha önce burda konu açmıştım 'görücü usulu görüşşem mi' diye. Ben o konuda da yazdıgım sebeplerden ötürü görüşmeyi çok istrmiyordum ama daha sonra çocuğun teyzesi ve annem çok ısrar etti bende tamam görüşelim dedim. Teyzesi whatsaptan benim fotoğrafımı ona attı ve beni çok begendi. Bende yanındaydım mesajları bende okudum yani.
Daha sonra teyzesi bekliyoruz ne zaman geleceksin diye sordu ve o da havalar biraz daha soğuyunca dedi. Ve bu konuşmanın üzerinden 20 gün geçti. Hala ne bir ses var ne bir haber.
Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Havalar soğuyunca diye gün mü verilir. İnsan belli bir tarih söyler. Ya da işlerin yoğundur söylersin işlerim yoğun izin alamıyorum diye bir açıklama yaparsın. Havalar soğuyunca ne ya zaten havalar soğuk şimdi ne alaka zaten hava soğuk olunca ne oluyor onu da anlamış değilim. Benimde kendime göre işim gücüm var belki başka planlarım var insan bi zaman dilimi belirtmez mi.
Çok sinir oldum kızlar. Amacı ne sizce?
Mesleği nedir ? Belki havalar çok soğuyunca iş olmayacak ve izin alabilecek.Vallahi onu da düşündüm. Belki başka birini gördü ondan hoşlandı dedim kendi kendime. Ama o zaman teyzesine söylemez miydi ben başka birini buldum diye
Bana göre havalar soğuyunca olmuz ama eğer havalar ısınsın gelirim deseydi olumlu olylurdu bence beğenmese bile sizin orada olduğunuzu bilip güzel deil ay ne kadar cirkinmis demez yanlis anlamayın sizi görmedim yorum yapiyorum❤Fotoğtafımı gönderdiğinde çok güzel vs. Demişti. Kendide birkaç tane fotoğrafını göndermişti. Öyle birşey olsa o an böyle bir tepki verir miydi. Ben başka birini bulduğundan ve kafasının karıştığından şüpheleniyorum.
Evlilik ciddi bir şey. Boylesine ciddi bir konuya boylesi ciddiyetsiz bir girişe ben anlam veremedim. Havalar soguyunca ne demek ya? Dalgaya aliyor gibi.Kesinlikle onun istedigi tarihte gorusmeyin. Bir iş belirtse şoyle onemli bir işim var.Gun veremiyorum ama şu tarihlerde gelmeye calisacagim dese anlarim. Havalar soguyunca ne oluyormuş ki?Merhaba herkese. Daha önce burda konu açmıştım 'görücü usulu görüşşem mi' diye. Ben o konuda da yazdıgım sebeplerden ötürü görüşmeyi çok istrmiyordum ama daha sonra çocuğun teyzesi ve annem çok ısrar etti bende tamam görüşelim dedim. Teyzesi whatsaptan benim fotoğrafımı ona attı ve beni çok begendi. Bende yanındaydım mesajları bende okudum yani.
Daha sonra teyzesi bekliyoruz ne zaman geleceksin diye sordu ve o da havalar biraz daha soğuyunca dedi. Ve bu konuşmanın üzerinden 20 gün geçti. Hala ne bir ses var ne bir haber.
Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Havalar soğuyunca diye gün mü verilir. İnsan belli bir tarih söyler. Ya da işlerin yoğundur söylersin işlerim yoğun izin alamıyorum diye bir açıklama yaparsın. Havalar soğuyunca ne ya zaten havalar soğuk şimdi ne alaka zaten hava soğuk olunca ne oluyor onu da anlamış değilim. Benimde kendime göre işim gücüm var belki başka planlarım var insan bi zaman dilimi belirtmez mi.
Yorumunuza bayıldim gercekten . Guldurdunuz beni.:)Havalar soğuyunca ne alaka harbiden ya. İlginç. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış geldi aklıma :) havalar biraz ısınsını duydum da soğumasını bekleyeni ilk kez duydum . Peki siz konuşmuyor musunuz ikiniz?
Tanışmak istiyorum dedi zaten ama ondan sonra devamı gelmedi.
Evet doğrı hatırlıyorsunuz konu açmıştım daha önce. O zamanda kafama yatmamıştı. Neyse artık hayırlısı diyip geçtim
Söylemez bence annele çok samimiyse kırilmasin araları bozulmasın diyeSöyler. Teyze zaten çok dobra bi kadın. Birşeyden çekinmez kolay kolay ve annemin en yakın arkadaşlarından biri. Samimiyetleri var uzun zamandır
Cok cirkin imali yorumlar var cok gereksiz belkide kendisine biri seni begenmis dense o kisininde ortalamasi az yuksek olsa 15 gun stalk yapip sulale dokecek yakin arkadasini 7/24 konudan ablukaya alacak herkes ne acizsiniz doktor diyemi kurdunuz diye suclayici yaziyor nacizane tavsiyem konuyu buradada kendinizdede kapatinEvet önemsedim. Önemsemedim demiyorum ki zaten. Ama burda öyle şeyler yazmışlar ki yok doktor diye istiyorsun yok utanmıyor musun kendini bu konuma sokmaktan vs. Olayı önemsemem merak etmem çok mu anormal. Ya da kendimi neden küçük düşürmüş oluyorum anlayamadım.
O avatar resminin konu sahibinin resmi olabileceğini düşündünüz mü gerçektenAnladım, canım o çocuk daha asla geri dönüş yapmaz unutmaya bak... Benzerini yaşamıştım... Resim olayını şu yüzden sordum bu avatar resminde saçın dağınık duruyor, bu tarz Bi resim yollsdıysan geri dönüş almaman normal
Merhaba herkese. Daha önce burda konu açmıştım 'görücü usulu görüşşem mi' diye. Ben o konuda da yazdıgım sebeplerden ötürü görüşmeyi çok istrmiyordum ama daha sonra çocuğun teyzesi ve annem çok ısrar etti bende tamam görüşelim dedim. Teyzesi whatsaptan benim fotoğrafımı ona attı ve beni çok begendi. Bende yanındaydım mesajları bende okudum yani.
Teyzesi evlenmek istediğini söylüyordu. Annem geçende sordu belki siz ısrar ediyorsunu belki çocuk istemiyor öyle birşey varsa bilelim dedi. Teyze yemin etti allah brlamı versin kendisi istiyor dedi.
Şaka değil mi?Yalnış anlamayında avstarınızda ki kızıl saçlı resim size mi ait..... Bence çocuk eski sevgilisi var onu unutamıyor, buna benzer bişi yaşamıştım....