GÖRÜCÜ USULU EVLİLİK

Siz birbirinizden etkilenmemişsiniz. Karşı taraf görücü geliyor kendini tanıtmak anlatmak için bir girişimde bulunmuyor. Sen de sallama o zaman.

Evlenmek için evlenme.
Bu hayat senin. Yarın bi gün yataın zindana döndüğünde ah kızım vah kızım derler geçerler. Bütün sorunla sen başbaşa kalırsın.
O yüzden iyi karar ver. içinden gelmiyorsa evlenme.

Boşver olacağa benzemiyor.
Kendin konuşursun kendin dinlersin çok sıkıcı oluyor.
Görüşme bile.
Ben o hataya düştüm.
Sen düşme.

Benim başımda öyle bir olay geçti.
Kendim konuştum kendim dinledim duvardan ses geliyordu çocuktan gelmiyordu.
2-3 ay dayandım. Sonu nereye gidecek diye .
Net kararım Evlenirsem ben bunu tava ile döverim

Bir kaç kere görüş dışarıda yalnız görüşürün gezin aranızda çekim muhabbet olursa ne ala ilerler zaten. olmazsa da yapacak şey belli

Görücü usuluyle evlenmeler hala devam etmekte, olmaz diye bir şey yok ama anladığım kadarıyla hiç tanımıyosunuz
Sırf evlenmek için evlenecek değilsiniz ya..
Bence bu iş olmaz, hayırlısı olsun.

Bu zamanda neden böyle olmadığına tv'de evlenme programlarına gidenlere ben hayret ediyorum çok güzel kadınlar üstelik hiç mi akraban ,arkadaşın ,komşun yok nerde yaşıyorsunuz dağ başında mı , insanların bu kadar asosyal olmasına şaşırıyorum, hiç bir şeyini paylaşmaya ,paylaşmaya bö3le oluyor herhalde
Neden görücü usulü ile evlilik ? Yani kendiniz seçerek, severek evlenseniz olmaz mı?

Bu zamanda neden böyle olduğuna tv'de evlenme programlarına gidenlere ben hayret ediyorum çok güzel kadınlar üstelik hiç mi akraban ,arkadaşın ,komşun yok nerde yaşıyorsunuz dağ başında mı , insanların bu kadar asosyal olmasına şaşırıyorum, hiç bir şeyini paylaşmaya ,paylaşmaya böyle oluyor herhalde
Neden görücü usulü ile evlilik ? Yani kendiniz seçerek, severek evlenseniz olmaz mı?

evet asosyal bi insanım iş ev arası gidip geliyorum bi pazarım var onuda evde geçiriyorum.paylaşmayı severim. konuşmayıda severim. erkeklere karşı güvenim yok ama çok güvensizim ondan kendimi hep geri çektim...

güzelim sen bu çocuğu boşver. daha evlilikten beklentisini açıklayamıyor ne diye evlenmeye kalkıyor.

görücü usulüne karşı değilim fakat eski görücü usulleri gibi değil tanış 3 ay sonra evlen. yok öyle bir iş. yıllarca birlikte oldugun birini bile tanıyamıyorsun. eğer sadece kendin istiyorsan annen veya başkasının zoruyla değil tanış görüş ve gerçekten etkilenirsen o kişiyle bir ömür geçiririm dersen devam et. evlilik bu çocuk oyuncağı değil sonuçta ve sen evleneceksin annen değil son karar senin olmalı.

sen karar ver kesinlikle..konuş biraz baktın olmuyor uzatma hiç..

bende böyle düşünüyorum ama çevrem düşünmüyor yaşı geldi artık diye düşünüyor herkes
Siz bu adamla yan oda da tam olarak ne konuştunuz?
Böyle cafelerde falan evlilik amaçlı bir araya gelen insanlara çok denk geliyorum. Muhabbet o kadar komik oluyor ki, insan kulak kabartmadan edemiyor. Bu insanlar birbirlerine sizli bizli hitap ederken, arada evlilik lafı geçiyor. Siz napıyordunuz, evlenince şöyler yaparım, biz de böyle, sizce uygunsa, kopuyorum istem dışı Hala sizli bizli olduğun birisiyle evlilik planları, çoook tuhaf.

Nacizane tavsiyem, madem evde kaldım diye kasmıyorsunuz, işin eğlencesine bakın. Adama tam olarak ne hissettirdiğini anlatın. Sizin her halinizden zorla burada olduğunuz belli ama inanın bende şu durumu yaşamaya çok meraklı değilim. Madem bir şekilde bir araya geldik, azıcık tanışalım; belki bir şekilde faydamız dokunur birbirimize diyin. Bakarsınız sizin ne kadar rahat olduğunuzu görünce adamın da gerçek karakteri çıkar ortaya. Yok çok sıkıcı, boş bir tipse, gönül rahatlığıyla yol verirsiniz zaten.

Son düzenleme:
Kendi hayatındaki gelişmelere böyle ilgisiz olan bi adamdan hayır gelmez. Muhtemelen daha sonra da evde çok sorumluluk almayacak. Hiç bulaşma derim.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum fikirlerinizi paylaştınız. o zorlamazsa bende zorlamam. zorlayacak birşeyide yok hayırlısı diyelim artık. içimi rahatlattınız....

peki o sizi beğenmiş mi? belki ilk baştaki o sohbetteki isteksizlik bu yüzden olmuştur..

yani bir süre tanımaya çalış, görüşün telefonlaşın mesajlaşın vs.
aslında kendin seçerek birini bulsan en güzeli. ya da arkadaş çevresi iş ortamı falan. yok mu öyle bir imkanın?

belli ki o da ailesi tarafından zorlanıyor ya da baskı altındadır olur demiştir.
bence ikiniz de bu kadar isteksizken olmaz bu iş.

Cocuk gonulsuz gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…