Kızlar merhaba
dün görmeye geldiler.çocugu ilk defa gördüm ne diyecem bilmiyorum. ama çok umursamaz sanırım olursa olur olmazsa olmaz. önemli değil. ben olur dersem onun için sorun yok. karşısındaki kişiden bi şey beklemiyor gibi gözüküyor. dün biraz konuştuk zorla. ben konu açarsam konuşuyor.insanın bi düşüncesi olmaz mı ya.ben bilmiyorum çok kararsızım. bide üstümde baskı var annem illede evlen illede evlen. başı göge erecek ben evlenince.anlamıyorum ben böyle rahatım.telefon numaramı verdim anlaşırsak olur diye. evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi yaşım 27 çocugun yaşı 29 bana bi fikir verin neye göre karar vereyim. öyle bi begenme falan yok . efendi çocuk sırf evlilik için evlenmek gibi geliyor yapacam şey.
tanıdık sayesinde geliyor.
korkulmuyor açıkcası annemler heyecanlıydı bile .
belli bi yaşa kadar onla konuşma bunla konuşma sonrada birini bul.
ya illede birini bulmak mı gerekiyor. hemde
Şu görmeye gelinmesini hiç anlamıyorum.
Tanımadığınız insanları evinize nasıl davet edersiniz?
Hiç mi korkmuyor musunuz başınıza bir iş açılacak diye?
Aileniz sizi bu kadar evlendirmeye meraklıysa biraz rahat bıraksınlar,eminim güzel bir gençkızsınızdır,kendiniz zaten bulursunuz.
Neden görücü usulü ile evlilik ? Yani kendiniz seçerek, severek evlenseniz olmaz mı?
evet kesinlikle öyle oluyor. olsada olur olmasada ne demek ya ....muhtemelen akrabalar vasıtasıyla geliyorlar,
ben olsam direk sallardım...
sanki beni zorla getirdiler der gibi...
O konuşma ne kadar sağlıklı olabilir sen düşün. Stres altında aklında bin bir soruyla hatta belki psikolojik baskıyla görüşme..sonrada kendi elleriyle bi odaya sokup hadi konusun diyolar dimi