- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
Oncelikle durumunuz bana yabanci gelmedi, ben de bu durumlari birkac kez yasadim. Gorucu usulune ben de ilk zamanlar cok karsi cikiyordum fakat sonra dusununce bir insanla oturup konusmak, ortak yonler var mi yok mu diye muhabbet etmek fikri cok zor gelmedi. Sonucta sokakta da olsa, arkadas ortaminda da olsa birisiyle tanissan o kisiyi taniman gerekiyor, konusmaniz gerekiyor. Gorucu kelimesi cok itici geliyor ki bana hala itici gelir fakat sukur bana hicbir zaman emri vaki yapilmadi. Ne annem ne babam illa birisiyle gorusmem icin, evlenmem baski yapmadi 29larimda oldugum halde. Ha ailede hep vardir patavatsiz bir hala, teyze, yenge tabiki. Fakat en bastan cizgimi cok belli ettigim icin artik kimse bana 'ee ne zaman evleneceksin' gibi bir laf sarfedemiyor. Bazilarinda da bilerek evlenmiyorsun gibi intiba olusuyor. Oysa ben senin tersine evlenmek isteyen birisiyim ama o insan da karsina cikmayinca olmuyor iste. Konuyu cok dagittim bu arada. Evet ben de gorucu usulu hep bir aracinin soyle birisi var, birgun gorusmek ister misin seklinde olmustur. Cogunlugu bir gorusmeyle sinirli kaldi. Senin gibi eve gelip yan odaya gecip konusma durumu asla olmadi. Bunu ben asla kabullenemezdim, ailemde karsi cikardi zaten. Sorun birinin benimle konusacak olmasi degil de, sorun bana emri vaki yapilmasi olurdu bu durumda ki sen de bu durumdan hoslanmamissin zaten.