- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
yanlış anladın terslemek için demedim.Aynen yani, benim annem gelmeden olmaz diyor millete.
Tamam o zaman evlen... Okey ? Bize ne soruyorsun ki o zaman ?
O konuşma ne kadar sağlıklı olabilir sen düşün. Stres altında aklında bin bir soruyla hatta belki psikolojik baskıyla görüşme..
evet yan odada konuştuk. insan kararlı olur biraz karşımdaki insan kendini anlatması önemliİlk görüşme olduğu için utanmış sıkılmış nasıl davranacağını bilememiş olabilir.
Muhtemelen evde ayrı bir oda da kısa bir süre görüştünüz. Diğer o da da aileler vardı.
Böyle mi oldu? Eğer öyleyse ilk cümlem geçerli olabilir. Acele karar verme.
Her anne kızı evlensin mutlu huzurlu bir yuvası olsun ister. Sadece efendi diye bir adamla evlenilmez.
İlk intibanın mühim olduğunu düşünüyorum.
tanıdık sayesinde geliyor.
korkulmuyor açıkcası annemler heyecanlıydı bile .
belli bi yaşa kadar onla konuşma bunla konuşma sonrada birini bul.
ya illede birini bulmak mı gerekiyor. hemde
görücü usülü evlenen birisi, köşedeki bakkalla, mağazadaki adamla, yan komşuyla ya da yolda gördüğü herhangi biriyle evlenebilir. demek ki kriterleri uyarsa (para, aile, iş, tip), her önüne gelenle yatağa girebilir.
sonra gelsin mutsuz evlilikler.
cinsel çekim, aşk, muhabbet, karşıdakine hayranlık duymak falan...
bu kelimeler bir şey ifade ediyor mu size bilmem ama bana göre bunlar olmazsa olmaz.
evet yan odada konuştuk. insan kararlı olur biraz karşımdaki insan kendini anlatması önemli
Tanıdık? Ne kadar tanıdık? Kim kimi ne kadar tanıyor bu devirde? Bak ben sana söyliyim arkadaşım var aynı yerde çalışıyorduk. Gitti babasının asker arkadaşının kızı ile evlendi. Yani kızda çocukluk arkadaşı. ne oldu biliyor musun sonra, kızın madde bağımlısı olduğunu öğrendi, ne tanıdığı ya. Ayrıca insanları azarlar gibi uslubun var. Bu ne böyle. Çocuklada böyle konuşmuşsan ondan kasmış olabilirsin. Hem birini bulmak nedir. Ayıp mı? Biri ile konuşunca ne yapmış oluyorsun ayıp mı? Eeee şu anda da konuşuyorsun çocukla mektupla anlaşın o zaman. Kapatıyorlar bir odaya hadi konuşun evlat? Bumudur ?
Tanıdık mı?
İnsan bu zamanda kendi ailesine güvenemiyor ayol!
Tanıdık da kimmiş!!!
Ailene açıkça söyleyebilirsin,evlenmeyi şu sıra düşünmediğini,mesleğinle ilgilenmek istediğini vs.
Bence sen işine gücüne sarıl,bu evlilik işini ailene unuttur.
İşten boş vakitlerinde kurslara git hem sosyalleşirsin hem kendini geliştirirsin.
Yazık adama.
Muhtemelen onun kız arkadaşı vardır,aile zoruyla gelmiştir o ortama.
Şu gençleri neden rahat bırakmazlar hiç anlamam.
çok özür dilerim. yazdıklarımı acele yazıyorum patronlar var yanım da. gerçekten çok özür dilerim yok ayıp değil. beni yanlış anlamayın arkadaşlar. kendimi bu gün psikolojik baskıda hissediyorum.
Hazır hissetmiyorsan evlenme.(NOKTA)
sanmıyorum olsa evlenmeye yüzü olmazdı bi maraza çıkarırdı. çıkarsa benim de işime gelirdi
Hakkında hayırlısı
Görücü usulünde hayli deneyimli bir insan olarak ;
İlk etapta için ısınmıyorsa ısınmıyor kolay kolay.
İnsanın muhabbet edebilmesi önemli.
Baş başa bir çay kahve için bir sohbet edin ailelerin olduğu
ortamlarda insan kendini baskı altında hissediyor.
Hayata bakışınız uyuyor mu ?
Ortak zevkleriniz var mı ?
En önemlisi kalbinde bir kıpırdama var mı ?
Sevmediğin bir yemeği insan yese bile zor yutar.
O bunu dedi şu öyle dedi tıka kulağını sen ne istiyorsun ona bak.
Sevmezsen boşver gitsin.
Eee adam ilgisiz demiştin zaten ya.
evet yan odada konuştuk. insan kararlı olur biraz karşımdaki insan kendini anlatması önemli