Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok birşey hissetmiyorum
ortak zevlerimiz varmı onu da bilmiyorum konuşmadı çünkü
ben konu açmak zorunda kaldım
anlamaya çalıştım ama yok
evlilikten ne bekliyorsun diye de sordum hiç dedi....
sanırsam uyuşmuyoruz
Neden görücü usulü ile evlilik ? Yani kendiniz seçerek, severek evlenseniz olmaz mı?
Neden görücü usulü ile evlilik ? Yani kendiniz seçerek, severek evlenseniz olmaz mı?
Bu zamanda neden böyle olduğuna tv'de evlenme programlarına gidenlere ben hayret ediyorum çok güzel kadınlar üstelik hiç mi akraban ,arkadaşın ,komşun yok nerde yaşıyorsunuz dağ başında mı , insanların bu kadar asosyal olmasına şaşırıyorum, hiç bir şeyini paylaşmaya ,paylaşmaya böyle oluyor herhalde
Siz bu adamla yan oda da tam olarak ne konuştunuz?bende böyle düşünüyorum ama çevrem düşünmüyor yaşı geldi artık diye düşünüyor herkes
peki o sizi beğenmiş mi? belki ilk baştaki o sohbetteki isteksizlik bu yüzden olmuştur..Kızlar merhaba
dün görmeye geldiler.çocugu ilk defa gördüm ne diyecem bilmiyorum. ama çok umursamaz sanırım olursa olur olmazsa olmaz. önemli değil. ben olur dersem onun için sorun yok. karşısındaki kişiden bi şey beklemiyor gibi gözüküyor. dün biraz konuştuk zorla. ben konu açarsam konuşuyor.insanın bi düşüncesi olmaz mı ya.ben bilmiyorum çok kararsızım. bide üstümde baskı var annem illede evlen illede evlen. başı göge erecek ben evlenince.anlamıyorum ben böyle rahatım.telefon numaramı verdim anlaşırsak olur diye. evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi yaşım 27 çocugun yaşı 29 bana bi fikir verin neye göre karar vereyim. öyle bi begenme falan yok . efendi çocuk sırf evlilik için evlenmek gibi geliyor yapacam şey.
yani bir süre tanımaya çalış, görüşün telefonlaşın mesajlaşın vs.Kızlar merhaba
dün görmeye geldiler.çocugu ilk defa gördüm ne diyecem bilmiyorum. ama çok umursamaz sanırım olursa olur olmazsa olmaz. önemli değil. ben olur dersem onun için sorun yok. karşısındaki kişiden bi şey beklemiyor gibi gözüküyor. dün biraz konuştuk zorla. ben konu açarsam konuşuyor.insanın bi düşüncesi olmaz mı ya.ben bilmiyorum çok kararsızım. bide üstümde baskı var annem illede evlen illede evlen. başı göge erecek ben evlenince.anlamıyorum ben böyle rahatım.telefon numaramı verdim anlaşırsak olur diye. evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi yaşım 27 çocugun yaşı 29 bana bi fikir verin neye göre karar vereyim. öyle bi begenme falan yok . efendi çocuk sırf evlilik için evlenmek gibi geliyor yapacam şey.
Cocuk gonulsuz gibi geldi banayok birşey hissetmiyorum
ortak zevlerimiz varmı onu da bilmiyorum konuşmadı çünkü
ben konu açmak zorunda kaldım
anlamaya çalıştım ama yok
evlilikten ne bekliyorsun diye de sordum hiç dedi....
sanırsam uyuşmuyoruz