- 12 Haziran 2022
- 156
- 283
- 18
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Sıkıntı görücü usulü evlilik olması değil de sorumsuz eniştesinin nasıl birini bulduğu bence.Severek evlenip hayatı zindan olan da var,görücü usulü evlenip mutluluğu bulan da var.İyice tanısın,ölçüp,biçip,tartsın öyle evlensin bence.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz inşallah.Sevdiğim bir arkadaşım var.24 yaşında. 2 yıllık üniversite okudu.Bunlar 4 kardeş, 4 ü de kız.Kız kardeşin biri evli. Anne babası çalışmıyor. Eve iki kız kardeş bakıyor. Bu kız eve bakmaktan bıktığı için evlilik düşünüyor. Defalarca anlattım ancak vazgeçmiyor.
Bu kızı tanıştıran kızın eniştesi. Eniştesi de kıza ablasından habersiz 50 bin kredi çektirmeye çalışmış. Allahtan kredi çıkmamış.
Evlenmek istedigi çocuk 28 yaşında. Sadece 1 2kez görüştüler. Çocuk başka şehirde yaşıyor.Evi arabası var.Fen işlerinde, masa başı işte çalışıyormuş.Evlenince kız çalışmayı düşünmüyor. Çocugumu kendim büyütecegim diyor.Söz tarihini telefonda aldılar. Kız izmirde, çocuk ankarada.
Bu yaşta görücü usulü evlilik bana saçma geliyor. Ayrıca tanıştıran kişi sorumsuz eniştesi. Ailesinden kaçmak için evlilik yapıyor. Cazip gelen evi arabası olması. Şuan ilgili olması.
Çocuga söz verdim deyip geri adım atmıyor. Sizce evlenirse mutlu olur mu? Cevaplarınızı ona ekran atacagım.
Ben yıllar önce evlenecegim insan diye bi çocuğu ruyamda görmüştüm. 3 yıl sonra görücü usulü olarak karşıma çıktı. Ama çocuk pisliğin teki çıktı. Bence istihareye gerek yok. Tanistiran insan iyi değil zaten.Arkadasina soyle en azindan istihare namazini denesin bence
Kavun degilki koklayasin hesabi bunu anlamak cok zor maalesef
Onlar ailesi yağmurdan kaçıp doluya tutulabilir. Ailesinin yükünün omuzlarında olması belki iyi değil ama anne babamiz sonuçta bunlaranne babanın da 24 yaşında bir kızın omzuna binmesi doğru mu acaba
Ben görücüye düşen erkekten korkarım söyliyeyim. Yani hani arkadas arasında bizim şu kanka var bak gel seni tanıştırayım olur ama işin içine resmi görücü ve hemen evlilik niyeti girince o erkek bence zaten başkası isteseydi evlenirdi demek ki kusuru çok düşüncesine sebep oluyor. Ha istisnası vardır tabii ki ama bence çoğu pısırık veya "karı" olsun da kim olursa diye düşünen tipler. O arkadaşınız da maşallah yani atlı kovalıyor gibi bence gitsin evlensin de görsün dünya kaç bucak. 2 kere gördüğü adamı çok tanımıştır. Evlenince üyelik açar biz de konularını okur akıl vermeye çalışırız o akılsıza.Sevdiğim bir arkadaşım var.24 yaşında. 2 yıllık üniversite okudu.Bunlar 4 kardeş, 4 ü de kız.Kız kardeşin biri evli. Anne babası çalışmıyor. Eve iki kız kardeş bakıyor. Bu kız eve bakmaktan bıktığı için evlilik düşünüyor. Defalarca anlattım ancak vazgeçmiyor.
Bu kızı tanıştıran kızın eniştesi. Eniştesi de kıza ablasından habersiz 50 bin kredi çektirmeye çalışmış. Allahtan kredi çıkmamış.
Evlenmek istedigi çocuk 28 yaşında. Sadece 1 2kez görüştüler. Çocuk başka şehirde yaşıyor.Evi arabası var.Fen işlerinde, masa başı işte çalışıyormuş.Evlenince kız çalışmayı düşünmüyor. Çocugumu kendim büyütecegim diyor.Söz tarihini telefonda aldılar. Kız izmirde, çocuk ankarada.
Bu yaşta görücü usulü evlilik bana saçma geliyor. Ayrıca tanıştıran kişi sorumsuz eniştesi. Ailesinden kaçmak için evlilik yapıyor. Cazip gelen evi arabası olması. Şuan ilgili olması.
Çocuga söz verdim deyip geri adım atmıyor. Sizce evlenirse mutlu olur mu? Cevaplarınızı ona ekran atacagım.
bu konuda size katılmıyorum. geleceğe yatırım olsun bana baksın diye çocuk yapılmaz. anne babamız onlar evet biz onların anne babası değiliz. 24 yaşında gencecik kız da onlara bakmak zorunda değilOnlar ailesi yağmurdan kaçıp doluya tutulabilir. Ailesinin yükünün omuzlarında olması belki iyi değil ama anne babamiz sonuçta bunlar
Sadakatsizin fragmanı gibi öngörebiliyorum ilerisiniSevdiğim bir arkadaşım var.24 yaşında. 2 yıllık üniversite okudu.Bunlar 4 kardeş, 4 ü de kız.Kız kardeşin biri evli. Anne babası çalışmıyor. Eve iki kız kardeş bakıyor. Bu kız eve bakmaktan bıktığı için evlilik düşünüyor. Defalarca anlattım ancak vazgeçmiyor.
Hayatıyla kumar oynuyor arkadaşınız.1-2 kez görüşmeyle nasıl böyle karar alabiliyor şaşırdım açıkçası.Sevdiğim bir arkadaşım var.24 yaşında. 2 yıllık üniversite okudu.Bunlar 4 kardeş, 4 ü de kız.Kız kardeşin biri evli. Anne babası çalışmıyor. Eve iki kız kardeş bakıyor. Bu kız eve bakmaktan bıktığı için evlilik düşünüyor. Defalarca anlattım ancak vazgeçmiyor.
Sen niye benim uzerimden konu actin ki? Derse ne diceksin insanlarin hayatina cokta karisma hakli bile olsan onlarin hayati onunda akli fikri var bosver kalkip kiskaniyo beni bile diyebilir onlarin derdi seni germesin sen bosverBu yorumları atacagım ona. Umarım vazgecer.
Katılıp katılmamak tabiki sizin tercihiniz ama 24 yaş da çok büyük bir yaş değil. evlilik için de büyük değil.bu konuda size katılmıyorum. geleceğe yatırım olsun bana baksın diye çocuk yapılmaz. anne babamız onlar evet biz onların anne babası değiliz. 24 yaşında gencecik kız da onlara bakmak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?