- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
KesinlikleBalık baştan kokar diyeyim sen anla
Yani tamam anlamaya çalışıyorum, arkadaşı sürekli sormasın diye sonuçta ortada henüz ciddi birşey yok, söylemek istememiş olabilir ama bunu sizin gözünüzün içine bakarak yapmak ne hissedeceginizi düşünmeden yapmak yerine o tele hiç cvp vermeyip size de şimdi sorar dururlar o yüzden açmak istemiyorum diyerek izah edebilirdi. Böylelikle hem siz kötü hissettiniz hemde arkadaşına yalan söyleyerek bu konuda potansiyel yalancı imajını çizdi. Ben olsam zaten görücü usulü rahatsız olduğumu belirtir yoluma bakardım.Kesinlikle
Başlık ilgi çekici olması açısından bu şekilde yazdım görüştüğüm kişi benim bir haftadir görüştüğüm bir insan. Görücü usulü olarak tanıştık kafa bir insan kendisi benim yaşadığım şehirden uzakta dolayısıyla 2 kere benim için buluşmaya geldi vakit geçirdik fakat beni tanımaya yönelik bir soru sormadı vakit geçirirken bir falcıya telefon açtık fal baktırmak için falcı görüştüğün birisi var fakat hiç ciddi görmüyorum seni biraz bu konuda hazır değilsin dedi karşımdaki kişi de yani dedi ama bu amaçta değilse neden görüşüyoruz anlayamadım bunun dışında bir kız arkadaşı aradı buluşuruz diye kiminlesin dediğinde yalan söyledi işte A şehrine başka bir planım için geldim gibisinden konuştu ama ailesi benimle görüştüğünü biliyor kimden neyi ne amaçla gizliyor anlayamadım kendisiyle ilgileniyormusum gibi gözükmesin diye sormadım ama çok rahatsız oldum bu durumdan sizce ne yapmam lazım? Bunu açıkça belirtmeli miyim? Ya da sessizce bir şey demeden uzaklaşmak mı en doğrusu ya da bir erkekten hemen ciddi tavırlar beklemekle ben mi hata yapıyorum.
Görüşmeyi kesmek mi doğru diyorsunuzYani tamam anlamaya çalışıyorum, arkadaşı sürekli sormasın diye sonuçta ortada henüz ciddi birşey yok, söylemek istememiş olabilir ama bunu sizin gözünüzün içine bakarak yapmak ne hissedeceginizi düşünmeden yapmak yerine o tele hiç cvp vermeyip size de şimdi sorar dururlar o yüzden açmak istemiyorum diyerek izah edebilirdi. Böylelikle hem siz kötü hissettiniz hemde arkadaşına yalan söyleyerek bu konuda potansiyel yalancı imajını çizdi. Ben olsam zaten görücü usulü rahatsız olduğumu belirtir yoluma bakardım.
Hahah hayır ya ilgisi yok ikimizinde fala ilgisi var 2.gelmesinde fala baktırmak istedik hemen evlenelim gibi bir derdimiz yokİlk buluşmada falcı aramak mı?
Bir üst level da gelinlik bakmak olurdu herhalde
Sadece amacı ve niyetinin netliği önemli benim içinHahah hayır ya ilgisi yok ikimizinde fala ilgisi var 2.gelmesinde fala baktırmak istedik hemen evlenelim gibi bir derdimiz yok
OnunFalciya telefon etmek kimin fikriydi?
Ben sormadım falcı çocuğa sordu ciddi olabilmeniz için buna hazır olmaniz gerekiyor dedi çocukta evet yani gibisinden cevap verdiNiye kendine sormadınız , falcıya bile sormuşsunuz?
Nereden baksanız tutarsız , hiç vakit kaybetmeden bitirin. Ailenize de ciddi değildi dersinizBen sormadım falcı çocuğa sordu ciddi olabilmeniz için buna hazır olmaniz gerekiyor dedi çocukta evet yani gibisinden cevap verdi
Görüşmeyi kesiyorum demek yanlış mı olurDaha yolun başındasınız biraz daha tanımanız gerek. Ama temkinli yaklaşın
Falciyi tanımıyor ama neden bu fikre kapildinizTahmin etmistim. Cocuk ailesinin zorlamasi ile sizinle konisuyor. Ayrilmaniz icin yapiyor bunlari.
Elektrik alamadıysanız hisleriniz olumsuz diyorsa tabi uzatmanın anlamı yokGörüşmeyi kesiyorum demek yanlış mı olur
Aslında olumlu anlamda aldım ama bu hareketi beni şaşırttıElektrik alamadıysanız hisleriniz olumsuz diyorsa tabi uzatmanın anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?