Görücü usulü biriyle tanıştım,niyetini anlayamıyorum.

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Başlık ilgi çekici olması açısından bu şekilde yazdım görüştüğüm kişi benim bir haftadir görüştüğüm bir insan. Görücü usulü olarak tanıştık kafa bir insan kendisi benim yaşadığım şehirden uzakta dolayısıyla 2 kere benim için buluşmaya geldi vakit geçirdik fakat beni tanımaya yönelik bir soru sormadı vakit geçirirken bir falcıya telefon açtık fal baktırmak için falcı görüştüğün birisi var fakat hiç ciddi görmüyorum seni biraz bu konuda hazır değilsin dedi karşımdaki kişi de yani dedi ama bu amaçta değilse neden görüşüyoruz anlayamadım bunun dışında bir kız arkadaşı aradı buluşuruz diye kiminlesin dediğinde yalan söyledi işte A şehrine başka bir planım için geldim gibisinden konuştu ama ailesi benimle görüştüğünü biliyor kimden neyi ne amaçla gizliyor anlayamadım kendisiyle ilgileniyormusum gibi gözükmesin diye sormadım ama çok rahatsız oldum bu durumdan sizce ne yapmam lazım? Bunu açıkça belirtmeli miyim? Ya da sessizce bir şey demeden uzaklaşmak mı en doğrusu ya da bir erkekten hemen ciddi tavırlar beklemekle ben mi hata yapıyorum.

Yani tamam anlamaya çalışıyorum, arkadaşı sürekli sormasın diye sonuçta ortada henüz ciddi birşey yok, söylemek istememiş olabilir ama bunu sizin gözünüzün içine bakarak yapmak ne hissedeceginizi düşünmeden yapmak yerine o tele hiç cvp vermeyip size de şimdi sorar dururlar o yüzden açmak istemiyorum diyerek izah edebilirdi. Böylelikle hem siz kötü hissettiniz hemde arkadaşına yalan söyleyerek bu konuda potansiyel yalancı imajını çizdi. Ben olsam zaten görücü usulü rahatsız olduğumu belirtir yoluma bakardım.

Falciya telefon etmek kimin fikriydi?

Görüşmeyi kesmek mi doğru diyorsunuz

Darknesrises okudum fakat içime sinmedi nedense, bi yerlerde bir sey var gibi ayrıca yaslarınız kaç ? falcı aramak nedir ya amaç ne yani? kızın biri arıyor yalan söylüyor nanananaaaaaayyy. hiç zaman kaybetme koyver gitsin kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…