• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİN

İşte cahil derken bundan bahsediyordum. Gecenim bir yarısı dur bakalım benim akıntım gelmiş mi gelmemiş mi diye rüya görüp uyanıp kilodumu değiştirmeye gitmiyorum malesef :KK70:
Cahil değilim, en azından pis hiç değilim. Donunuz küflenmeden değiştirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Değiştirin, pamuklu bez koyun. Sizin donunuzu attığınız yere üç gün girilmez.

Ay sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Cahil dediğin insan doktr. Asıl cahil olan sensin ki bu konuda buraya yazıyorsun gidip test yapmak yerine terbiyesiz 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

yapacağınız şey çok basitti: "yasak olduğunu bilmiyordum, panikledim danışmak istedim, rahatsız ettiğim insanlardan özür dilerim." Bu kadar! Özür dilediğiniz için küçük düşmezdiniz, kimse tanımıyor anonimsiniz, ona rağmen özür dilemeyecek kadar kibirli ve çok çirkin tepkiler verecek kadar terbiye sınırlarını aşan biri olduğunuz izlenimi veriyorsunuz.
evet buraya pek çok şey soruyoruz, bazen dr şöyle dedi ne diyorsunuz diye sorup rahatlamak istiyoruz ama tarifi yeter, iç çamaşırı resminizi internete atmak!! birilerinin iğrenmesine gerek yok ki, mahrem diye bir şey var ve internet mahrem alanınız değil.
Hoş olmadığının farkındayım. Farkında olmasam konu başlığına büyük harflerle hassas olanlar girmesin yazmam. Düşüncesiz bir insan değilim. Uygulamayı da biliyorum az çok ancak bir umuttur buradaki insanlara sormak istedim. Daha önceden de sormuştum bu şekilde kötü yorumlar almamıştım.

Cahil değilim, en azından pis hiç değilim. Donunuz küflenmeden değiştirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Değiştirin, pamuklu bez koyun. Sizin donunuzu attığınız yere üç gün girilmez.
Ay fotoyu görmedim(thank god) içeriği bilmiyorum ama altıma işicektim gülmekten hshshshahhahahaa

Back