- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi meldaaltuns
Ayyy yok o manzara ,hayalimde bile tirmaladi gözümü .Ben bilerek girmedim kahvecim sonradan da zevkli olmuyormuş ama idare edicez
gerçeğini görmeye yürek dayanmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yok o manzara ,hayalimde bile tirmaladi gözümü .Ben bilerek girmedim kahvecim sonradan da zevkli olmuyormuş ama idare edicez
Hahahahah çok teşekkür ediyorumKirli külot + jölemsi akıntı
Kirli külot + kurumuş kan
Donların biri kırmızı ,diğerini unuttum
Allahımmmm ne iyi kadınım ben . Kutsal külottan kimse eksik kalmasın diye uğraşıyorum
HahahahahhaKız gel halay başı sen ol @Cemoos
Yoo yanlisin var Moruk 20yasinda citir kendileriAllah'ım ne pis insanlar var ya
23 yaş yaziyo bide
Küçücük çocuklar kirli donunu gostermiyo artık yaaa igrencsiniz.
Cahil değilim, en azından pis hiç değilim. Donunuz küflenmeden değiştirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Değiştirin, pamuklu bez koyun. Sizin donunuzu attığınız yere üç gün girilmez.İşte cahil derken bundan bahsediyordum. Gecenim bir yarısı dur bakalım benim akıntım gelmiş mi gelmemiş mi diye rüya görüp uyanıp kilodumu değiştirmeye gitmiyorum malesef
kocasiyla beraber pislikten küflenip ölmüşlerdirVurmayın kadın öldü.
Cahil dediğin insan doktr. Asıl cahil olan sensin ki bu konuda buraya yazıyorsun gidip test yapmak yerine terbiyesizAy sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Peki konu sahibinin güzellik uzman olması?kocasiyla beraber pislikten küflenip ölmüşlerdir
Türkçe diline yeni bir kelime ekledi hanımefendi.Luabli ne demek?
Bu ne cevaplar ya öffbebeğim
Bir dahakine sizi paylaşayım bok niyetine ?
Hoş olmadığının farkındayım. Farkında olmasam konu başlığına büyük harflerle hassas olanlar girmesin yazmam. Düşüncesiz bir insan değilim. Uygulamayı da biliyorum az çok ancak bir umuttur buradaki insanlara sormak istedim. Daha önceden de sormuştum bu şekilde kötü yorumlar almamıştım.
Ay fotoyu görmedim(thank god) içeriği bilmiyorum ama altıma işicektim gülmekten hshshshahhahahaaCahil değilim, en azından pis hiç değilim. Donunuz küflenmeden değiştirmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Değiştirin, pamuklu bez koyun. Sizin donunuzu attığınız yere üç gün girilmez.
hala duruyor mu don ?T
Teyzecim benim yaşım 20 o yüzden teyze diyorum yanlış anlamayın ha sakınn. Göndereyim size yakın istiyorsanız ?
hala duruyor mu don ?
ahhhhhaa dur boşver ya banlanmayalım hiç :)Yıkamamış bakteri mantar kolonisi kuracakmış