GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİN

Ya ben igrenmem boyle seylerden, mesela hastanede biri getirip sorsa normal karsilarim ama herkesin acip bakabilecegi bir platformda boyle şeyler görmek gercekten hoş degil.
Hoş olmadığının farkındayım. Farkında olmasam konu başlığına büyük harflerle hassas olanlar girmesin yazmam. Düşüncesiz bir insan değilim. Uygulamayı da biliyorum az çok ancak bir umuttur buradaki insanlara sormak istedim. Daha önceden de sormuştum bu şekilde kötü yorumlar almamıştım.

Daha oncede sorduysan bu görselleri paylasmanin yasak oldugunuda bilirsin degil mi? Basliga girmesin yazman bunu degistirmiyor, ayrica insanlara saldirmaninda bir anlami yok. Zaten on gun var diyorsun suan gebelik belirtisi araman da yanlış

Bi onceki konudaki gorsele de baktim.
Ya ablacim sen bi donunu kac gun giyiyorsun? Allahim kocana sabir versin. Leş gibi yani ayy kokar insan böyle!!!
Resim paylasma konusu bana igrenc geldi hos karsilanacak birsey degil bu durum. On gun giydigin pis donunu burda paylasamazsin.
Cahil demissin millete ama edep yoksunlugu var sende de..
Sen mantar olmussun pazardan kendine don al da temiz temiz giy. Belki gecer oyle.

Daha oncede sorduysan bu görselleri paylasmanin yasak oldugunuda bilirsin degil mi? Basliga girmesin yazman bunu degistirmiyor, ayrica insanlara saldirmaninda bir anlami yok. Zaten on gun var diyorsun suan gebelik belirtisi araman da yanlış
Yasak olduğunu bilmiyordum söylediğim gibi daha önce paylaşım yaptığımda bu şekilde yorumlar almadım.

Paylaştığınız öyle değil mi zaten
Yav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.

Yav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.
İşte cahil derken bundan bahsediyordum. Gecenim bir yarısı dur bakalım benim akıntım gelmiş mi gelmemiş mi diye rüya görüp uyanıp kilodumu değiştirmeye gitmiyorum malesef

Evet merveeee

Söylediğim gibi nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırım. Burada 5-6 kadınsınız hepiniz üzerime oynuyorsunuz tabii ki üslubumu bozacağım
Basit bir testle anlayabileceğiniz şeyleri buraya yazmayın sizde görsel ekleyerek. Cahillikle suçladığınız insan bir doktor ve gayette güzel cevap vermiş size. Doktora gitmek yerine buraya resim ekleyerek teşhis koydurmaya çalışan siz ama cahil olan biz öyle mi?

Burada millet millete neler soruyor da bana cevap verildiği gibi değil daha mantıklı güzel yanıtlar alıyor allah aşkına ya teşhis değil başına gelen var mıdır diye sordum algılayamıyorsunuz

Bence aynı donu giyiyor totem yapmış olabilir

Evet merveeee

Söylediğim gibi nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırım. Burada 5-6 kadınsınız hepiniz üzerime oynuyorsunuz tabii ki üslubumu bozacağım
Test yap, doktora git, fotoğrafla anlaşılmaz demek mi üzerinize oynamak? Ki cahil demişsiniz. Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…