- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
- Konu Sahibi meldaaltuns
-
Noldu simdi laf mı soktun?bebeğim
Bir dahakine sizi paylaşayım bok niyetine ?
bebeğim
Hoş olmadığının farkındayım. Farkında olmasam konu başlığına büyük harflerle hassas olanlar girmesin yazmam. Düşüncesiz bir insan değilim. Uygulamayı da biliyorum az çok ancak bir umuttur buradaki insanlara sormak istedim. Daha önceden de sormuştum bu şekilde kötü yorumlar almamıştım.Ya ben igrenmem boyle seylerden, mesela hastanede biri getirip sorsa normal karsilarim ama herkesin acip bakabilecegi bir platformda boyle şeyler görmek gercekten hoş degil.
Evet merveeeeNoldu simdi laf mı soktun?
Söylediğim gibi nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırım. Burada 5-6 kadınsınız hepiniz üzerime oynuyorsunuz tabii ki üslubumu bozacağımNeyse sakin olun attığınız görselden daha berbat birşey varmış o da üslubunuz.
Ay sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Daha oncede sorduysan bu görselleri paylasmanin yasak oldugunuda bilirsin degil mi? Basliga girmesin yazman bunu degistirmiyor, ayrica insanlara saldirmaninda bir anlami yok. Zaten on gun var diyorsun suan gebelik belirtisi araman da yanlışHoş olmadığının farkındayım. Farkında olmasam konu başlığına büyük harflerle hassas olanlar girmesin yazmam. Düşüncesiz bir insan değilim. Uygulamayı da biliyorum az çok ancak bir umuttur buradaki insanlara sormak istedim. Daha önceden de sormuştum bu şekilde kötü yorumlar almamıştım.
Evet merveeee
Söylediğim gibi nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırım. Burada 5-6 kadınsınız hepiniz üzerime oynuyorsunuz tabii ki üslubumu bozacağım
Adres verin testi ben kargolayayim seviye dustu yabebeğim
Yasak olduğunu bilmiyordum söylediğim gibi daha önce paylaşım yaptığımda bu şekilde yorumlar almadım.Daha oncede sorduysan bu görselleri paylasmanin yasak oldugunuda bilirsin degil mi? Basliga girmesin yazman bunu degistirmiyor, ayrica insanlara saldirmaninda bir anlami yok. Zaten on gun var diyorsun suan gebelik belirtisi araman da yanlış
Yav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.Paylaştığınız öyle değil mi zaten
Evet sizin üzerinize oynayinca ödül verecekler çünkü bize.Evet merveeee
Söylediğim gibi nasıl yaklaşılırsa o şekilde yaklaşırım. Burada 5-6 kadınsınız hepiniz üzerime oynuyorsunuz tabii ki üslubumu bozacağım
İşte cahil derken bundan bahsediyordum. Gecenim bir yarısı dur bakalım benim akıntım gelmiş mi gelmemiş mi diye rüya görüp uyanıp kilodumu değiştirmeye gitmiyorum malesefYav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.
Basit bir testle anlayabileceğiniz şeyleri buraya yazmayın sizde görsel ekleyerek. Cahillikle suçladığınız insan bir doktor ve gayette güzel cevap vermiş size. Doktora gitmek yerine buraya resim ekleyerek teşhis koydurmaya çalışan siz ama cahil olan biz öyle mi?Evet merveeee
Bokumda boncuk var mi bir bakar mısınız pilisssYakında korkuyorum ki si..çacaklar resim atacaklar
E yuh !bebeğim
Burada millet millete neler soruyor da bana cevap verildiği gibi değil daha mantıklı güzel yanıtlar alıyor allah aşkına yaBasit bir testle anlayabileceğiniz şeyleri buraya yazmayın sizde görsel ekleyerek. Cahillikle suçladığınız insan bir doktor ve gayette güzel cevap vermiş size. Doktora gitmek yerine buraya resim ekleyerek teşhis koydurmaya çalışan siz ama cahil olan biz öyle mi?
Bence aynı donu giyiyor totem yapmış olabilirYav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.
Test yap, doktora git, fotoğrafla anlaşılmaz demek mi üzerinize oynamak? Ki cahil demişsiniz. Yazık...Evet merveeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?