- 24 Kasım 2021
- 54
- -29
- 1
- 26
- Konu Sahibi meldaaltuns
-
Fotoğrafla anlaşılmaz mı demişler sizce sadece ? Görmek istediğinizi görmeyin sadece :)Test yap, doktora git, fotoğrafla anlaşılmaz demek mi üzerinize oynamak? Ki cahil demişsiniz. Yazık...
Hemen bi link paylasabilir misin senden daha seviyesiz? Bekliyorum.Burada millet millete neler soruyor da bana cevap verildiği gibi değil daha mantıklı güzel yanıtlar alıyor allah aşkına yateşhis değil başına gelen var mıdır diye sordum algılayamıyorsunuz
Sus cahil senine demişim size Allah aşkına? nerede saygısızlık etmişim?
24 kasımdan beri gebelik şüphesi üzerine konu açıp durmuşsunuz. 1.5 aydır yerinizde sayacağınıza hastaneye gitseydiniz . Algı sorunu olan ama düşünme yetisi olmayan biz değiliz benceBurada millet millete neler soruyor da bana cevap verildiği gibi değil daha mantıklı güzel yanıtlar alıyor allah aşkına yateşhis değil başına gelen var mıdır diye sordum algılayamıyorsunuz
benden daha seviyesiz arıyorsan ayna karşısına geçip o güzel yansımana bakabilirsin mervecimHemen bi link paylasabilir misin senden daha seviyesiz? Bekliyorum.
Görmek istediğim birşey yok malesef. Olanı görüyorum ve okuyorum.Fotoğrafla anlaşılmaz mı demişler sizce sadece ? Görmek istediğinizi görmeyin sadece :)
Gittim önceki negatifti zaten ?24 kasımdan beri gebelik şüphesi üzerine konu açıp durmuşsunuz. 1.5 aydır yerinizde sayacağınıza hastaneye gitseydiniz sizde
tabii ki gebelik istiyorum bunun stresi de var üzerimde mantar olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok vs vs araştırdım döllenme sonrası olabiliyormuş böyle beyaz akıntı onun heyecanıyla geldim sordumYani direk iç çamaşırı böyle çekip atılmaz bari direk o beyaz şeyi kırpıp atsaydınız daha az mide bulandırıcı olurdu ki besbelli mantar olduğu int.araştırıp bile anlaşılabilir , görüntüyü biraz daha iyi hale getirip atabilirdiniz direk çamaşsrı çekmişsin , şimdi bana da dövecej gibi yorum yaparsın :)
Birde diğer konulara baktım gebelik mi istiyorsunuz ?
Askim o güzel gozlerine yazik etme plsGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
Ben de göremedimGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
Ne gerek var?Galiba şu boklu donu bi ben goremedim
başkasının fotoğraflarını profil fotoğrafı olarak kullanan birine göre fazla özgüvenlisin :dYa o degilde kocasina cok uzuldum ben. Zavalli adamo donun rahat 3 gunu var.
Bence mutlaka iki doktora görünmelisiniz. İkinciyi tahmin edersiniztabii ki gebelik istiyorum bunun stresi de var üzerimde mantar olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok vs vs araştırdım döllenme sonrası olabiliyormuş böyle beyaz akıntı onun heyecanıyla geldim sordum
Yok öyle bir çamaşır atmadı. Kan kurumuş artık kahverengiye dönmüştü rengi.Galiba şu boklu donu bi ben goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?