- 24 Kasım 2021
- 54
- -29
- 1
- 26
- Konu Sahibi meldaaltuns
Reglime 10 gün var. Tam yumurtlama günü ve öncesi ilişki yaşadım. Böyle akıntım var şu an gebelik olabilir mi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİNCok igrencsiniz
Ki böyle buna benzer bir görsel olduğunu herkes tahmin edebiliyor zaten.GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİN
Başlıkta hemde büyük harflerle yazılmış.
Girmeseniz madem?
Eminim kimse istemez ama sadece bu değil ki günde kac tane atıyorlar burayaBu igrencligi kimsenin gormek istedigini dusunmuyorum.
Cok igrencsiniz
Yani siz de bir kadınsınız bunlar hepimizin başına gelebilecek gayet doğal şeyler. Ki yazdım girmesin hassas olanlar diye. Girmeseydiniz ?Cok igrencsiniz
Evet maalesefGercekden mi
Iyide ben hala yeri burasi olmadigini dusunuyorum.Yani siz de bir kadınsınız bunlar hepimizin başına gelebilecek gayet doğal şeyler. Ki yazdım girmesin hassas olanlar diye. Girmeseydiniz ?
Sizin derdiniz ne buda eski konunuz. Doktora gitsenize. Pis pis resimlerinizi yükleyip durmuşsunuz
GÖRSELLİ SORUDUR hassas olanlar girmesin kan var.
Ay sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdanben görsel için kızmayacağım size tamam,ama Allah aşkına mantıklı bir şekilde düşünün. bizim bu anlattıklarınızdan ve attığınız görselden sizin gebe olup olmadığınızı anlayabilmemiz mümkün mü ??
yapmayın Allah aşkına. şuraya konu açmaktan daha kolay gidip eczaneden gebelik testi almak.
Kusura bakma burada görsel yeri varsa ve bir çok kadın bu şekilde şikayetlerini paylaşabiliyorsa ben de paylaşırım rahatsızlık duyuyorsan çıkıp git ellerine kelepçe vurmadık ya burada dur diyeIyide ben hala yeri burasi olmadigini dusunuyorum.
Kadiniz diye herseyimizi dökelim mi? Hassas degilim,is de beterlerini goruyorum. Isim geregi.
Sizinde doktora danismaniz daha dogru olur