- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
Bencede neden olmasınki kopyalanabilir aslındaaa...acaba şunu sorabılırmıyız uzak şehırd eolanlar için bir deme cd doldursanız ve yollasanız belkı olabılır boyle bırsey denmekte faydda var
bu çok zevkli birşey.güzel okumayı babama gazete okumakla kazandım, onunda gözleri görmüyordu.izmir,den yardımcı olabilirsem bende isterim
Terlikciğim, şu anda üye oldum bile, aradığım şey bu olabilir.
Dilerim üstesinden gelebilirim.
♥gözyaşı♥;2870185 .!.:Bende isterim okumak ama, Bahçelievler çok uzak.. Keşke anadolu yakasında yakınlarda bi yerlerde olsa
Boğaziçi Üniversitesinden öğrenebilirsiniz... Kuzey Kampüs Kuzey Park binasıanadolu yakasinda yer varsa ben de ogrenmek isterim kizlar:lepi::lepi:
Aşağıdaki linkten araştırabilirsin canım... a.s.tekrar olmaması amacıyla okunmuş kitapların listesine nereden ulaşabiliriz.
inanılmaz hoşuma gitti hemen başlıyorum bu işee
bende uye oldum sıteye inş yardımcı olabılırım..
Canım bazı kütüphanelerin ve derneklerin stüdyoları oluyor kitap okuyorsun görme özürlüler için gönüllü... bu konuda bilgiyi bağlı bulunduğun belediyelerden ve kütüphanelerden alabilirsin...a.s.Canım,ne güzel bir konu açmışsın.Müthiş ilgimi çekti,tam olarak okuyamadım ama çok büyük bir haz verdiğinden eminim.İyice incelemeliyim,teşekkürler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?