• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmeyenlerin ışığı olun, kitap seslendirin

diksiyonum ve ses tonumun iyi olduğunu biliyorum, çünkü kurslara katıldım bununla ilgili, istanbuldayım evet, mutlaka ilgileneceğim, bugüne kadar neden görmemişim bu konuyu :(

acaba şunu sorabılırmıyız uzak şehırd eolanlar için bir deme cd doldursanız ve yollasanız belkı olabılır boyle bırsey denmekte faydda var
Bencede neden olmasınki kopyalanabilir aslındaaa...
Belkide internette bulamıyorlarmı acaba o kütüphanenin okunmuşlarını edinemiyorlarmı????

kaydirigubbakcemile3

bu çok zevkli birşey.güzel okumayı babama gazete okumakla kazandım, onunda gözleri görmüyordu.izmir,den yardımcı olabilirsem bende isterim

bu çok zevkli birşey.güzel okumayı babama gazete okumakla kazandım, onunda gözleri görmüyordu.izmir,den yardımcı olabilirsem bende isterim

İstanbul'da bazı belediyeler bu işe emek veriyorlar yada dernekler canım. İzmir'de varmı bilmiyorum fakat araştırılırsa bulunabilir. Belediyelerede sorbilirsin, izmirde bağlı bulunduğun belediyeye sor. Ayrıca emeğine sağlık, ağzına sağlık. Bence faydalı olabilirsin, deneyimde önemli çünkü... Sevgiler canım... a.s.

Arkadaşlar ben bu yıl birebir okuyorum (kasete ve cd'ye değil) Üniversiteye hazırlanan bir genç kızımız var ve onu bedava bir dershaneye yazdırdık (dernekle birlikte). Ders saatlerinden arta kalan zamanda ya o benim evime geliyor yada kütüphanede buluşup dersleri kitaptan okuyup ona göz olmaya çalışıyorum. Bu hafta deneme sınavı vardı ve ben ona okumaya gittim bize bir oda verdiler ve testleri yaptık. Çok mutlu oldum çünkü sınıfta 20 kişiler (karma bir sınıf tek görme özürlü kendisi fakat az görebiliyor kitap okuyamıyor, bizi bulanık görüyormuş ve hava kararınca görmesinde engel başlıyor) 20 kişi içinde 5'inci olmuş ikimizde çok mutlu olduk ve azimle çalışmaya devam diyoruz...
Arkadaşlar ben bu işi 8 yıldır gönüllü olarak yapıyorum seve seve yapıyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum. Bilhassa okumayı seviyorsanız diksiyonda güzelse o zaman ne duruyorsunuz hadiii sizde bir derneğe....
:nazar::nazar::nazar:

Terlikciğim, şu anda üye oldum bile, aradığım şey bu olabilir.
Dilerim üstesinden gelebilirim.

Aşağıda verdiğim link Türkiye Sakatlar Derneğinin bağlı olduğu telefonlar oradan görme özürlüler için ne yapabileceğini öğrenebilirsin canım aşağıdaki linkte Ankara'nında telefonu var onlar seni yönlendirecektir. Diğer arkadaşlardanda isteyenler bu telefonlardan faydalanabilirler...

Türkiye Sakatlar Derneği - Şubeler İletişim

Aşağıdaki linkte de görme özürlüler ilköğretim okulları telefon ve elektronik posta adresleri verilmiş...

EVRENSEL GÖRME ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ

Aşağıdaki linkte Türkiye genelinde her türlü engelli için faydalanabileceğiniz ulaşılabilecek merkezler adres ve telefonları...

Basbakanlik Özürlüler Idaresi Baskanligi - Hizmet Veren Kuruluslar

ÖZÜRLÜLER KOORDINASYON MERKEZI

Arkadaşlar yardımcı olabilirsem ne mutlu... Paylaşımlarınızı bekliyoruz...

:nazar:a.s.:nazar:

kizlar inanmiyorum yahu yillardir hayal ettgim sey bu mutlaka kitap ya da masal okuyup okuyamayanlara yardimci olmak isterdm.
kasim ayi cok cok guzel geldi.
en kisa zamanda vaktim oldugunda beyazit kutuphanesine gidicem.

♥gözyaşı♥;2870185 .!.:
Bende isterim okumak ama, Bahçelievler çok uzak.. Keşke anadolu yakasında yakınlarda bi yerlerde olsa :(

Nerede oturuyorsun canım, Beyazıt Kütüphanesinde de okunabiliyor yada Beyazıt Kütüphanesini arayıp en yakın yeri oradanda bilgi edinebilirsiniz...

kaydirigubbakcemile5

Canım,ne güzel bir konu açmışsın.Müthiş ilgimi çekti,tam olarak okuyamadım ama çok büyük bir haz verdiğinden eminim.İyice incelemeliyim,teşekkürler.a.s.

Canım,ne güzel bir konu açmışsın.Müthiş ilgimi çekti,tam olarak okuyamadım ama çok büyük bir haz verdiğinden eminim.İyice incelemeliyim,teşekkürler.a.s.
Canım bazı kütüphanelerin ve derneklerin stüdyoları oluyor kitap okuyorsun görme özürlüler için gönüllü... bu konuda bilgiyi bağlı bulunduğun belediyelerden ve kütüphanelerden alabilirsin...a.s.

linki aldım şimdi inceleip elimden neler geliyor değerlendireceğim.....
çok tebirk ederim bu bilgileri paylaşan arkadaşları.....sevgiler :))

linki aldım şimdi inceleyip elimden neler geliyor değerlendireceğim.....
çok tebrik ederim bu bilgileri paylaşan arkadaşları.....sevgiler :))

Back