- Konu Sahibi BenDenizYildizi
üye oldum ama maalesef işyerindeyim eve gidince detaylarıyla bakıcam TEŞEKKÜRLER...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linki aldım şimdi inceleyip elimden neler geliyor değerlendireceğim.....
çok tebrik ederim bu bilgileri paylaşan arkadaşları.....sevgiler :))
üye oldum ama maalesef işyerindeyim eve gidince detaylarıyla bakıcam TEŞEKKÜRLER...
bulunduğum ilçede,böyle bir olanak yokki.çok isterdim bende okumayı.:çok üzgünüm:
terlik ben üye oldum programı da kurdum ama iş geliş gidişlerim biraz geç birde listedeki kitapları temin etmek lazım henüz vakit bulup bakamadım tam olarak bu arada yazından yanlış anlamadıysam sen okuyorsun sanırım eğer yanlış anlamazsan bu konu ile ilgili msn den görüşebilirsek sevinirim...teşekkürler
teşekkürler ben o siteye üye oldum inşallah kitap seslendirip yardımcı olacağım
gerçekten çok teşekkürler....
bu mail üyesi olduğum bir gruba geldi.. paylaşmak istedim...
Belki siz de benim gibi uzun zamandir kitap seslendirmeyi isteyip harekete gecemeyenlerdensiniz; belki de bu calismayi ilk defa duyup da sicak bakacak olanlardansiniz.
Turkiye'nin pek cok yerinde uygulanabilecek bir Ait Kampanyasi baslattik.
Bu kampanya ile hem toplumumuzdaki gorme engellilere fayda saglamis
hem de 2006'dan beri bu calismalari gonullu olarak surduren "Sesli Kitap Gonulluleri" grubuna da destek vermis olacagiz.
Arkadaşlar hepiniz harikasınız; emek verip ilgilenmeniz bile bu işe başlamış olduğunuzu gösteriyor... Dilerim yıllarca gönüllü okuyuculuk yapar ve dinleyen arkadaşlara göz olabilirsiniz... O kadar kutsal bir görev yapıyorsunuz ki, bunu
kitaplar okudukça daha da çok anlayacaksınız...
Ben bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanan bir kızımıza birebir okuyorum...
Burslu olarak dersaneye yazdırdık dernekle beraber... Dersanede sınavları olduğunda veya hafta içi evime gelerek dersleri okuyorum...
Yarın sabahtan sınavı var , test okumaya gideceğim... ınşallah başarılı olup sınavı kazanır diye hep dua ediyorum...
Sizlerede başarılar dilerim... Hayırlı akşamlar... kaydirigubbakcemile5
bende istiyorum yardım etmek..
Ben de görme engelli arkadaşlarımıza kitap okumak istiyorum..Nasıl araştırmalıyım?
ewet bwnde sew swwwee
gerçekten çok isterim onlar için kitap okumayı ..
GETEM E-Kütüphaneye Hoşgeldiniz arkadaşlar bu linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. bir kaç tanıtım dosyası ekleyebilirdim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. sevgilerle...
terlik ben üye oldum programı da kurdum ama iş geliş gidişlerim biraz geç birde listedeki kitapları temin etmek lazım henüz vakit bulup bakamadım tam olarak bu arada yazından yanlış anlamadıysam sen okuyorsun sanırım eğer yanlış anlamazsan bu konu ile ilgili msn den görüşebilirsek sevinirim...teşekkürler
diksiyonum ve ses tonumun iyi olduğunu biliyorum, çünkü kurslara katıldım bununla ilgili, istanbuldayım evet, mutlaka ilgileneceğim, bugüne kadar neden görmemişim bu konuyu
Öncelikle duyarlılığınız için çok teşekkürler...
Bulunduğunuz ilde en yakın okuyabileceğiniz yerleri araştırınız
bende bildiğim kadarıyla aşağıda paylaşımda bulunacağım :
İstanbul 'da bu yakada Beyazıt Kütüphanesinde okumalar yapılabiliyor...
Anadolu yakasında varmı bilmiyorum olması gerekir diye düşünüyorum
bir bilgiye ulaşabilirsem en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım....
Diğer arkadaşım iliniz belli değil hangi ildensin tatlım ...