E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
peki ben ankarada oturuyorum fakat şehir dışında okuyorum test için ankaraya mı gelicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için..Şimdi siteye bende üye oldum.Bakalım neler yapabilirim..Deneme kaydı için programı varmış...onu indirmek gerekiyor galiba..Ama hala anlayamadım illaki kütüphanedemi okumak gerekiyor.yoksa evdende cdye kayıt yöntemiyle okuyabilirmiyiz.?
ben baslayamadım kaza gecırmıstım ozamndan kalma burnumda kemık kırılmıs ve nefes almakta yüksek derecede zorlanmalarım olunca ortaya cıktı onumuzdekı gunlerde amelıyat olacam ama azımlıyım bırgun baslayacam bende:)
Allah bana güç kuvvet verdikçe, herkese yardımcı olmak istiyorum. Allah rızası için herşey. Ben hep derimki bu dünyaya gelmişiz elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. Bu yardım anlamında ; öğrenme anlamında ; faydalı herşey için geçerli. Heleki insanlara yardımcı olmak en önemli görevimiz bence. Bu benim görüşüm ve benim yaşam felsefem. Lise bitti iş bulana kadar lösemililere yardıma gittim. Kandan korkardım labaratuvarda bulundum vs. Herşeyin başı AZİMMMM, KARARLILIK, İSTEK, birde en önemlisi SONUÇ... Karşımızdakini mutlu etmek.canım ya sen ne hayırlı işler yapıyorsun umarım kızımız kazanır sınavı
Allah bana güç kuvvet verdikçe, herkese yardımcı olmak istiyorum. Allah rızası için herşey. Ben hep derimki bu dünyaya gelmişiz elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. Bu yardım anlamında ; öğrenme anlamında ; faydalı herşey için geçerli. Heleki insanlara yardımcı olmak en önemli görevimiz bence. Bu benim görüşüm ve benim yaşam felsefem. Lise bitti iş bulana kadar lösemililere yardıma gittim. Kandan korkardım labaratuvarda bulundum vs. Herşeyin başı AZİMMMM, KARARLILIK, İSTEK, birde en önemlisi SONUÇ... Karşımızdakini mutlu etmek.
Evet canım inşallah sınavı kazanırda emeği boşa gitmez. Allah nerede sınavlara hazırlananlar varsa hepsinin işini rast getirsin...
Bence onlara ait bir radyo olmalı...Linke girip o an kim müsaitse o okuyabilir bence...Mesela hangimizin günde 2-3 saati boş geçmiyor ki?
Bence internet ortamında böyle birşey oluşturulabilir..Bir forum açılır..Oraya ben şu saatte okuyabilirim yazarım, başkası ben de ondan sonra okurum der.. böyle bir uygulama neden yapılmasın, sonuçta güzel bir olay başlatacağız..
İnşallah bir gün ümit ettiğim şey olur..Çünkü bundan 10 yıl önce Ankara'da 3 nokta derneğinin önündeki bir yazıyı okumuştum, kitap okumaya vaktiniz var mı? diye..O zamanlar gidemedik..Bari şimdi böyle net üzerinden bir uygulama olsa ne güzel olurdu..
Umutla bekliyorum..
Bence onlara ait bir radyo olmalı...Linke girip o an kim müsaitse o okuyabilir bence...Mesela hangimizin günde 2-3 saati boş geçmiyor ki?
Bence internet ortamında böyle birşey oluşturulabilir..Bir forum açılır..Oraya ben şu saatte okuyabilirim yazarım, başkası ben de ondan sonra okurum der.. böyle bir uygulama neden yapılmasın, sonuçta güzel bir olay başlatacağız..
İnşallah bir gün ümit ettiğim şey olur..Çünkü bundan 10 yıl önce Ankara'da 3 nokta derneğinin önündeki bir yazıyı okumuştum, kitap okumaya vaktiniz var mı? diye..O zamanlar gidemedik..Bari şimdi böyle net üzerinden bir uygulama olsa ne güzel olurdu..
Umutla bekliyorum..
farklı şehirlerden de katılabiliyor muyuz diye bakıyorum, kesinlikle katılmak isterim.
a.s.
canım benim ürkçem ve konusmam cok duzgun oldugu halde deneme cekmek zorundayız dedıler sanırım dınletıyorlar eger anlasılabılırse kayıt yaptırtıyorlar yanı her isteyen aslında okuyamıyor gıbı anladım benımle konusmalarından
şuda var bazı ilçelerde de varmış bu uygulama mutlak abeyazıta gitmek gerkmiyormuş ist için konusuyorum okumaya başladıktan sonra evdede kayıt yapabiliyormuşsunuz
Evet canım önce deneme kaydı yapıyorlar. Diksiyon çok önemli okumada. Dediğin gibi herkes okuyucu olamıyor. Okuyup ifade edebilmek çok önemli o duyguyu karşınızdakine hissettirmeniz lazımmm... Sevinci, mutluluğu, öfkeyi vs vs.
Evet sadece beyazıtta değil tabiiki, evde kayıt var deniliyor ben rastlamadım.
a.s.