- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
yok canim oylesine guven olmaz emin ol cok kiza evlenme teklifi etmistir.Evet görmeden neden evlilik teklifi diyorum resim olarak gördü ama canlı görüşme yok birde neden görnedenin birine evlilik teklifi dediğimde içimden bi ses uyuşcağımızı söylüyor diyor ben ne bilim şizofren kölü biri olmaçından korkuyorum
onlar damı internetten tanışmışlar?münevver cineyatine dönmesin
bilmemonlar damı internetten tanışmışlar?
Görüş bence ..ama görüşmeyi açık kalabalık bi yerde yap ..Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
Netten kimseyle tanışma.Bu kadar net.Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım