Görmeden evlenme teklifi!!

yok canim oylesine guven olmaz emin ol cok kiza evlenme teklifi etmistir.
benim abim de internette her kiza evlilik teklifi eerdi muhabbet olsun diye.
ama zerre dusunmezdi evlenmeyi.
bizim gorusme imkanimiz yoktu ama surekli kameradaydik. o sebeple etti teklifi. ama tabii kanli canli gorup etkilenmek farkli bir sey o sebeple kabul etmek icin gorusmeyi bekledim ben de

Valla 2.5 yıllık kocamla internetten tanıştık. Hatta tanıştıktan 23 gün sonra sevgili olduk. Sevgili olduktan 2 ay sonra nişanlandık. Nişandan 2 ay sonra da evlendik. Daha bir arızasını görmedim çok şükür. Ama şöyle ki biz sevgiliyken evlenme teklifi aldığımda durumu babama anlattım babam baştan kızdı falan ama gitti eşimin bulunduğu ilde sorup soruşturdu. Babamın da eli kolu epeeeyyy uzundur. Milletvekili amcam(annemin amcası) da var. O da yardımcı oldu sağolsun. Eşimin hiçbir kötülüğünü bulamadık. Öyle kabul ettim evlenmeyi.
yani öyle netten tanıştığım biriyle körü körüne evlenmeyi kabul etmedim.

Sana tavsiyem 'aman haaa' boşver aşık olduğunu sanmıyorum başka koca mı yok.
Ne demişler 'sağlam basıcan bu hayatta'

benim bahsettigim kişi bana ne iltifatlar ederdi bir sana aşık oldum diyordu ama iltifatlar bildigin üst düzeydi yalakaymış kanmayın böylelerinden uzak durun hemen evlenme teklifi bence de mantıklı degil uzak durun bir tavsiye

2 yil da gorusmemis olmaniz entresan ve dusundurucu
biz esimle netde tanistik ama 2 yil sonra bi çocugumuz olmustu :)))))

Görüş bence ..ama görüşmeyi açık kalabalık bi yerde yap ..

yalnız görüşmeyin..aman dikkat karşınıza bir dede çıkmasın..çünkü görmeden teklif..sanki yeterki kadın olsunda ne olursa olsun gibi..amerikamı bir yerde olmuştu böyle bir olay..gencin karşısına nine çıkınca..bıçaklanmıştı..

Sakin inanma bu adama .. gormeden etmeden evlilik tekliflerinin havada ucusmasi hic normal bir tavir degil..

Internetten arkadaş, sevgili, koca bulmanın yolda tanışıp bulmaktan bir farkı yok. Sonuçta kimse kimseyi zaman geçirmeden tanımıyor. Illa tanıyan birilerinin sizi tanıştırması gibi kefil bulupta tanışmak güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. 2 yıldır yazışmak ve ilerletip evlilik kurmanın aykırı bir tarafı yok ki, mutlu olanlarda var bu şekilde. ANCAK görmeden yanyana gelmeden edilen evlilik teklifinde ciddiyet ve samimiyet olma ihtimali oldukça düşük. Olgun davranma ve sabır kısmından bahsetmiyorum bile

9 sene beraber olduğum, her gün gördüğüm adamla, 7 aydır evliyim.
Ben bununla '9' yıl ne yapmışım acaba diyorum bazen kendime...
Kıssadan hisse olsun size.

Ben de nette tanıştım evlendim 6 yıldır evliyim ama kamerada gorusmustuk ve ilk buluşmaya anne babasıyla gelmişti yani bilemedim şimdi.. hiç gormemisse altında bişeyler aranabilir ki siz de güvenmiyirmussunuz zaten. . Bence görüşmeyi kesin.. içinizdeki sese kulak verin..

Bizde nette tanışıp evlendikte.. Hemen evlenme teklifi de saçma ve sevgili bile değilsiniz..

"Netten tanisilan kişiye güven olmaz biluyorum" demen çok garip değil mi sence de? Sonuçta sende onun için "Netten tanıştığı birisin" :) Biraz realist olun, kendinizin bulunduğu konumu Unutarak sadece karsinizdaki insani yorumlamaktan olsa gerek bu ayrıntıyı kacirmissiniz. Ek olarak, bende şuanki sevgilimle netten tanismistim ve 3. Yilimiz bitmek üzere :)

Netten kimseyle tanışma.Bu kadar net.

gerçekte tanınanlar da insan nette tanınanlarda,dürüst yada yalancı olması insanın karakteri,gerçekten tanımadan etmeden yalancı yada samimi olduğuna karar veremezsin.belki gerçekten niyeti ciddi?nerden bilebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…