- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
peki arkadaşınız faceten falan kontrol etmedimi evli olup olmadığını? ne bileyim, fotoğraflara paylaşılan şeylere yapılan yorumlara dikkat etmedimi? ve sonra nasıl öğrendi adamın evli olduğunu?Benim bi tanidigimda netten tanisti. Konustu adam geliyordu gorusuyorlardi. Evlenme teklifi etti. 3 yil yani. Adam evli cikti Hem de cocuklari vardi. Kizin psikolojisi mahvoldu. Her gun tovbeler ediyor bir kadının gunahina girdim diye. Hemen bitirdi ogrenince. adam 1 2 yil yine pesinden kostu ama Allahtan kiz uzaklasinca o da birakti cok sukur..
Yani ben guven duyamiyorim maalesef..
peki arkadaşınız faceten falan kontrol etmedimi evli olup olmadığını? ne bileyim, fotoğraflara paylaşılan şeylere yapılan yorumlara dikkat etmedimi? ve sonra nasıl öğrendi adamın evli olduğunu?
benim de içimi kiralayan bu görmeden böyle birşey demesi.bence o görmeden nie evlenme teklifi yapıyor.bence bunun altında bi iş var
gormeden derken ? kameradan falan goruşuyor musunuz?
benim eşim de kanlı canlı görmeden teklif etmişti. yurt dışındaydı.
tabii ben görmeden kabul etmedim
Evet görmeden neden evlilik teklifi diyorum resim olarak gördü ama canlı görüşme yok birde neden görnedenin birine evlilik teklifi dediğimde içimden bi ses uyuşcağımızı söylüyor diyor ben ne bilim şizofren kölü biri olmaçından korkuyorum2 yıldır konuşuyorsunuz laçka bi biçimde evlenme teklifi ediyor falan.
Bana pek güvenilir gelmedi bu durum.
Görüşmek istiyorsanız da kalabalık ortamları tercih edin tanımaya çalışın ölçün hareketlerini.
Önyargılı olmak da yanlış, hemen güvenmek de.
Hic tanimadigin biriyle mi ?? Pess memlekette adam mi yok milletin basina neler geliyor netten ben olsaydim iletisimimi keserdimMerhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
İnsanlar nisanliyken gerçek yüzünü göremiyor sizi hic görmeyen birinden bahsediyorsunuz,var bunda bir bit yenigi benden söylemesi.Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
Erkekler ve evlilik teklifleri... Devamını yazmama gerek var mı bilmiyorum. Erkeklerin bazı maksatları uğruna en başlarda evlilikten bahsetmeleri, karıcım falan demeleri ne kadar manidar... Gelmesin o çocukMerhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım