Görmeden evlenme teklifi!!

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım

Ben netten tanıdığım birisi ile 5 yıldır birlikteyim bu ağustos kısmetse düğünüm var..
Güven kişisel birşeydir bence tanımadan karar vermeyin.

Bilmiyorum bana çok saçma geliyor daha bişey yokken evlenme teklifleri falan zaten çok gördüm çevremde bu tür kişilerde bi arıza çıktığını. Bide ben olsam görüşmeye cesaret edemem yada en fazla biriyle gşderdim tek gitmezdim. Millet manyak olmuş bu devirde valla korkulur asar mı keser mi saldırır mı diye beynim yanardı.

gormeden derken ? kameradan falan goruşuyor musunuz?
benim eşim de kanlı canlı görmeden teklif etmişti. yurt dışındaydı.
tabii ben görmeden kabul etmedim

bence o görmeden nie evlenme teklifi yapıyor.bence bunun altında bi iş var

banada üniversite şenliklerinde yanlışlıkla çarpıp içkisini paylaştığım bir çocuk evlenme teklif etmişti hala adını bilmiyorum çok sarhoştuk :)) size evlenme teklifinin amacı hani diyorsunuzya internetten güven olmaz diye onun tersine inandırmak içindir yani niyetim ciddi kötü bir amacım yok imajı yaratmak içindir. bu arada en yakın arkadaşım eşiyle netten tanışıp evlendi :) bayada mutlulular. bunun dışında kendi örneğimde de bahsettiğiğm gibi bunu bir iltifat gibi mi kullanıyorlar yada dikkat çekmek için mi hala tam anlamasamda böyle kolay söyleyiverenlerde var:) evlilik çok ama çok ciddi bir karar yıllarca tanıyıp sevip birsürü şey yaşadıktan sonra emin olunuyor. yani samimiyetsiz gelmesi normal ama bir şans vermemek içinde bir nedeniniz yok tabiki temkinli olarak..

benimde hayatıma netten tanıştıgım biri girmişti görüşmüştük tabi canlı canlı da her gün iltifatlar evlenmek istedigini belirtiyordu sürekli sonra gün geldi ilişkimiz facebooktan beni engelledi ve bitti güvenmeyin...

nasıl yani ortada sebep yokken mi engelledi, yosa tatrtışıp ayrıldınız öyle mi engelledi?

uzaktaydık çok mutlu degildi son bir kaç aydır yani sosyal paylaşım siteleri çok güvenli degil aynı şehirde yüz yüze tanıdıgım bir insan bunu yapamaz mesela en azından açıklama yapar o açıklama bile yapmamıştı

Benim bi tanidigimda netten tanisti. Konustu adam geliyordu gorusuyorlardi. Evlenme teklifi etti. 3 yil yani. Adam evli cikti Hem de cocuklari vardi. Kizin psikolojisi mahvoldu. Her gun tovbeler ediyor bir kadının gunahina girdim diye. Hemen bitirdi ogrenince. adam 1 2 yil yine pesinden kostu ama Allahtan kiz uzaklasinca o da birakti cok sukur..
Yani ben guven duyamiyorim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…