Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
banada üniversite şenliklerinde yanlışlıkla çarpıp içkisini paylaştığım bir çocuk evlenme teklif etmişti hala adını bilmiyorum çok sarhoştuk :)) size evlenme teklifinin amacı hani diyorsunuzya internetten güven olmaz diye onun tersine inandırmak içindir yani niyetim ciddi kötü bir amacım yok imajı yaratmak içindir. bu arada en yakın arkadaşım eşiyle netten tanışıp evlendi :) bayada mutlulular. bunun dışında kendi örneğimde de bahsettiğiğm gibi bunu bir iltifat gibi mi kullanıyorlar yada dikkat çekmek için mi hala tam anlamasamda böyle kolay söyleyiverenlerde var:) evlilik çok ama çok ciddi bir karar yıllarca tanıyıp sevip birsürü şey yaşadıktan sonra emin olunuyor. yani samimiyetsiz gelmesi normal ama bir şans vermemek içinde bir nedeniniz yok tabiki temkinli olarak..Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
ama bi arkadaşla da buluşmaya gidilmez ki, direk ben sana zerre kadar güvenmiyorum demektir bu.. güvenmediğini ona yansıtmaması lazım..çok güvenme bence buluşucaksanda bi arkadaşınla git
valla istediğini düşünebilir zaman kötüama bi arkadaşla da buluşmaya gidilmez ki, direk ben sana zerre kadar güvenmiyorum demektir bu.. güvenmediğini ona yansıtmaması lazım..
doğru zaman çok kötü hem de..valla istediğini düşünebilir zaman kötü
nasıl yani ortada sebep yokken mi engelledi, yosa tatrtışıp ayrıldınız öyle mi engelledi?benimde hayatıma netten tanıştıgım biri girmişti görüşmüştük tabi canlı canlı da her gün iltifatlar evlenmek istedigini belirtiyordu sürekli sonra gün geldi ilişkimiz facebooktan beni engelledi ve bitti güvenmeyin...